شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ آذر، ۱۳۹۱ - Nahal - گفته است: حالا سعی کنم عزیزم شاید بتونی بنویسی سبک نوشته های بچه ها تا حدی مشخصه کدوم کاربر هست من همه سعی خودمو میکنم گلم 7 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ آذر، ۱۳۹۱ Mr. Specific گفته است: گزارش نیروی پلیس اینترنتی نشان میدهد که در چند ساعت گذشته آمار سرقت دلنوشته در گوشه و کنار اینترنت افزایش چشمگیری داشته است. ما که به خودمون مطمـيْنیــــــــــممم 5 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ آذر، ۱۳۹۱ انقدر بچه ها نظر دادن در مورد نحوه شركت تو مسابقه كه من قاطي كردم !(قصد جسارت ندارم،اتفاقا كار خيلي خوبيم هست) دقيقا نوشته مون بايد چه ويژگي هايي داشته باشه؟! خانوم مدير ميشه ي دور كامل بگي لطفا 7 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ آذر، ۱۳۹۱ B nam o neshan گفته است: انقدر بچه ها نظر دادن در مورد نحوه شركت تو مسابقه كه من قاطي كردم !(قصد جسارت ندارم،اتفاقا كار خيلي خوبيم هست) دقيقا نوشته مون بايد چه ويژگي هايي داشته باشه؟!خانوم مدير ميشه ي دور كامل بگي لطفا منم میخواستم همینو بپرسم چی باید پ خ کنیم الان؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ آذر، ۱۳۹۱ sahar&shahin گفته است: منم میخواستم همینو بپرسمچی باید پ خ کنیم الان؟؟؟ ببخشید قصد اسپم ندارم اما نتونستم جلوی خودمو بگیرم 5 ص میگذره از تاپیک هنوز هیچکی نمیدونه چی باید بفرسته 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ آذر، ۱۳۹۱ B nam o neshan گفته است: انقدر بچه ها نظر دادن در مورد نحوه شركت تو مسابقه كه من قاطي كردم !(قصد جسارت ندارم،اتفاقا كار خيلي خوبيم هست) دقيقا نوشته مون بايد چه ويژگي هايي داشته باشه؟!خانوم مدير ميشه ي دور كامل بگي لطفا عزیزم برای تو مثال میزنم تا بقیه هم بدونن این تاپیک به رنگ من...به رنگ بنفش...به رنگ پاييز! یکی از پست ها رو انتخاب کن و برام خصوصی بفرست. به همین راحتی به همین خوشمزگی 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ آذر، ۱۳۹۱ فرزندانم گیج شدم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 هر چی دوست دارین از گاه نوشتتون بفرستین برام.محدودیت زمانی هم نداریم. نوشته از پست های گاه نوشتتون باشه. 13 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ آذر، ۱۳۹۱ تاپیک شخصی ندارم منتها تو اون تاپیک کلی مطلب دارم. میتونم شرکت کنم؟ 1 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ آذر، ۱۳۹۱ alimec گفته است: تاپیک شخصی ندارم منتها تو اون تاپیک کلی مطلب دارم. میتونم شرکت کنم؟ شرمنده قرار هست فقط اونایی که تاپیک دارن شرکت کنن. 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ آذر، ۱۳۹۱ - Nahal - گفته است: شرمنده قرار هست فقط اونایی که تاپیک دارن شرکت کنن. دشمنتون شرمنده 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ آذر، ۱۳۹۱ - Nahal - گفته است: تا 10 صبح شنبه 18 آذر وقت دارین در مسابقه شرکت کنین.:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ آذر، ۱۳۹۱ [h=3]نظرسنجی مسابقه : گاه نوشته های شخصی (دور چهارم)[/h] 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده