Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 5 خرداد، 2015 اخه چرا مساله به این سادگی برای من جور در نمیاد . نیگاه کنید من نوشتم ولی برای من 1 شد به جای 7 . عدد d10 چنده؟ دور 2 ضرب در 0.07 هم پرانتز نذاشتی ها مهندس 2
eng.l.s 5684 ارسال شده در 5 خرداد، 2015 عدد d10 چنده؟ 1.5 بود الان به جای d10 ،1.5رو زدم اوکی شد . ممنونم. 2
reza jabbari 11 ارسال شده در 7 خرداد، 2015 مرسی از پاسخ دوستان یک سوال دیگه از vba Sub GG For i = 1 To 30 n = i - 1 For j = 1 To 62 k = j - n For k = j - n To j + n Cells(35, 5).Value = "=sum(Cells(i - n, k))" Next k Next j Next i End Sub دوستان این کد ارور میده میشه بگید چطوری عبارتی که قرمز هستو درست کنم که ارور نده؟ در حقیقت میخوام تو سطر i-n از ستون j-n تا ستون j+n رو با هم جمع کنم و مجموعش رو تو یک سلول نمایش بدم کسی هست بلد باشه؟ 1
amir ghasemiyan 4517 ارسال شده در 7 خرداد، 2015 اين رو تست كن ببين درست ميشه؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شما تو كدت داري مجموع يك سلول رو ميريزي تو يه سلول ديگه (البته بصورت اشتباه) اگه غير از اين ميخواي انجام بدي بگو تا برات درست كنم 2
mk5602n 10 ارسال شده در 8 خرداد، 2015 سلام نیازه در یک فایل اکسل شیتهای زیادی ایجاد کنم آیا راهی هست که از یکجا قسمت پرینت را برای همه شیتها تنظیم کنیم با تشکر منظورم فاصله اصراف است
Lean 56968 مالک ارسال شده در 8 خرداد، 2015 سلام نیازه در یک فایل اکسل شیتهای زیادی ایجاد کنم آیا راهی هست که از یکجا قسمت پرینت را برای همه شیتها تنظیم کنیم با تشکر منظورم فاصله اصراف است لینک زیر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
eng.l.s 5684 ارسال شده در 11 خرداد، 2015 با سلام. من میخوام تو جدول اکسل میخوام یه محدوده رو مشخص کنم که بزرگتر از 12 رو مشخص کنم من از دستور if استفاده کردم ولی با ارور های اکسل بر خوردم . میشه کمک کنید .
reza jabbari 11 ارسال شده در 11 خرداد، 2015 اين رو تست كن ببين درست ميشه؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شما تو كدت داري مجموع يك سلول رو ميريزي تو يه سلول ديگه (البته بصورت اشتباه) اگه غير از اين ميخواي انجام بدي بگو تا برات درست كنم ممنون راه درستش این بود CELLS(35,5).VALUE=CELLS(35,5)+CELLS(i-n,k)
Lean 56968 مالک ارسال شده در 11 خرداد، 2015 با سلام. من میخوام تو جدول اکسل میخوام یه محدوده رو مشخص کنم که بزرگتر از 12 رو مشخص کنم من از دستور if استفاده کردم ولی با ارور های اکسل بر خوردم . میشه کمک کنید . چه خطایی میده؟ 1
eng.l.s 5684 ارسال شده در 11 خرداد، 2015 چه خطایی میده؟ خطای value میده !فرمولی که نوشتم اینه : محدوده مشخص کردم اشتباه نیست ؟ =IF(C33:C42,">12")
Lean 56968 مالک ارسال شده در 11 خرداد، 2015 خطای value میده !فرمولی که نوشتم اینه : محدوده مشخص کردم اشتباه نیست ؟ =IF(C33:C42,">12") فرمول که مشخصا اشتباهه فایل پیوست رو ببین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
eng.l.s 5684 ارسال شده در 16 خرداد، 2015 با سلام . من فرمولی که نوشتم این ارور میاد مشکل از کجاست ؟ 1
Lean 56968 مالک ارسال شده در 16 خرداد، 2015 با سلام . من فرمولی که نوشتم این ارور میاد مشکل از کجاست ؟ برای If بیش از سه آرگومان نمیشه وارد کرد 3
eng.l.s 5684 ارسال شده در 16 خرداد، 2015 من به خطای name برخوردم چجوری مرجع خانه رو مشخص کنم یا فرمول محدوده رو دیگری را ارتباط دهم ؟؟؟ 2
Lean 56968 مالک ارسال شده در 17 خرداد، 2015 من به خطای name برخوردم چجوری مرجع خانه رو مشخص کنم یا فرمول محدوده رو دیگری را ارتباط دهم ؟؟؟ این خطا زمانی اتفاق میفته که از فرمولی که در اکسل وجود نداره استفاده کنی، یا اینکه فرمول اشتباه تایپی داشته باشه یا اینکه سلول حاوی فرمول فرمت تکست داشته باشه که نتونه محاسبه کنه برای Trace کردن فرمول میتونی از ابزار Trace precedents و trace dependents از بخش formula auditing تب FORMULAS استفاده کنی اما مشکل اینطوری حل نمیشه یکی از همون سه تاست که گفتم 2
eng.l.s 5684 ارسال شده در 17 خرداد، 2015 این خطا زمانی اتفاق میفته که از فرمولی که در اکسل وجود نداره استفاده کنی، یا اینکه فرمول اشتباه تایپی داشته باشه یا اینکه سلول حاوی فرمول فرمت تکست داشته باشه که نتونه محاسبه کنه برای Trace کردن فرمول میتونی از ابزار Trace precedents و trace dependents از بخش formula auditing تب FORMULAS استفاده کنی اما مشکل اینطوری حل نمیشه یکی از همون سه تاست که گفتم ممنونم . مشکل از فرمولم بود وقتی از isblack استفاد میکنم ارور نیم میاد ولی وقتی سلولمو مساوی صفر میزارم درسته . چرا برای isblack اینجوری میشه مگه اشتباه تایپی داره ؟ 2
Lean 56968 مالک ارسال شده در 17 خرداد، 2015 ممنونم . مشکل از فرمولم بود وقتی از isblack استفاد میکنم ارور نیم میاد ولی وقتی سلولمو مساوی صفر میزارم درسته . چرا برای isblack اینجوری میشه مگه اشتباه تایپی داره ؟ فرمول isblank باید باشه نه isblack نتیجه این فرمول هم یا true هس یا False 1
eng.l.s 5684 ارسال شده در 17 خرداد، 2015 فرمول isblank باید باشه نه isblack نتیجه این فرمول هم یا true هس یا False من برای تابع خالی بودن سلول استفاده کردم . 1
Lean 56968 مالک ارسال شده در 17 خرداد، 2015 من برای تابع خالی بودن سلول استفاده کردم . خب isblank درست هست لزومی هم نداره حتما تابع باشه از دو کوتیشن هم استفاده بشه کافیه مثلا A1="" 1
eng.l.s 5684 ارسال شده در 17 خرداد، 2015 خب isblank درست هست لزومی هم نداره حتما تابع باشه از دو کوتیشن هم استفاده بشه کافیه مثلا A1="" ممنونم یعنی این فرمول رو چجوری باید با کوتیشن بنویسم ؟
ارسال های توصیه شده