Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۲ در تصاویر بالا به ترتیب مراحل ایجاد costum error bar رو قرار دادم باید ابتدا دو ستون کنار جدول اصلی بذاریم و مقادیر minus و plus رو وارد کنید و بعد از منوی که در تصاویر مشخصه انتخاب کنید 6 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۲ سلام توی VBA نویسی اکسل فارسی رو پشتیبانی میکنه؟ ( مثلا فعال کردن شیتی که اسمش فارسی باشه) من کد زیر رو نوشتم اما ارور9 رو داد، بعد بجای کلمه تولید انگلیسی نوشتم درست شد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۲ وقتی می خوام اسم command box ها رو به فارسی تغییر بدم بعضی کلمات رو درست مینویسه اما بعضی ها را نه، چرا؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۲ وقتی می خوام اسم command box ها رو به فارسی تغییر بدم بعضی کلمات رو درست مینویسه اما بعضی ها را نه، چرا؟؟؟ فونتشو عوض كن، احتمالا مشكل از فونته. پك b خيلي خوبه 4 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۲ سلامتوی VBA نویسی اکسل فارسی رو پشتیبانی میکنه؟ ( مثلا فعال کردن شیتی که اسمش فارسی باشه) من کد زیر رو نوشتم اما ارور9 رو داد، بعد بجای کلمه تولید انگلیسی نوشتم درست شد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام تا جايي كه من ميدونم بعضي وقتا ساپورت ميكنه بعضي وقتا نه. مخصوصا وقتي مثل اينجا تو كلمه «ي» داشته باشيم. بهترين كار اينه كه تو يك متغير بريزي و از متغير استفاده كني 5 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۲ فونتشو عوض كن، احتمالا مشكل از فونته. پك b خيلي خوبه فایل رو باز و بسته کردم درست شد ........... برای هر دو سوال ممنون از کمکتون 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۲ پاسخ به سوال حاج اسماعیل تو فایل پیوست یک سری عدد به صورت 2*4 ,... وارد شده که به علت تکست بودن قابل محاسبه نیس ، تو فایل پیوست با استفاده از تابع evaluate در قسمت name manager این اعداد قابل محاسبه شدن اگه حاج اسماعیل ترفندای گفته شده رو پیگیری میکرد من قبلا گفته بودم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۲ پاسخ به سوال حاج اسماعیل تو فایل پیوست یک سری عدد به صورت 2*4 ,... وارد شده که به علت تکست بودن قابل محاسبه نیس ، تو فایل پیوست با استفاده از تابع evaluate در قسمت name manager این اعداد قابل محاسبه شدن اگه حاج اسماعیل ترفندای گفته شده رو پیگیری میکرد من قبلا گفته بودم این تابع توی اکسل وجود داره؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ این تابع توی اکسل وجود داره؟؟؟ آری وژود داره ولی تو VBA و NAME MANAGER قابل استفادس 4 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۲ سیلام، ی سوالی توی ی فرم یکسری اطلاعات از کاربر(مثلا اسم و فامیل و...) گرفته میشه و با ی دکمه تایید اطلاعات را نشون میده حالا چیکار کنم که این اطلاعات رو در یک شیت دیگه هم ذخیره کنه؟؟؟ (مثلا اطلاعات نفر اول در سطر اول، نفر دوم در سطر دوم) کدی که نوشتم فقط توی سطر اول عمل میکنه و اگه مثلا نفر دوم رو ثبت کنم اطلاعات روی همون سلول های قبلی ثبت میشه 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۲ باید آخرین ردیف پر شده رو پیدا کنی و اطلاعات رو در پایین اون ردیف قرار بدی LastRow = Cells.SpecialCells(xlCellTypeLastCell).Row 4 لینک به دیدگاه
linktaz 285 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۲ سلام.آقا مهدي vba در اكسل و اكسس يكي هستش؟اگر هست من سوالمو بپرسم ممنون 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۲ سلام.آقا مهدي vba در اكسل و اكسس يكي هستش؟اگر هست من سوالمو بپرسمممنون سلام نه متفاوته برنامه نویسی در access شباهت زیادی به sql داره 3 لینک به دیدگاه
linktaz 285 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۲ يه سوال ديگه: فرض كنيد يك سلول حاوي كد 10 رقمي هستش.آيا در يك سلول ديگه ميشه 2 رقم سمت چپ رو ازش استخراج كرد و در سلول ديگه 2 رقم بعدي و در سلول ديگه 4 رقم سمت راست ؟ ممنونم 1 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۲ يه سوال ديگه:فرض كنيد يك سلول حاوي كد 10 رقمي هستش.آيا در يك سلول ديگه ميشه 2 رقم سمت چپ رو ازش استخراج كرد و در سلول ديگه 2 رقم بعدي و در سلول ديگه 4 رقم سمت راست ؟ ممنونم بدون اجازه آق مهدي بلي امكان پذيره دو رقم سمت چپ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دو رقم دوم سمت چپ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چهار رقم سمت راست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۲ بدون اجازه آق مهدي بلي امكان پذيره دو رقم سمت چپ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دو رقم دوم سمت چپ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چهار رقم سمت راست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام همون بدون اجازه من جواب میدی که سوتی میدی دیگه ، فرمول چپ و راست یکی خو:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۲ همون بدون اجازه من جواب میدی که سوتی میدی دیگه ، فرمول چپ و راست یکی خو:vahidrk: چي؟ فرمول چپ و راست يكيه؟ يعني چي؟ لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۲ چي؟ فرمول چپ و راست يكيه؟ يعني چي؟ فرمول دوم لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۲ فرمول دوم دو رقم دوم سمت چپ رو بخواي بدست بياري چكار ميكني تو؟ مثلا عددمون اينه: 1234567890 دو رقم اول سمت چپ ميشه 12 و دو رقم دوم سمت چپ ميشه 34. حالا تو چي ميگي؟ 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۲ دو رقم دوم سمت چپ رو بخواي بدست بياري چكار ميكني تو؟ مثلا عددمون اينه: 1234567890 دو رقم اول سمت چپ ميشه 12 و دو رقم دوم سمت چپ ميشه 34. حالا تو چي ميگي؟ میشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده