شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۱ best website in iran and with very topics useful - J.A تو فقط منو میبینی؟؟؟؟:vahidrk: داداش جعفرم اسمشو نوشته 4 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۱ آتروس جان مگه نوشتن اسم ایراد داشت ؟ من دیدم خودت نوشتی - گفتم من که دارم به عنوان یه شخص حقیقی رای میدم -ایرادی که نداره پس بنویسم شاید بهتر باشه 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۱ آتروس جان مگه نوشتن اسم ایراد داشت ؟من دیدم خودت نوشتی - گفتم من که دارم به عنوان یه شخص حقیقی رای میدم -ایرادی که نداره پس بنویسم شاید بهتر باشه قراره مدال بدن بهمون .... باید محمد بشناستموووووووون خوب کردی اسم نوشتـــــی 4 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۱ eee pas chera man havasam nabod esmamo benevisam:sigh: manam medal mikham:w02: 5 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۱ همه اونایی که نظر دادن چه اونایی که اسم نوشتن چه ننوشتن خدا عاقب به خیرشون کنه از همه اونایی هم که نوشتهاشونم نزاشتم معذرت میخوام مهم اینه دوستانی که رای دادن به ما نشون دادن که واقعا پیشرفت سایتشون براشون مهمه اصلنم به اسم و اینام کاری ندارم چون خیلی ها اسم ننوشتن اون اسم بیشتر جنبه شوخی داشت کلا روی هم رفته از مشارکتتون واقعا سپاس گذارم به شخصه حال کردم که ارزش قائل بودین :icon_gol: 9 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۱ دست همه دوستان درد نکنه و از همه ممنونم 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۱ حالا درست شد....پیغام من: I am not alone with noandishaan منو یاد همراه اول انداختی پ ن:این اسپم نبود:icon_razz: 5 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۱ وااای این کامنت کی بود ؟ خب؛ ماهم رای بدادیم ؛ با رای من یه عالمه رتبش جابه جا شد؛دستم درد نکنه Alexa Traffic Rank:24,738Traffic Rank in IR:363 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۱ تشکر از هر 22 نفری که تو این نظر سنجی شکرت کردن:icon_gol:تو شادی اتون جبران کنیم 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۱ رای دادن بچه های سایت و پر کردن گزینه هاشون تو حلقم. چه بگویم که جز سخن ترول، هیچ سخنی خوش تر نیست : http://www.noandishaan.com/forums/thread88791-6.html#post1102563 8 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۱ چرا اسم من نبود یه بار دیگه با اسم مستعار عدد رای بدادیم:icon_razz: 6 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۱ چرا اسم من نبودیه بار دیگه با اسم مستعار عدد رای بدادیم:icon_razz: از misson.impossibleعزیز هم تشکر فراوان میشه چون دوبار هم رای داده:icon_gol: یاد بگیرین نصف شماست ببینید 2تا دوتا رای میده خداییش دسستون درد نکنه alexaroشرمنده کردین روزی تا حالا رتبه نمیداد مجبورش کردین روزانه داره آماره مارو جابجا میکنه راستی اونایی که دو تا ایمیل دارن اینجا چند تا نام کاربری دارن:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۱ از misson.impossibleعزیز هم تشکر فراوان میشهچون دوبار هم رای داده:icon_gol: یاد بگیرین نصف شماست ببینید 2تا دوتا رای میده خداییش دسستون درد نکنه alexaroشرمنده کردین روزی تا حالا رتبه نمیداد مجبورش کردین روزانه داره آماره مارو جابجا میکنه راستی اونایی که دو تا ایمیل دارن اینجا چند تا نام کاربری دارن:vahidrk: خواهش میکنم آخه دیدم یکی از بچه ها دوبار رای داده گفتم جا نمونم منظورت از آن خط آخری که گفتی که با من نبود 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۱ خواهش میکنمآخه دیدم یکی از بچه ها دوبار رای داده گفتم جا نمونم منظورت از آن خط آخری که گفتی که با من نبود خوب کاری کردی نه اون شوخی بود 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۱ خوب کاری کردی نه اون شوخی بود اونو که میدونم خوب کاری کردم شوخی با کی بود انوقت 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۱ بابا با خودم چون منم 2بار رای دادم 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۱ بابا با خودم چون منم 2بار رای دادم کار بدی کردی میگم ممد اخراجت کنه 3 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۱ ما هم رای دادیم! به خودم قول داده بودم دیگه جایی رای ندم 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده