amirhossein65 386 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ لطفاً تو تاپیک من اسپم نکنید! می تونی برای خودت تاپیک مجزا بزنی! جوونه تو اسپم بازی اینقده حال میده که نگووو...... 2 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ ببخشید پری جان تو عکس برداری از دریا یا دشت یا هر مکانی که خط افق اینقدر بارزه بهتره کادرت رو به موازاتش تنظیم کنی؛و نذاری افقت کج بیفته...تقریبا مثل تصویر آخر که انحراف خط افق از بقیه کمتر شده در ضمن سعی کن عکس برداری از رو سطح آبو هم تجربه کنی...خیلی زیبا میشه,فوقش دوربینت یخورده خیس میشه ولی نتیجه فوق العادست 7 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ اینا رو امروز درست کردم :girl_blush2: این برشتوکِ نخودیه: اینم ترافل موکای گردو هستش 4 لینک به دیدگاه
mohsen_d 946 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ اینا رو امروز درست کردم :girl_blush2: به به بايد خوشمزه باشن 1 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ به بهبايد خوشمزه باشن من که نمی تونم نظر بدم...:girl_blush2: 1 لینک به دیدگاه
mohsen_d 946 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ من که نمی تونم نظر بدم...:girl_blush2: پس درست کن بفرست تا امتحانش کنم يا اينکه بيام همونجا کدومش؟ 1 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ دستپخت خودم: املت اسپانیایی 1 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ ژله رنگین کمانی: اِنقده خوشمزست 3 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ دستپخت خودم: کوفته تبریزی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده