Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ سلام. ممنونم . ولی من رند رو استفاده می کنم یه اروری میده سلولمو صفر میکنه این ارور فکر کنم میگه شما از یه فرمول دو بار پشت سر هم استفاده کردی یا داده های یه سل رو از خودش در آووردی در صورتی که میتونی با یه بار حلش کنی 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ این ارور فکر کنم میگه شما از یه فرمول دو بار پشت سر هم استفاده کردی یا داده های یه سل رو از خودش در آووردی در صورتی که میتونی با یه بار حلش کنی خب اره یه فرمول داره قبلا یعنی ببینم میتونم رو همون اجرا کنم. ممنونم. من اومدم به فرمولم + اضافه کردم ولی وقتی خواستم اینسرت فانکشن رو باز کنم نشد چجوری باید اینکار رو انجام بدم ؟ 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ خب اره یه فرمول داره قبلا یعنی ببینم میتونم رو همون اجرا کنم. ممنونم. من اومدم به فرمولم + اضافه کردم ولی وقتی خواستم اینسرت فانکشن رو باز کنم نشد چجوری باید اینکار رو انجام بدم ؟ منظورتون رو متوجه نشدم بازم عکس بذارین:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ منظورتون رو متوجه نشدمبازم عکس بذارین:5c6ipag2mnshmsf5ju3 باز نمیشه ! چجوری رند رو به فرمولم اضافه کنم ؟ 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ باز نمیشه ! چجوری رند رو به فرمولم اضافه کنم ؟ الان که تو عکس Insert Functionتون که فعاله؟؟؟ خب اسم function رو تایپ کنین 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ الان که تو عکس Insert Functionتون که فعاله؟؟؟خب اسم function رو تایپ کنین اون موقع خودم+رند میکردم نمی شد الان تو همون فرمول رند رو انتخاب میکنم که باز صفر میشه 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ اون موقع خودم+رند میکردم نمی شد الان تو همون فرمول رند رو انتخاب میکنم که باز صفر میشه والا متوجه نمیشم 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ والا متوجه نمیشم من میخوام تعداد شمارشمو تو اکسل به سمت بالا رند کنم خو تعداد که اعشاری نمیشه . من قبلا برای این سلول شمارش فرمول تعریف کردم . الان عدد 6.8 رو که رند میکنم میشه 7 ولی وقتی اوکی میکنم پیامی که گذاشتم ظاهر میشه اونو اوکی میکنم 6.8 میشه صفر . الان باید چجور عمل کنم که هم فرمولمو داشته باشم هم رند کردن حتی اگه عدد اعشارم هم کوچیک تر از 0.5 باشه به سمت بالا رند بشه . حالا بهتر توضیح دادام ؟ 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ من میخوام تعداد شمارشمو تو اکسل به سمت بالا رند کنم خو تعداد که اعشاری نمیشه . من قبلا برای این سلول شمارش فرمول تعریف کردم . الان عدد 6.8 رو که رند میکنم میشه 7 ولی وقتی اوکی میکنم پیامی که گذاشتم ظاهر میشه اونو اوکی میکنم 6.8 میشه صفر . الان باید چجور عمل کنم که هم فرمولمو داشته باشم هم رند کردن حتی اگه عدد اعشارم هم کوچیک تر از 0.5 باشه به سمت بالا رند بشه . حالا بهتر توضیح دادام ؟ عدد 6.8 از کجا اومده و با چه فرمولی حساب شده؟ خب شما برای این کار میتونین از تابع جزء صحیح هم استفاده کنین 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ عدد 6.8 از کجا اومده و با چه فرمولی حساب شده؟خب شما برای این کار میتونین از تابع جزء صحیح هم استفاده کنین من عدد 6.8 رو از این فرمول =(d10-2*(0.07))/0.2 به دست اوردم تعداد میلگرد های فونداسیونمه خب اگه از جز صحیح استفاده کنم به سمت پایین رند میکنه برای این که محاسباتم دقیق تر بشه باید به سمت بالا رند بشه . بعد برای جز صحیح باید دنبال چی بگردم ؟ یعنی چه دستوری جز صحیحه ؟ 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ من عدد 6.8 رو از این فرمول =(d10-2*(0.07))/0.2 به دست اوردم تعداد میلگرد های فونداسیونمه خب اگه از جز صحیح استفاده کنم به سمت پایین رند میکنه برای این که محاسباتم دقیق تر بشه باید به سمت بالا رند بشه . بعد برای جز صحیح باید دنبال چی بگردم ؟ یعنی چه دستوری جز صحیحه ؟ جزء صحیح به سمت بالا تابع ceiling که برای کار شماس و به سمت پایینش هم که میشه تابع floor که به کارتون نمیاد حله؟ 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ جزء صحیح به سمت بالا تابع ceiling که برای کار شماس و به سمت پایینش هم که میشه تابع floor که به کارتون نمیادحله؟ باز نتونستم به همون ستون که فرمول داشت اعداد صحیح رو درست کنم تو یه ستون دیگه این کار رو انجام دادم یعنی تعداد با اعشار تو یه ستون اعداد رند شده تو یه ستون دیگه . بابات کمکتون خیلی خیلی ممنونم. :icon_gol::icon_gol::icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ باز نتونستم به همون ستون که فرمول داشت اعداد صحیح رو درست کنم تو یه ستون دیگه این کار رو انجام دادم یعنی تعداد با اعشار تو یه ستون اعداد رند شده تو یه ستون دیگه . بابات کمکتون خیلی خیلی ممنونم. :icon_gol::icon_gol::icon_gol: چرا نمیشه؟؟؟ ایناها: سل A1 که عددمونه سل B1 جواب شماس و سل C1 عدد قبل اعمل جزء صحیحه 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ چرا نمیشه؟؟؟ایناها: سل A1 که عددمونه سل B1 جواب شماس و سل C1 عدد قبل اعمل جزء صحیحه من میخواستم C1 همونجا رند کنه نمیشه ؟ منم این کار رو کردم اوکی شد . 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ من میخواستم C1 همونجا رند کنه نمیشه ؟ منم این کار رو کردم اوکی شد . خب منم همین کار رو کردم!!! سل C1 رو برا این نوشتم که شما ببینی 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ خب منم همین کار رو کردم!!!سل C1 رو برا این نوشتم که شما ببینی ولی برای من مدل شما نمیشه ! 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ ولی برای من مدل شما نمیشه ! یعنی چی؟؟ مگه میشه؟؟؟ راستی میدونی که آخرش قبل پرانتز یه کاما گذاشتم و عدد یک رو نوشتم دیگه؟؟ این کارم کردی؟ دقیقا عین عبارت رو بنویس 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ یعنی چی؟؟مگه میشه؟؟؟ راستی میدونی که آخرش قبل پرانتز یه کاما گذاشتم و عدد یک رو نوشتم دیگه؟؟ این کارم کردی؟ دقیقا عین عبارت رو بنویس خودم بنویسم ؟ من وقتی این عمل رو انجام میدم مثل برای شما کاما و عدد 1 و فرمول تو یه پرانتز قرار نمیگیرن یا اولش ضرب میشه یا تهش جمع میشه !! 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ خودم بنویسم ؟ من وقتی این عمل رو انجام میدم مثل برای شما کاما و عدد 1 و فرمول تو یه پرانتز قرار نمیگیرن یا اولش ضرب میشه یا تهش جمع میشه !! شما اول بنویسین = بعد عبارت CEILING رو که بنویسین، اینجوری میشه: حالا روی همون CEILING که اومده دابل کلیک کنین که بعد اینکه فرمول رو نوشتین این شکلی میشه: حالا اینتر رو که بزنین حله 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ شما اول بنویسین =بعد عبارت CEILING رو که بنویسین، اینجوری میشه: حالا روی همون CEILING که اومده دابل کلیک کنین که بعد اینکه فرمول رو نوشتین این شکلی میشه: حالا اینتر رو که بزنین حله اخه چرا مساله به این سادگی برای من جور در نمیاد . نیگاه کنید من نوشتم ولی برای من 1 شد به جای 7 . 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده