parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ موارد لازم: * کره 50 گرم یا کمی بیشتر * شکر یک سوم پیمانه پوست یکعدد پرتقال رنده شده * تخم مرغ 4 عدد ، سفیده ها و زرده ها از هم جدا * پنیر سفید 100 گرم * آب لیموترش یک قاشق * آب پرتقال یک سوم پیمانه یا چند ق شربت پرتقال * آرد یک چهارم پیمانه * پودر نشاسته 50 گرم * پودر بادام خام یا خلال بادام 50 گرم * سیب 2 عدد پوست گنده و نازک بریده بشه * زرشک کمی * آلبالو یک پیمانه بدون هسته * خلال پسته یا مغر تخمه آفتابگردان دستور پخت کره و پنیر را قطعه کنین و همراه با شکر و پوست رنده پرتقال و آبلیمو با همزن بزنین تا کرم لطیفی بدست بیاد .اکنون زرده ها را اضافه کرده و مخلوط کنین . آرد و پودر نشاسته وخلال یا پودر بادام و سفیده ها رو همراه با آب پرتقال هم جدا بزنین و بعد با مواد قبلی خوب مخلوط کرده و هم بزنین .فر رو با حداکثر روشن کنین و روی 200 درجه سانتیگراد قرار بدین . سیب را برش نازک داده و کف ظرف تارت نچسب یا چرب شده بچینین و بعد البالو ها رو روش بریزین . اکنون همه مواد مخلوط شده رو روی آلبالو ها بریزین و کمی زرشک و مغر تخمه و خلال پسته ( در صورت تمایل ) روش بپاشین و...... داخل فر روی پنجره وسط قرار بدین . مدت 30 دقیقه لازم است . چنانچه سی دقیقه شد قبل از خاموش کردن فر با یک سیخ چوبی امتحان کنین که کامل مغر پخت شده یا خیر ...لازمه این امتحان هم در وسط و هم در کنار ظزف انجام بشه ...کناره ها زودتر خودش رو میگیره ... برای اینکه مغز قسمت وسط هم بپزه و کناره ها هم نسوزه ..بهتره ظرف رو با بالاترین پنجره انتقال بدین ..در این حال چند دقیقه کافیه که مغزش هم بپزه . حالا حرارت باعث پختن وسط تارت میشه ولی کف و اطراف نمی سوزه . این ترفند ها برای اینه که گاهی فشار و شعله گاز ها در منازل یکی نیست و ممکنه در این مدت زمان تارت یا کیک شما هنوز نپخته باشه .... پس از اینکه کمی خنک شد میتونین برش بزنین . بعد از سرد شدن روش رو بپوشونین که خشک نشه . نکات مربوط به تهیه آماندین آلبالو و سیب آماندین در واقع نوعی تارت به شمار میره ولی به خاطر بادامی که داخلش داره بهش آماندین Amandine میگن . در صورت تمایل قبلا آلبالوها شکر پاشیده بشه تا مزه ترشی کمتر باشه . منبع: سفره خونه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده