رفتن به مطلب

موبایل و بچه دبستانی! ...

ارسال های توصیه شده

دیروز در اتوبوس بودم که سه دختر دبستانی هم سوار اتوبوس شدند. و حرفایی رد و بدل شد.

بخش هایی از مکالمه بین 3 دختربچه دبستانی:

دختر شماره1 (دختری قد کوتاه، پرحرف): راستی شما زنگ موبایلتون چیه؟

دختر شماره 2 (دختری قدبلند، پرحرف): گوشی من که همیشه رو سایلنته، از سایلنت دربیارم

خیلی تابلو میشه از بس زنگ خور دارم.

دختر شماره 1 : آره، واسه منم وقتی خونه هستم رو سایلنته، اما زنگم آهنگ عشق ممنوع هست.

دختر شماره 1 خطاب به شماره 3: واسه تو چیه؟

دختر شماره 3 (دختری قد کوتاه، کم حرف، کم رو): من موبایل ندارم.:5c6ipag2mnshmsf5ju3:4564::sigh:

دختر شماره 1: آخی، بیچاره، به بابات بگو برات بخره خب.:whistles:

---------------------------------

مکالمات بین این 3نفر من رو خیلی به فکر فرو برد. نظر شما در مورد سوالات زیر چیه؟:ws38:

1- چرا توی خونه گوشیشون روی سایلنته؟

2- چه لزومی داره که بچه از دبستان موبایل داشته باشه؟و داشتن یا نداشتن موبایل چه تاثیری روی

بچه ها داره؟

3- آیا تهیه موبایل برای کودکان توسط پدرها و مادرها درست است یا خیر؟

اگر هم خودتون تجربه ای دارید، لطفا تعریف کنید.:icon_gol:

• Like 19
لینک به دیدگاه

استفاده از انواع تکنولوژی ارتباطات میتونه واسه همه افراد حتی برای یه بچه قنداقی مفید باشه به شرطی که فرهنگ صحیح استفاده از اون تکنولوژی توی جامعه و بین افراد جا بیافته ... واقعاً متاسفم خود منم گاهی شاهد همچین مکالماتی بین بچه های دبستانی تا دبیرستانی هستم !!!

اینم میتونه از نتایج پیشرفت سریع انقلاب صنعتی توی کشورهای جهان سوم باشه !!!:ws52:

• Like 5
لینک به دیدگاه

منم کاری به بروز بودن یا نبودن ندارم ولی به شخصه من بچه داشتم و ازم میخواس موبایل بخرم براش یه آبدارشو میخوابوندم زیر گوشش به همین برکت:ws3:

• Like 9
لینک به دیدگاه

مخالف داشتن موبایل برای بچه ها حداقل تا دبیرستانم.تا وقتی بچه یاد نگیره موبایل استفادش برای چیه و نتونه راحت بگه نه موبایل به دردش نمیخوره.

از سوم دبیرستان که گوشی داشتم ازین گوشی های نوکیای گوشکوبی داشتم یادش بخیر .اون زمان نمیدونستیم سایلنت چیه .منم فقط یک دوست دبیرستانم بود که بهم اس ام اس میزد.دقیقا ساعت 3 صبح که خواب بودم اس ام اس میزد :icon_pf (34):منم از خواب میپریدم.بعدا فهمیدم اونم نمیدونه چه جوری گوشیش سایلنت میشه.تازه سایلنتم که یاد گرفتیم رو ویبره بود که باز بلد نبودیم چه جوری از رو ویبره برش داریم.خلاصه تا چند وقت گوشی هامون رو ساعت 2 یا 3 کوک میکردیم بعد بیدار می شدیم و اس ام اس میزدیم برای هم که طرف از خواب بپره. :ws3:

• Like 6
لینک به دیدگاه
استفاده از انواع تکنولوژی ارتباطات میتونه واسه همه افراد حتی برای یه بچه قنداقی مفید باشه به شرطی که فرهنگ صحیح استفاده از اون تکنولوژی توی جامعه و بین افراد جا بیافته ... واقعاً متاسفم خود منم گاهی شاهد همچین مکالماتی بین بچه های دبستانی تا دبیرستانی هستم !!!

اینم میتونه از نتایج پیشرفت سریع انقلاب صنعتی توی کشورهای جهان سوم باشه !!!:ws52:

خب این فرهنگ صحیح چیه؟ چرا با وجود اینکه در حال حاضر پدر و مادرها خیلی به بچشون محبت میکنن،

بچه ها بدتر میشن؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
منم کاری به بروز بودن یا نبودن ندارم ولی به شخصه من بچه داشتم و ازم میخواس موبایل بخرم براش یه آبدارشو میخوابوندم زیر گوشش به همین برکت:ws3:

بچه زدن نداره که. :vahidrk:

فک کنم حتی نخریدن هم برای بچه مشکل ساز میشه، چون همش با خودش میگه همه دوستام دارن

اما من ... .:sigh:

لینک به دیدگاه

قربونت برم امروزه بزرگسالاشم بلد نیستن از این تکنولوژی استفاده کنن دیگه چه انتظاری از بچه دبستانی داریم !!!!

چرا امروزه اکثر جرم و جنایتا از همین تلفن همراه و اس ام اس و بلوتوث و ... شروع میشه ؟؟؟!!! اگه قبول ندارید بگید واستون مثال میزنم ...

فرهنگ صحیح اینه که باید بفهمیم موبایل واسه مواقع ضروریه ! باید یاد بگیریم و یاد بدیم که از موبایل میتونیم کارای بانکیمون رو انجام بدیم میتونیم ازش واسه ی کارای تحقیقاتی مون استفاده کنیم میتونیم نرم افزارایی که به درد بچه های دبستانی میخوره رو توش بزاریم و هر جایی که میره بچه بتونه ازش استفاده کنه ... چرا هیچ وقت از تکنولوژِی ها به نحو احسنت استفاده نمیکنیم ؟؟؟ و همیشه به ضررمون تموم شده (البته در بعضی مواقع ) ؟!

بد نیست اینو بخونید :http://itna.ir/vdch-6ni.23nivdftt2.html

متاسفانه امروزه جهانی شدن و اثرات انقلاب صنعتی داره سریع پیش میره که دیگه مجالی برای فرهنگ سازی توی کشورهای جهان سوم نمی مونه !!!!

• Like 7
لینک به دیدگاه

واقعا ما چه نسلی بودیم منقرض شدیم رفت دیگه مث ما پیدا نمیشهsigh.gif

چرا موبایلشون رو سایلنته دیگه پرسیدن داره؟معلومه چرا...

همچین بچه ای داشتم کتلتش میکردمvahidrk.gif به نظرم باید تا دبیرستان بدون موبایل باشن !

همه ی این آتیشا از گور ایرانسل پا میشه.درصد بالایی از روابط نامتعارف دختر و پسر از سر تقصیر این ایرانسله و سیمکارتای اعتباری

مردم ایران 40 سال بعد از ورود یه تکنولوژی میفهمن که عههههههههه فرهنگش یادمون رفت یاد بگیریم

دخترخاله دبیرستانی من 20 تا خط دارهw58.gifیکی نیست بهش بگه تو مدیر کلی چی هستی آخه؟!

بچه ی خواهرم به باباش میگه سری بعد از ماموریت داری میای برام لپ تاپ بخر ---->این بچه 3 سالشه:4564:

بعضی وقتا نگران بچه ی نداشتم میشم:icon_pf (34):با این اوضاع اجتماعی وخیم

• Like 7
لینک به دیدگاه

همچین بچه ای داشتم کتلتش میکردمvahidrk.gif به نظرم باید تا دبیرستان بدون موبایل باشن !

همه ی این آتیشا از گور ایرانسل پا میشه.درصد بالایی از روابط نامتعارف دختر و پسر از سر تقصیر این ایرانسله و سیمکارتای اعتباری

مردم ایران 40 سال بعد از ورود یه تکنولوژی میفهمن که عههههههههه فرهنگش یادمون رفت یاد بگیریم

دخترخاله دبیرستانی من 20 تا خط دارهw58.gifیکی نیست بهش بگه تو مدیر کلی چی هستی آخه؟!

بچه ی خواهرم به باباش میگه سری بعد از ماموریت داری میای برام لپ تاپ بخر ---->این بچه 3 سالشه:4564:

وقتی یهسیم کارت باشه 10 هزارتومن و 5 تومن هم توش شارژ باشه تازه کلی هم سیم کارت هدیه داشته باشه خب نتیجه اش میشه این !!! تازه دوست عزیز زیاد نگران نباش 20 تا که خوبه .... :ws52:

• Like 3
لینک به دیدگاه

فک کنم حتی نخریدن هم برای بچه مشکل ساز میشه، چون همش با خودش میگه همه دوستام دارن

من کار ندارم بچه چی داره چی نداره کافیه بگه موبایل یکی بخوابونم تو گوشش معاذلله اگه دروغ بگم:w000:

• Like 4
لینک به دیدگاه
من کار ندارم بچه چی داره چی نداره کافیه بگه موبایل یکی بخوابونم تو گوشش معاذلله اگه دروغ بگم:w000:

آفرین.:w16:

چه معنی میده بچه دبستانی موبایل داشته باشه:w000::w000::w000:

• Like 1
لینک به دیدگاه
وقتی یهسیم کارت باشه 10 هزارتومن و 5 تومن هم توش شارژ باشه تازه کلی هم سیم کارت هدیه داشته باشه خب نتیجه اش میشه این !!! تازه دوست عزیز زیاد نگران نباش 20 تا که خوبه .... :ws52:

یعنی 20 تا کمه؟؟؟؟؟؟؟:ws52:چطور من دوتا دارم و فقط از یکی استفاده میکنم؟!من ناهنجارم؟یا اونی که 60 تا خط داره؟!شنبه یکی یکشنبه یکی دیگه...

واقعا دایره ارتباطاتی ملت اینقدر گستردست که بچه دبستانی زنگ خور بالای داشته باشه؟:hanghead:

• Like 2
لینک به دیدگاه

2- چه لزومی داره که بچه از دبستان موبایل داشته باشه؟و داشتن یا نداشتن موبایل چه تاثیری روی

بچه ها داره؟

من اگر روزی گلی از گل های بهشت داشتم (فرزند صالح) ترجیح میدم یک خط ثابت تلفن در منزل بهش بدم تا موبایل.

یادمه تو راهنمایی و دبیرستان چقدر با همکلاسی ها حرف میزدیم و جواب سئوالات رو چک میکردیم، اینکه زنگ میزدم و مامان یا بابای رفیقم برمیداشت یه جوری بود.

یه سری زنگ زدم خونه دوستم گفتم منزل فلانی، مثلا غزل هستش، بعد بابابزرگش برداشت ای پسره بی ادب چرا سلام نکردی و اینا، منم قطع کردم. :sigh:

• Like 6
لینک به دیدگاه

مکالمات بین این 3نفر من رو خیلی به فکر فرو برد. نظر شما در مورد سوالات زیر چیه؟:ws38:

بچه ها داره؟

اگر هم خودتون تجربه ای دارید، لطفا تعریف کنید.:icon_gol:

1. شاید به دروغ به این موضوع اشاره کرده باشه و یا اصلا شاید چون میس کال و کلا تماس زیاد داره سایلنت میکنه. در کل تمایل داره حس پنهان کاری خودش رو ارضا کنه.

2. نمیتونیم بگیم ضرورت داره ولی داشتنش بد نیست. البته با توجه به آموزش فرهنگ صحیح استفاده از تکنولوژی توسط خانواده این رو ذکر کردم.

خوب، با داشتنش بچه چند سال زودتر با تکنولوژی آشنا شده. حداقلش اینه که در سنین بزرگسالی کارهای کودکانه در استفاده از موبایل رو کنار میگذاره چون قبلا این نیازش رو رفع کرده.

3. نمیشه کلی نظر داد چون واژه فرهنگه که یک سری نکات رو امکان پذیر و یک سری رو غیر ممکن میسازه.

من به شخصه اگر فرزندم رو آنطور که میخواهم تربیت کرده باشم و شناخت کافی از خودش و اطرافیانش داشته باشم، در خرید موبایل مسئله ای نمیبینم.

• Like 4
لینک به دیدگاه

ولی به نظر من اگر برای بچه ها استفاده های مبایلو و همینطور ضررهایی که داره،توضیح بدیم دیگه از نداشتنش ناراحت نمیشه به شرطی که از اول لوس بار نیومده باشه :ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه

آورین آورین شما نظرت به نظر من نزدیک تره ، همچین که گفت موبایل با پشت دست بخوابون تو دهنش بچسبه به دیفال:w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه

آورین آورین شما نظرت به نظر من نزدیک تره ، همچین که گفت موبایل با پشت دست بخوابون تو دهنش بچسبه به دیفال:w16:

بابا شماها چقد خشن برخورد میکنید؟ داریم در مورد بچه صحبت میکنیما:whistle:

• Like 2
لینک به دیدگاه

ترم پیش، درس بازاریابی داشتم با یک استاد جوان و البته فوق العاده باسواد.

یه روز این استاد می گفت: مثلا ایرانسل، برای تبلیغاتش اومده طرح آبی و قرمز و زرد گذاشته، از 12 شب تا 6 صبح تخفیف و ...

حالا نکته اینجاست که نصفه شب با کی حرف بزنیم؟!!

(عکس العمل ما به عنوان دانشجو::ws28:)

می گفت: اگه من بخوام برای این موضوع تیزر تبلیغاتی بسازم اینطوری میسازم که:

شب پدر و مادر و بچه توی خونه هستن. بچه خیلی غرغرو هست و ناراحت و افسرده. تا اینکه پدر و مادر شب بخیر میگن و میرن بخوابن. یک دفعه صورت بچه گل میندازه و بچه شاد و شنگول میشه. میره تو اتاق و ... .

(البته همش می گفت: مخاطبین من شماها نیستیدا):sigh:

• Like 2
لینک به دیدگاه
بابا شماها چقد خشن برخورد میکنید؟ داریم در مورد بچه صحبت میکنیما:whistle:

بچه که نباید اینقد پررو باشه اصلا قٍلَت میکنه بگه 126fs4290765.gif

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...