butterfly_majid 243 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ بی نهایت زیبا بودن پری کوچولو خانوم درباره استخری که عکسشو گذاشته بودین. فهمیدم که دلیل علاقه تون به استخر شنا نیست، ابرهای اون جاست!!! دوم: اسم اون میوه ها فکر کنم ازگیل بلشه سوم خونه عمه تون ( یا بهتر بگم باغ مصفای منزل عمه جان ) گل رز نداره اونا نوع دیگه ای از گل هستند از خانواده محمدی چهارم: خوش به حالتون با این بهشتی که توش زندگی میکنی . به شکوفه ها به باران برسان سلام مارا! پنجم: چرا عکس از بقیه قسمتهای هتل ترکیه نذاشته بودین؟ شاید معماری اونجا هم جلب توجه میکرد! ششم: منم یه دوربیم مثل این دارم که 10.1 مگا است چند تایی عکس هم دارم براتون میفرستم تو صفحه تون تا اگه دوست داشتین بزارین اینجا. 3 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ بی نهایت زیبا بودن پری کوچولو خانومدرباره استخری که عکسشو گذاشته بودین. فهمیدم که دلیل علاقه تون به استخر شنا نیست، ابرهای اون جاست!!! دوم: اسم اون میوه ها فکر کنم ازگیل بلشه سوم خونه عمه تون ( یا بهتر بگم باغ مصفای منزل عمه جان ) گل رز نداره اونا نوع دیگه ای از گل هستند از خانواده محمدی چهارم: خوش به حالتون با این بهشتی که توش زندگی میکنی . به شکوفه ها به باران برسان سلام مارا! پنجم: چرا عکس از بقیه قسمتهای هتل ترکیه نذاشته بودین؟ شاید معماری اونجا هم جلب توجه میکرد! ششم: منم یه دوربیم مثل این دارم که 10.1 مگا است چند تایی عکس هم دارم براتون میفرستم تو صفحه تون تا اگه دوست داشتین بزارین اینجا. مجید عزیز مرسی از نظراتت! وقت نشد عکس های بیشتری بگیرم، مشغول تفریح و استراحت بودم! دوربین قبلیِ منم 10.1 مگا بود، همونی که صفحه ی لمسی داره! اما بعد که این اومد اینو خریدم! :flowerysmile: خوشحال میشم عکسهاتون رو ببیبنم! :flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
گیلاس 367 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ شیما جون!:flowerysmile: خونتون کجاست اینقدر میوه هاش خوشمزه اس؟:shad: 2 لینک به دیدگاه
amirhossein65 386 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ سلام پری خانوم عکسهاتون قشنگ بودن و ذوق هنریتونو نشون میدن!! خواستم به همه دوستان من جمله شما یه پیشنهاد بدم!! واسه اینکه ترتیب عکسها حفظ بشه و همه هم یه جای مشخص رو بیان و نظر بدن و از پراکندگی عکسها جلوگیری بشه و همه نخوان یه تاپیک جدا بزنن(واسه آرشیو سایت هم خوبه!!)، دوستان لطف کنن عکسهاشونو تو تاپیکی که gizmo زده به ترتیب بزارن و اونایی هم که اطلاعات عکاسیشون خوبه در موردش نظر بدن و اشکالات و خوبی هاشو بگن تا همه یاد یگیرن این جوری با یه تیر چند نشون زده میشه!! ما جاهای دیگه استفاده کردیم خیلی خوب جواب داده :icon_gol: منم هرکمکی از دستم بر بیاد تو پربار کردن این تاپیک انچام میدم!!! باتشکر از همه دوستان 4 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ این عکس رو هم اون موقع که گوشی n70 داشتم گرفته بودم امروز اتفاقی تو کامپیوترم پیداش کردم! فکر کنم برای 2 سال و نیمِ پیشه: (خیلی دوسِش دارم ) 3 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ اونوقت پارچه سبز واسه میر حسین به دست بستی؟ یا همین جوریه؟ لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ اونوقت پارچه سبز واسه میر حسین به دست بستی؟ یا همین جوریه؟ اگه عکس رو سیو کنی و بری تو اطلاعاتش میبینی که عکس برای یک سال و خورده ی قبل از اون جریاناته! 2 لینک به دیدگاه
salvador 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ دوست دارم همه آدمهاي موفقو و براشون دعا ميكنم 2 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ اگه عکس رو سیو کنی و بری تو اطلاعاتش میبینی که عکس برای یک سال و خورده ی قبل از اون جریاناته! چه جالب شما قبل از این جریانات پارچه سبز به دستتون میبستین 2 لینک به دیدگاه
T-bag 320 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ عکس ها فوق العاده بود. عالی .. عالی.. 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ وااااااااااااااااااااای شیما جون خیلییییییییی قشنگن:icon_gol: خوش بحالتون منم ازین حیاطا میخوام حیاط خونه عمه تون خیلی باصفاس راستی من تاحالا شکوفه پرتقال و میوه کیوی که تو درخته ندیده بودم :62izy85: ممنونم دست گلت درد نکنه:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ نه نمیشه باز تو حرف زدی بد مشهدی جونم:w00: لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ باز تو حرف زدی بد مشهدی جونم:w00: نه نمیشه میشه منم عکس بزارم لطفاً تو تاپیک من اسپم نکنید! می تونی برای خودت تاپیک مجزا بزنی! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده