vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ متاسفانه با خبر شدیم که دوست خوبمون فاطیما خانم عزادار شده و یکی از عزیزانش به رحمت ایزدی رفته ،برای این دوست خوبم از ته دل تسلیت میگم و برای ایشان و خانواده محترمشان آرزوی صبر و سلامتی می کنم. شاید خودش راضی به اینکار نباشه ولی فکر کردم که با همدردی بچه های انجمن شاید کمی از ناراحتیش کم بشه :icon_gol: 30 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ تسلیت میگم ایشاللا خدا بهتون صبر بده لینک به دیدگاه
Army.of.onE 711 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ تسلیت میگمایشالا غم آخرتون باشه لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ فاطيماي عزيزم تسليت ميگم اميدوارم غم اخرت باشه دوست خوبم روحشون شاد لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ تسلیت میگم خدا رحمتشون کنه و خداوند بهتون صبر بده لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ ممنونم دوستای گلم امیدوارم بتونم تو شادی هاتون جبران کنم لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ برگ درختان به حکم زمانه در زمان معین خود از درخت جدا می شوند و عمر تمام می شود... گاهی در بهار و گاهی در خزان... این میان باید برگ های دگر کنار بیایند با این حکم زمانه.... . . . روحشون غرق در آرامش... لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ بازگشت همه بسوی اوست تسلیت می گم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده