azarafrooz 14221 ارسال شده در 28 بهمن، 2012 به به صفدر مبارکه از این ورا ؟ خانومها و بچه ها اوکی هستند؟
kavirsky25 3694 ارسال شده در 28 بهمن، 2012 اره هانی. دیگه وقتشه ما رو هم مدیر نن. مسئولین رسیدگی کنن ازه خوب مسولین چرا رسیدگی نمیکنند؟
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 28 بهمن، 2012 مرسی از همه دوستانی که تبریک گفتندست تک تکتونو میپیچونم تو هم خوب دهن سرویسی
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 28 بهمن، 2012 دوستانی که با مدیر شدن حمید میخوان استعفا بدن تو این تاپیک اعلام آمادگی کنن صفدر ( ملقب به حمید) تبریک میگم مدیر شدی !! امیدوارم به قول محمد رضا مدیر کل شرکت های نوشابه بشی اعم از پپسی و کوکاکولا و البته زمزم بشی :hapydancsmil: HaMiD.CFD مرسی مرسی ایشالا جشن بازنشستگیت جبران کنم تبریک میگم... ممنونم دوست گرام خیلی خیلی تبریک میگم حمید جان :hapydancsmil: خیلی خیلی ممنونم مینا جان:hapydancsmil: تولدت مبـــــــــــــــارك. صد سال به اين سالها (ستاد ناديده گرفتن وقايع ناگوار! :14k8gag:) مرسی منم تبریک میگم.امیدوارم موفق باشید ممنونم دوست عزیز
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 28 بهمن، 2012 مرسی شاروک که تاپیک زدییه قدم از ما جلوتر بودی تبریک میگم حمید جان موفق باشی مرسی این نونی بود که تو تو پاچه ما گذاشتی:vahidrk: این تاپیک ظاهرش برا تبریکه .... واقعیت خیلی وحشتناک تره !!! منظور منو فقط O N فهمید و بس تبریک میگم امیدوارم موفقیتهای روز افزون و بالاتر ممنونم بابا پاک !! ممنووووووونم که موجبات خنده و شادی مارو فراهم میکنید ...... اسم پاک نیار که تمام تن و بدنم میلرزه
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 28 بهمن، 2012 به به مبارکه!! من برم خودکشی کنم پس مبارکه صاحبش تو که خیلی وقته کُپُنت تموم شده عزیزم دوست گلم تبریک میگم براتون آرزوی موفقیت دارم زنده باشی ممنونم بترکی با این عنوان تاپیک :ws28: تبریک میگم صفدر. ایشالا موفق باشی شیرینی نمیخوایم. همون نوشابه کفایت میکنه. فقط فراموش نشه نخند:vahidrk: صفدر اون ... ته بیا برو خودت اول شیرینی ارشد و نظام مهندیستو بده بعدا صوبت کن راجع به شیرینی بقیه:vahidrk: حمیییییید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تبریک میگمممممممممممممم ایشالله تاپیک عروووووووووووسیت. بدو بیا یه قری بده بخندیم محمد عجیبه که این دفعه تبریکت متفاوت شده بله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مرسی ایشالا برا خودت:دی
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 28 بهمن، 2012 ااامدیر شدیییییییییی تبریکات نمیدونم چرا اما به قول شاروک بقیه هم برن استعفا بدن:whistle: ممنونات خب معلومه دیگه چون من قراره همتونو اخراج کنم حقوقتون کلا تعطیل کنم منم تبریک میگم منم تشکر میکنم به به تبریکات فراوان صفدر :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: همیشه مدیر باشی خاله مرسی خاله پیرشی خاله تبریک میگم:hapydancsmil::hapydancsmil:حالا جدی باید بخندیم یا گریه کنیم؟ اینجوری که توصیف شده باید گریه کنیم درسته؟ به طور کاملا جدی گریه کن توصیف و ولش کن گریه تو بکن از وقتی منو صبا اومدیم تو انجمن همه هی دارن مدیر میشن میبینی صبا؟ آره والا یه پنجاه سالی بود که سایت مدیر نمیگرفت و از رسمیای قدیمیش استفاده میکرد... اره هانی. دیگه وقتشه ما رو هم مدیر نن. مسئولین رسیدگی کنن تو رو حتما رسیدگی میکنیم:دی
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 28 بهمن، 2012 به به به تبریک میگم ... سی اف دی:2rqfst4::w71: ممنونم متین جان تبريك ميگماميدوارم هميشه موفق باشيد ممنونم دوست عزیزم مفارکهههههههههههههههههههههه :hapydancsmil: مرسییییییییییی:hapydancsmil: به به صفدر مبارکه از این ورا ؟ خانومها و بچه ها اوکی هستند؟ ا کدوم ورا؟همشون خوبناوکی هستند تبرییییییییک میگمممممممم:hapydancsmil: ممنونم من 2 بار تبریک گفتم 2 تا نوشابم میخوام ده بار دیگه مه تبریک بگی بهت یه تشتک هم نمیماسه مرسی تبریک میگممم:icon_gol: ممونم
ارسال های توصیه شده