parikoochooloo 10748 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ تا حالا عشق منو ندیدین؟؟؟ :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v خُب معلومه ندیدین من تازه یک روزه اینجا عضو شدم... :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v وااااای که خیلی دوسِش دارم... :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v این کتی ، خواهر زادمه... 2 ماهی میشه یاد گرفته که راه بره... :shad: انقده بامزه راه میره... :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 9 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ اینم یه عکس دیگه ی کتی... این خونشه... جلوی خونش یه سُرسُره داره اگه بدونین چه با مزه از اون سُر می خوره و میاد پایین... 8 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ این عکسا هم برای جمعه 25/10/1388 هستش. رفته بودم کوه... اسم اینجا هم چشمه دمکش بود. این عکسیه که داشتیم میرفتیم بالا گرفتم... منظرشو خیلی دوس دارم... :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 9 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ این عکس هم باغ چای سبزِ یکی از اهالیِ روستاییه که ازش رد شدیم... 8 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ اینم تنه ی یه درخته... خیلی با مزه است... 9 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ این برگهایی که ریخته بود خیلی قشنگ بودن...:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v البته پایین کوه انقدر قشنگ بود... بالا فقط گل و لجن بود... گتمو گم کردم نبسته بودم شلوارم داغون شد... 5 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ اینم یه درختی که روش یه میوه های جنگلی کوچولو داشت... بچه ها اسمشو بهم گفته بودناااااا اما یادم رفت... 7 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ خُب بچه ها فعلاً عکسام ته کشید... 4 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ واقعا عكسات قشنگ هستن. دستت طلا:ws2: 3 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ واقعا عكسات قشنگ هستن. دستت طلا:ws2: ممنون دوست عزیز... 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ سلام.عکسهای زیبایی بود.یکم هم به حیاط خونتون حسودیم شد 2 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ سلام.عکسهای زیبایی بود.یکم هم به حیاط خونتون حسودیم شد مرسی دوستم... ای جان ، حسودی نداره که... :shad: 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ مرسی دوستم...ای جان ، حسودی نداره که... :shad: عزیزم اگر تو آپارتمان اسیر بودی متوجه حرف من میشدید:ws2: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده