.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ سودی دلوخ بگفت......... نه اصلیتش اصفهانی نه اصفهان زندگی میکنه اما اصفان را دوست میدارد 6 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ سودی دلوخ بگفت.........نه اصلیتش اصفهانی نه اصفهان زندگی میکنه اما اصفان را دوست میدارد منم مثل توام سودی جونم فقط اصفهانو دوست دارم 5 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ اینجا چه خبره ؟ اصفونیا پ جلدی بخسین بیاین ....... لهجه غلیظ اصفهانی 5 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ تقدیم به بچه های ناب اصفهون ... غزل با لهجه ي اصفهاني: تو دری مچد، دلی من دسد نه میشد کندد، نه میشد بسد روزی عاشورا، عرقی جلفای نه میشد خوردد، نه میشد نسد تو گلی غمزه ی جلو چشمی نه میشد بود کرد، نه میشد دس زد دلی من گربه س، سنبلتیفم شنیده س بودا، آ شده س مسد نیمیگم اصی نبودم عاشق ولی عشقی تو همه را پس زد برا من بسس که تو آلو شی تا به ما بلکی برسد هسد برا من بسس که گزی آرتی بخوری من شم آرتی لا لثد آ دلی سرتق مگه باور کرد؟ نه میشد کندد، نه میشد بسد از دوستان اصفهانی خواهش میکنم ترجمه ای مفید و مختصر بدن !! 8 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ حال من توضیحی کامل تر میدهم....این فهیم را میبینی آن ملیح را تصور کن ...... یعنی این دو بانو به هم برسند تواناییشو دارن تمام گیسوان مرا یکایک از پوست سرم جداسازند و سرم بر دار کنند ....... منو ملیح مثل دوتا فرشته می مونیم این تویی که دیوی ایشششش احسنت به این توصیف زیبا و تبارک ا... به ای قدرت بانوان ... بانو فهیم ایا دستیاری چون من میتواند به گروه دو نفره ی شما ملحق گردد؟؟ من با کمال میل میتوانم به یاری سبزتان بشتابم .... :banel_smiley_90: چرا دستیار؟؟؟ عضو افتخاری هستی عزیزم تا می تونی اینو اذیت کن باور کن هیچ لذتی بهتر از این نیست که محمد را اذیت کنی به یک بار امتحان کردن می ارزد وای یعنی ملیح به توان دو ضربدر فهیم .....دوستان راه خروج از کدوم طرفه ؟؟؟؟ .......:icon_pf (72)::imoksmiley: شما راه در رو نداری ژسرووووووووووووو 5 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ سودی دلوخ بگفت.........نه اصلیتش اصفهانی نه اصفهان زندگی میکنه اما اصفان را دوست میدارد سودی!!!!!!!! از برای چه دلوخ بگفتی؟؟؟؟؟؟؟ نمیدانی این محمد چنان حرکت های متافیزیکی میزنه که کل سایت کن فیکن میشه ؟؟؟؟ 6 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ چرا دستیار؟؟؟ عضو افتخاری هستی عزیزم تا می تونی اینو اذیت کن باور کن هیچ لذتی بهتر از این نیست که محمد را اذیت کنی به یک بار امتحان کردن می ارزد شما راه در رو نداری ژسرووووووووووووو ممنون بانو شما بسیار به بنده لطف داری پس ازین پس من هم شما را در این راستا یاری میدهم :gnugghender: 5 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ سودی!!!!!!!!از برای چه دلوخ بگفتی؟؟؟؟؟؟؟ نمیدانی این محمد چنان حرکت های متافیزیکی میزنه که کل سایت کن فیکن میشه ؟؟؟؟ از برای دلکم دلوخ بگفتم محمد که میباشد......... 6 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ از برای دلکم دلوخ بگفتممحمد که میباشد......... محمد همان اریو برزن میباشد سودی جان 6 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ این که مشکلی نیست بانو . این گروه مجهز به انواع توانایی های متافیزیکیست و توانایی این را دارد که حتی از جهان های موازی دیگر نیز اثرات خود را بگذارد فرسنگها فاصله ی زمینی که چیزی نیست.......پس شما تو این تاپیک مهمانی؟؟؟ حالا افتخار میزبانی بانویی از کدام دیار رو داریم؟؟؟ از دیار اشنایی 5 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ ممنون بانوشما بسیار به بنده لطف داری پس ازین پس من هم شما را در این راستا یاری میدهم :gnugghender: منتظر یاری سبزتان هستیم 5 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ سلام خبر مبری نی دادا ... اصفانم که امسالی بارون نیمد زاینده رودو یه باره ای آسفالتش کونند خیالی همه وا راحت شد 4 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ سلام خبر مبری نی دادا ... اصفانم که امسالی بارون نیمد زاینده رودو یه باره ای آسفالتش کونند خیالی همه وا راحت شد نظریه ی یه توریست درباره ی اصفهان : مردمی دارد که 1باغ را 4 باغ ، 20 ستون را 40 ستون ، 1 پل را 33 پل ، 1 شهر را نصف جهان و راه خاکی را رودخانه می نامند !!!! خدا وکیلی چه توریستایی پیدا میشن !!!!! 6 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ سلام بر درود بر همشهری ها و اساتید اصفهانی خوبید دوستان؟:icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ سلام به همه ... hehe مشکلی داری شوما ؟ 3 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ سلام به همه ... hehe مشکلی داری شوما ؟ :ws38: یا پیغمبر ... یوخده خونسردتر!!!!! حالا مثلاً با منی ؟؟؟ یا من اشتباه گرفتم ؟؟؟!!! :ws52: موضوع چیه ؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ سلاممممممممممم hehe سالام چیطوری ؟:w02:l 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده