آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ آذر، ۱۳۹۱ PATRIOT. گفته است: نقشش اینه آخر مسابقه بهش 5000 امتیاز جایزه میدن منم از تقلب شما ها جلوگیری میکنم میدونی که نمیتونی 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ آذر، ۱۳۹۱ vergil گفته است: باید تاپیک داشته باشیم حتما ؟! آره.نوشته هات عالیه.خب تاپیک بزن 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ آذر، ۱۳۹۱ باید ببینم دلم چی میگه پس وقتی حرفش اومد میام توی مسابقه شرکت میکنم 7 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ آذر، ۱۳۹۱ - Nahal - گفته است: آره.نوشته هات عالیه.خب تاپیک بزن حرف های نخوانده کم نیست... اما خواندنی ها همیشه خواندنی نیست کلمات هم دیگر وقت تنهایی چیزی ندارند برای ابراز وجود ... چرا که بهتر است با ارزش ترین حرف های یک انسان تنها در نانوشته هایش باقی بماند ...! 7 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ آذر، ۱۳۹۱ سارا فقط گاهنوشته؟ مثل همینایی که تو گاهنوشته ها میذاریم...؟ یعنی شعرهایی که گفتیم نه دیگه؟ 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ آذر، ۱۳۹۱ hasti۱۹۸۸ گفته است: سارا فقط گاهنوشته؟ مثل همینایی که تو گاهنوشته ها میذاریم...؟یعنی شعرهایی که گفتیم نه دیگه؟ نه منظورم نوشته های تو تاپیک ✣ گـاه نوشته های نواندیشانی ها ✣ نیست عزیزم. منظورم اونایی هست که برای خودشون تاپیک جدا دارن .تاپیک های اینجا غیر از تاپیک گاه نوشته های نواندیشانی ها رو ببین. هر فرد یه تاپیک داره برای خودش که فقط خودش اونجا می نویسه. اونایی که تاپیک ندارن می تونن برای خودشون تاپیک بزنن و شرکت کنن. 4 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ آذر، ۱۳۹۱ میگم که متن ما داخل گاهنوشته هامون نباشه که طوری نیست ؟ 5 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ آذر، ۱۳۹۱ azarafrooz گفته است: میگم که متن ما داخل گاهنوشته هامون نباشه که طوری نیست ؟ - Nahal - گفته است: نوشته ای که هنوز تو تاپیکتون نذاشتین رو بنویسین و برای من بفرستینش. ــــــــــــــــ 5 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ آذر، ۱۳۹۱ اگه به حب باشه....اونکه بخواد به دوستش رای بده...رای می ده.... اگه به بغض باشه....نخواد به یکی که دوست نداره رای بده...رای نمی ده حداقل مثه روال قبل بود..می دونستیم بیشتر قطعیت به خرج بدیم...مثلا کسی که 2 هفته پیش نوشته...از دل نوشته و به صورت رقابتی یک نوشته رو آماده نکرده... آنچه در دلش و احساسش تو اون لحظه بوده رو نوشته.....حال آنکه می تونه هر دوش هم زمانم اتفاق بیافته...و نمی شه انکار کرد....ولی....آنچه مُبرهن است ما به رای خانوم مدیر ارج می نهیم...انشالله که خیر باشد.... 6 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ آذر، ۱۳۹۱ اعضایی هستن که در مقابل اونا کار من تازه وارد هیچه ولی خیلی دلم می خواد شرکت کنم البته اگر در پس هجوم این درسها وقت و حسی هم باقی ماند ممنون از اطلاع رسانی 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ آذر، ۱۳۹۱ sahar ۹۱ گفته است: اعضایی هستن که در مقابل اونا کار من تازه وارد هیچه ولی خیلی دلم می خواد شرکت کنم البته اگر در پس هجوم این درسها وقت و حسی هم باقی ماند ممنون از اطلاع رسانی نه عزیزم اصلا اینطوری فکر نکن. اگر وقت داشتی شرکت کن 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ آذر، ۱۳۹۱ هر کاری میکنم اصلا دلم حرفش نمیاد. حالا تا 18م وقت داره. 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ آذر، ۱۳۹۱ moein.s گفته است: اگه به حب باشه....اونکه بخواد به دوستش رای بده...رای می ده.... اگه به بغض باشه....نخواد به یکی که دوست نداره رای بده...رای نمی ده حداقل مثه روال قبل بود..می دونستیم بیشتر قطعیت به خرج بدیم...مثلا کسی که 2 هفته پیش نوشته...از دل نوشته و به صورت رقابتی یک نوشته رو آماده نکرده... آنچه در دلش و احساسش تو اون لحظه بوده رو نوشته.....حال آنکه می تونه هر دوش هم زمانم اتفاق بیافته...و نمی شه انکار کرد....ولی....آنچه مُبرهن است ما به رای خانوم مدیر ارج می نهیم...انشالله که خیر باشد.... نظرم به نظر شما نزدیکتر است. 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ آذر، ۱۳۹۱ Mr. Specific گفته است: هر کاری میکنم اصلا دلم حرفش نمیاد. حالا تا 18م وقت داره. یکم آهنگ غمگین گوش بده شاید حرفش بیاد 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ آذر، ۱۳۹۱ گزارش نیروی پلیس اینترنتی نشان میدهد که در چند ساعت گذشته آمار سرقت دلنوشته در گوشه و کنار اینترنت افزایش چشمگیری داشته است. 9 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ آذر، ۱۳۹۱ سعی میکنم شرکت کنم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 8 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ آذر، ۱۳۹۱ پیشنهاد اسی خوبه ولی به نظر من نمیشه من خودم تو نوشته هام یه چیزایی رو دارم که قبلا نوشتم و دوسشون دارم چون احساسات واقعیم تو یه مقطع زمانی بوده:5c6ipag2mnshmsf5ju3 شاید آخرین نوشتم اونجوری که دوس دارم در نیاد و به دلم نشینه 8 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ آذر، ۱۳۹۱ شاروک گفته است: پیشنهاد اسی خوبه ولی به نظر من نمیشه من خودم تو نوشته هام یه چیزایی رو دارم که قبلا نوشتم و دوسشون دارم چون احساسات واقعیم تو یه مقطع زمانی بوده:5c6ipag2mnshmsf5ju3 شاید آخرین نوشتم اونجوری که دوس دارم در نیاد و به دلم نشینه حالا سعی کنم عزیزم شاید بتونی بنویسی سبک نوشته های بچه ها تا حدی مشخصه کدوم کاربر هست 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده