Ehsan 112346 ارسال شده در 5 اسفند، 2012 ابراهیم تهامی بازیکن تیم ملی فوتبال ایران در برنامه نود آذر ماه سال 91 مدعی شد، دیگر کسی مثل او در دنیای فوتبال نخواهد آمد. او همچنین یادآور شد، توانسته در طول یک مسابقه 14 نفر را دریبل بزند. همین باعث شد از میان دوست داران فوتبال نظرسنجی انجام دهم که بهترین دریبل زن فوتبال جهان کیست؟ 1- مارادونا 2- مسی 3- پله 4- ابراهیم تهامی 5- سایر موارد (حتما ذکر شود) 14
Ehsan 112346 مالک ارسال شده در 5 اسفند، 2012 لیونل مسی : هر چه دارم از تهامی است، سید الگوی ورزشی من است... 14
Astraea 25351 ارسال شده در 5 اسفند، 2012 بزار بگه..کی به کیه؟؟؟؟بزار ما هم توی همه زمینه ها اسطوره داشته باشیم!!! 3
*lotus* 20275 ارسال شده در 5 اسفند، 2012 لیونل مسی : هر چه دارم از تهامی است، سید الگوی ورزشی من است... این عکس واقعیه؟فتوشاپ نیس؟:w58: 2
Ehsan 112346 مالک ارسال شده در 5 اسفند، 2012 این عکس واقعیه؟فتوشاپ نیس؟:w58: وا !!!! کسیکه 14 نفر رو دریبل کنه و الگوی دریبل زنان دنیا باشه، فتوشاپش کجا بوده !!! :zadan: تا کی ایرانی خودش را باور ندارد...... 6
mim-shimi 25686 ارسال شده در 5 اسفند، 2012 این فیلم 14 تا دریبل زنی چی شد؟ رسید به نود؟ دروازه بان حریف رو هم حساب کنیم، سه تا اضافی دریبل زده. اصلا یکی هم داور وسط، اون دو تا سریع برگشتن عقب و دوباره دریبل خوردن؟ 4
*lotus* 20275 ارسال شده در 5 اسفند، 2012 وا !!!! کسیکه 14 نفر رو دریبل کنه و الگوی دریبل زنان دنیا باشه، فتوشاپش کجا بوده !!! :zadan: تا کی ایرانی خودش را باور ندارد...... سوال پرسیدم دیگه:icon_razz: 2
vahid88 9651 ارسال شده در 5 اسفند، 2012 البته فکر کنم یارهای خودی رو هم دریبل کرده یا شاید رفته اون بازیکنانی که داشتن خودشون رو گرم میکردن هم دریبل زده 3
p mehdi q 6226 ارسال شده در 5 اسفند، 2012 ببخشید جسارت نباشه ولی این بنده خدا خیلی آدم ساده ای بود.. بچه ی آبادانه حالا یه چیزی گفت اونم از لجش بود که چرا بهش بی مهری کردن چرا اینقد بزرگش میکنید .. بنده خدا زن و بچه داره.. بیچاره رو گذاشتین وسط و بهش میخندین ببخشید دخالت کردما 6
Jafar Alishah 6341 ارسال شده در 5 اسفند، 2012 در دریبل زدن زیدان و رونالدینیهو رو خیلی قبول داشتم نمیدونم چرا ولی خاطره ای از بازیهای اقای تهامی در ذهن ندارم اصلا نمیدونم تو چه تیمی باشگاهی بازی میکرد اگه فیلم بازیهاشو پیدا کردید بزارید ببینیم چرا اینقدر دلش پر بود رای هم دادم 4
mim-shimi 25686 ارسال شده در 5 اسفند، 2012 خداییش خوب تو لیست نذاشتنش آخرین لحظات. رفته تو بازی موثر هم بوده بعد کشیدنش بیرون!!!!!(هرچند که خودش تعویضشو به خاطر تغییر تاکتیک قبول داشت) اما عجب زیرآب نعیم سعداوی رو زدا 3
Lean 56968 ارسال شده در 5 اسفند، 2012 بهترین دریبل زن تاریخ مارادوناس ولی من از زیدان خیلی خوشم میومد با این که فیزیک درشتی داشت اما دریبل زن قهاری بود 6
آریودخت 43941 ارسال شده در 5 اسفند، 2012 دربیل چیست؟ میخواید از این تاپیک برم بیرون ؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3
Ehsan 112346 مالک ارسال شده در 5 اسفند، 2012 ببخشید جسارت نباشهولی این بنده خدا خیلی آدم ساده ای بود.. بچه ی آبادانه حالا یه چیزی گفت اونم از لجش بود که چرا بهش بی مهری کردن چرا اینقد بزرگش میکنید .. بنده خدا زن و بچه داره.. بیچاره رو گذاشتین وسط و بهش میخندین ببخشید دخالت کردما واقعا ساده بود؟ آخر مارمولک بود، البته مارمولک از معنای موذیش رو عرض میکنم. مهرداد میناوند رو برداشته برده دیسکو، خودش دم در مونده مهرداد رو فرستاده داخل، مایلی کهن قاط زده اخراجشون کرده. :icon_pf (34):(خودش تعریف میکرد) دربیل چیست؟ میخواید از این تاپیک برم بیرون ؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 دریبل یعنی خر کردن کسی که فکر میکند خیلی حالیش هست به شیوه ای غافلگیرانه. حالا این رو به مستطیل سبز بکشیم تفاسیر پیچیده ای دارد که برای خواهران غیرفوتبالیست خیلی پیچیده میشه. 6
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 5 اسفند، 2012 این فیلم 14 تا دریبل زنی چی شد؟ رسید به نود؟دروازه بان حریف رو هم حساب کنیم، سه تا اضافی دریبل زده. اصلا یکی هم داور وسط، اون دو تا سریع برگشتن عقب و دوباره دریبل خوردن؟ خوب نیست مسخره کنیم.:vahidrk: ولی ذکر این نکته واجب بود گفت: 14 نفر رو دریبل زدم. فردوسی پور گفت چطوری؟ گفت کسانی که دریبل میخوردند میومدند و دوباره هم دریبل میخوردند خدایا منو ببخش :icon_pf (34): 4
mim-shimi 25686 ارسال شده در 5 اسفند، 2012 خیلی آدم باحالیه دلش پر بودا. همون اول گفت چرا زودتر دعوتش نکرده راس میگفت بنده خدا. من که اصلا یادم نبود 2
ارسال های توصیه شده