eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ طرز نوشتن تابع isblank اشتباهه ممنونم من تو جزوه م این مدلی نوشتم ! میشه بگید درستش چجوریه !! 2 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ ممنونم من تو جزوه م این مدلی نوشتم ! میشه بگید درستش چجوریه !! اگر میخواهید بنویسید که اگر اون سلول (c2) خالی باشه 1 بنویسه درستش همون isblank وقتی شما مثلا =i رو بنویسید خود اکسل توابعی که با i شروع میشن رو پیشنهاد میده و برای اینکه تابع را صحیح بنویسید میتونید روی اون تابعی که مدنظرتون هست برید و کلید tab را بزنید 4 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۴ با سلام. من یه فهرست بها دانلود کردم که ردیف فهرست بها رو چون صفر اولش داشته عدد 11 گذاشته من الان به تکست تبدیلش کردم باید 11 رو از اول همه شماره بر دارم حدود 100 تا سلوله راهی هست که کلی پاک کنم فقط 11 اول رو !!؟ یا توقعم از اکسل بالاست ! ممنون میشم کمکم کنید ! لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۴ با سلام. من یه فهرست بها دانلود کردم که ردیف فهرست بها رو چون صفر اولش داشته عدد 11 گذاشته من الان به تکست تبدیلش کردم باید 11 رو از اول همه شماره بر دارم حدود 100 تا سلوله راهی هست که کلی پاک کنم فقط 11 اول رو !!؟ یا توقعم از اکسل بالاست ! ممنون میشم کمکم کنید ! =left(a:a) 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۴ =left(a:a)ممنونم . لفت رو که میزنم به جای تکست محدوده رو انتخاب کردم به جای نامبر چی بزنم !!؟ ؟ 1 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ ممنونم . لفت رو که میزنم به جای تکست محدوده رو انتخاب کردم به جای نامبر چی بزنم !!؟ ؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنونم از کمکتون . من این کار رو کردم ولی باز 11 هست !!!؟ 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ میشه فایل بزارید؟؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ببینید درست شد؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ ببینید درست شد؟ خیلی ممنونم خودشه :icon_gol: در ضمن متوجه اجرای تابع هم شدم . خیلی ممنونم . :icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ با سلام . این ارورم برای چیه ! تو کاما فک نکنم مشکل داره ! تو فرمول نویسی !!! لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ با سلام . این ارورم برای چیه ! تو کاما فک نکنم مشکل داره ! تو فرمول نویسی !!! به جای کاما ویرگول گذاشتم و اخرش پرانتز این فرمول ستون جزیی تو فهرست بهاست شاید برای کسی کارایی داشته باشه !! =IF(COUNT(Table28[@[طول ]:[ارتفاع ]])=0,[@[وزن ]],IF([@[طول ]]=0,1,[@[طول ]])*IF([@[عرض ]]=0,1,[@[عرض ]])*IF([@[ارتفاع ]]=0,1,[@[وزن ]])) لینک به دیدگاه
ali reza shirmardan 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ سلام یک فایل اکسل دارم با 52 تا شیت هر شیت هم تعدادی جدول داره چطوری میتونم جداول رو در یک شیت داشته باشم.البته بدون استفاده ازکپی یا کات لینک به دیدگاه
Sajad.Rasoli 885 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ سلام یک فایل اکسل دارم با 52 تا شیت هر شیت هم تعدادی جدول داره چطوری میتونم جداول رو در یک شیت داشته باشم.البته بدون استفاده ازکپی یا کات سلام زنگ بزن به بیل گیتس بگو نرم افرارشو برات تهیه کنه. لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ سلام یک فایل اکسل دارم با 52 تا شیت هر شیت هم تعدادی جدول داره چطوری میتونم جداول رو در یک شیت داشته باشم.البته بدون استفاده ازکپی یا کات سلام از كپي راحت تر راهي وجود نداره دوست عزيز 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ سلاماز كپي راحت تر راهي وجود نداره دوست عزيز با سلام. سوالشون کارایی زیادی داره با گپی کردن فرموا از بین میره که !!! یه سوال هم داشتم چه کتابی رو برای یادگیری فرمول های اکسل پیشنهاد میکنید . نظرتون درباره کتاب های کلید چیه ؟ لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ با سلام. سوالشون کارایی زیادی داره با گپی کردن فرموا از بین میره که !!! یه سوال هم داشتم چه کتابی رو برای یادگیری فرمول های اکسل پیشنهاد میکنید . نظرتون درباره کتاب های کلید چیه ؟ نه دوست عزيز با كپي فرمول هم كپي ميشه. حتي ميتونن بصورت لينك پيست كنن كه فرمول ها مطمئنا هيچ تغييري نخواهند داشت من كلا با كتاب ميونه خوبي ندارم. اين مجموعه هم كه فرمودين نميشناسم در حال جمع آوري يه جزوه جمع و جور هستيم كه براي شروع خوبه. ان شالله آماده شد اطلاع رساني ميكنيم 1 لینک به دیدگاه
hfml 1545 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ سلام یک فایل اکسل دارم با 52 تا شیت هر شیت هم تعدادی جدول داره چطوری میتونم جداول رو در یک شیت داشته باشم.البته بدون استفاده ازکپی یا کات سلام من که نفهمیدم منظورتون رو. کاش واضح تر بگید که هدفتون چیه و چرا میخواهید این کارو بکنید ولی مثلا یه کاری که میشه کرد، اینه که توی vba یه کد بنویسید و بگید value سلول های شیت جدید با value اون سلول ها برابره. یا این که تو سلولها فقط بنویسید =سلولهای شیتهای دیگه. یعنی از علامت مساوی فقط استفاده شه. لینک به دیدگاه
hfml 1545 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ با سلام. سوالشون کارایی زیادی داره با گپی کردن فرموا از بین میره که !!! یه سوال هم داشتم چه کتابی رو برای یادگیری فرمول های اکسل پیشنهاد میکنید . نظرتون درباره کتاب های کلید چیه ؟ سلام گوگل و راهنمای خود نرم افزار و انجمن های ایرانی و خارجی اکسل 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده