Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ به به به تبریک میگم ... سی اف دی:2rqfst4::w71: لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ تبريك ميگم اميدوارم هميشه موفق باشيد لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ مفارکهههههههههههههههههههههه :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ به به صفدر مبارکه از این ورا ؟ خانومها و بچه ها اوکی هستند؟ لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ تبرییییییییک میگمممممممم:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ من 2 بار تبریک گفتم 2 تا نوشابم میخوام لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ اره هانی. دیگه وقتشه ما رو هم مدیر نن. مسئولین رسیدگی کنن ازه خوب مسولین چرا رسیدگی نمیکنند؟ لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ مرسی از همه دوستانی که تبریک گفتن دست تک تکتونو میپیچونم لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ مرسی از همه دوستانی که تبریک گفتندست تک تکتونو میپیچونم تو هم خوب دهن سرویسی لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ تو هم خوب دهن سرویسی نشناختی منو مگه؟ لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ دوستانی که با مدیر شدن حمید میخوان استعفا بدن تو این تاپیک اعلام آمادگی کنن صفدر ( ملقب به حمید) تبریک میگم مدیر شدی !! امیدوارم به قول محمد رضا مدیر کل شرکت های نوشابه بشی اعم از پپسی و کوکاکولا و البته زمزم بشی :hapydancsmil: HaMiD.CFD مرسی مرسی ایشالا جشن بازنشستگیت جبران کنم تبریک میگم... ممنونم دوست گرام خیلی خیلی تبریک میگم حمید جان :hapydancsmil: خیلی خیلی ممنونم مینا جان:hapydancsmil: تولدت مبـــــــــــــــارك. صد سال به اين سالها (ستاد ناديده گرفتن وقايع ناگوار! :14k8gag:) مرسی منم تبریک میگم.امیدوارم موفق باشید ممنونم دوست عزیز لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ مرسی شاروک که تاپیک زدییه قدم از ما جلوتر بودی تبریک میگم حمید جان موفق باشی مرسی این نونی بود که تو تو پاچه ما گذاشتی:vahidrk: این تاپیک ظاهرش برا تبریکه .... واقعیت خیلی وحشتناک تره !!! منظور منو فقط O N فهمید و بس تبریک میگم امیدوارم موفقیتهای روز افزون و بالاتر ممنونم بابا پاک !! ممنووووووونم که موجبات خنده و شادی مارو فراهم میکنید ...... اسم پاک نیار که تمام تن و بدنم میلرزه لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ به به مبارکه!! من برم خودکشی کنم پس مبارکه صاحبش تو که خیلی وقته کُپُنت تموم شده عزیزم دوست گلم تبریک میگم براتون آرزوی موفقیت دارم زنده باشی ممنونم بترکی با این عنوان تاپیک :ws28: تبریک میگم صفدر. ایشالا موفق باشی شیرینی نمیخوایم. همون نوشابه کفایت میکنه. فقط فراموش نشه نخند:vahidrk: صفدر اون ... ته بیا برو خودت اول شیرینی ارشد و نظام مهندیستو بده بعدا صوبت کن راجع به شیرینی بقیه:vahidrk: حمیییییید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تبریک میگمممممممممممممم ایشالله تاپیک عروووووووووووسیت. بدو بیا یه قری بده بخندیم محمد عجیبه که این دفعه تبریکت متفاوت شده بله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مرسی ایشالا برا خودت:دی لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ تبریک میگم؛ موفق باشی مهندس لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ ااامدیر شدیییییییییی تبریکات نمیدونم چرا اما به قول شاروک بقیه هم برن استعفا بدن:whistle: ممنونات خب معلومه دیگه چون من قراره همتونو اخراج کنم حقوقتون کلا تعطیل کنم منم تبریک میگم منم تشکر میکنم به به تبریکات فراوان صفدر :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: همیشه مدیر باشی خاله مرسی خاله پیرشی خاله تبریک میگم:hapydancsmil::hapydancsmil:حالا جدی باید بخندیم یا گریه کنیم؟ اینجوری که توصیف شده باید گریه کنیم درسته؟ به طور کاملا جدی گریه کن توصیف و ولش کن گریه تو بکن از وقتی منو صبا اومدیم تو انجمن همه هی دارن مدیر میشن میبینی صبا؟ آره والا یه پنجاه سالی بود که سایت مدیر نمیگرفت و از رسمیای قدیمیش استفاده میکرد... اره هانی. دیگه وقتشه ما رو هم مدیر نن. مسئولین رسیدگی کنن تو رو حتما رسیدگی میکنیم:دی لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ به به به تبریک میگم ... سی اف دی:2rqfst4::w71: ممنونم متین جان تبريك ميگماميدوارم هميشه موفق باشيد ممنونم دوست عزیزم مفارکهههههههههههههههههههههه :hapydancsmil: مرسییییییییییی:hapydancsmil: به به صفدر مبارکه از این ورا ؟ خانومها و بچه ها اوکی هستند؟ ا کدوم ورا؟همشون خوبناوکی هستند تبرییییییییک میگمممممممم:hapydancsmil: ممنونم من 2 بار تبریک گفتم 2 تا نوشابم میخوام ده بار دیگه مه تبریک بگی بهت یه تشتک هم نمیماسه مرسی تبریک میگممم:icon_gol: ممونم لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ من چرا تا حالا این آقا رو ندیده بودم؟ تبریک میگم لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ فک کنننننن! جی آچ ایم مدیر شد ! :ws28: لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ تبریکات فراوان به امید موفقیت های روزافزون لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده