آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ خیلی مسابقه باحالیه ، همش تابلوست هر کی دوست بیشتر داره همون برندست 4 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ خیلی مسابقه باحالیه ، همش تابلوست هر کی دوست بیشتر داره همون برندست منم دوستام زیاده که اما رای ندارم 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ منم دوستام زیاده که اما رای ندارم پس فک میکنی زیادن ، اونایی که زیاد رای اوردم از ما بیشتر دوست دارن 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ سر فرصت میخونم و میام رای میدم 3 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ پس فک میکنی زیادن ، اونایی که زیاد رای اوردم از ما بیشتر دوست دارن عه؟؟؟؟؟؟؟؟ پس ضعیف عمل کردیم خواهر. از دفعه بعدی روابط عمومیمونو میبریم بالا که دوستای ما زیاد بشنhttp://www.noandishaan.com/forums/images/smilies/smile/whistle.gif 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ فک میکنم واسه انتخاب نوشته هایی که تو مسابقه شرکت داده میشن باید ی قوانینی بذارین بعضیاشون واقعا مسخره است ! 3 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ منم رای دادم ، همشون قشنگ بودن ، انتخاب سخت بود 2 لینک به دیدگاه
padrone 1136 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ نوشته هاتون قشنگ بود ما نیز تو رای دادیم:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ دست همه دوستای گلم درد نکنه نوشته های خوبی بودن منم رای دادم 6 لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ منم رای دادم عالی بودن:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ نوشته ی 9 به دلیل زیادی متن مهجور واقع شد....وگرنه احساس خوبی داشت.... تجربه ثابت کرده هر چقدر بیشتر بنویسی....بچه ها حوصله خوندن کمتر دارن.... به دو تا دیگه از متن ها هم رای دادم....به چند تا دیگه هم می شد..ولی خودم رو محدود کردم....بالاخره باید با رای های ما یک نفر انتخاب شه دیگه... 7 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ رای gojefarangi از تعداد آرای گاه نوشته 6 حذف میشه تبلیغ نداریم لطفا فقط به نوشته های برتر رای بدین .بحث دوستی جدا 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ 4 بد نبود بقیه بودن! مرسی از مسابقه و دعوت:yes: 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ همه ی نوشته ها قشنگ بودن. از روی فونت ها میشد تشخیص داد که هر نوشته متعلق به کیه. 3 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ خوب من 50 پست ندارم پس خیلی شیک شرکت نمی کنم ولی بعضی از نوشته ها خیلی زیبا بودن اگه بخوام شرکت کنم باید کیو ببینم؟:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده