mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ گاهی خیلی راحت خیلی چیزها ، کَس ها ، خواسته ها ، عشق ها و اسطوره ها... بی ارزش می شن طوری که حس تاسف می کنی که روزی شاید در آرزوی آن ها بودی ! 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ وقتی یه آدم میگه هیچکس منو دوست نداره ، منظورش از هیچکس یک نفر بیشتر نیست . . . همون یه نفری که واسه اون همـــه کسه ! بفهم.. 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ دلم را بر سر راه گذاشتم.. ردش را بگیر...به من می رسی... همانم کمی تکیده تر... سرخی گونه.....زرد شده... روشنی چشم تاریک... فرقی نکردم..همانم! 5 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ همه چيز را بخاطر تو دوست دارم من غم را در سكوت سكوت را در شب شب را در بستر بستر را برای انديشيدن به تو دوست ميدارم من عشق را در اميد اميد را در تو تو را در دل دل را در موقع تپيدن به خاطر تو دوست دارم من خزان را به خاطر رنگش و بهار را به خاطر شكوفه هايش و خدايی كه دل را برای تپش تپش را در پاسخ پاسخ را در چشمان قشنگ تو برای عصيان زندگی آفريد دوست دارم 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ هـر چـنـد نـمـی دانــم خواب هـایـت را بـا کــه شـریـک می شـــــوی امـا هـنـــــوز ! شـریـک تمـام بـی خـوابـی هـای مــــــن تـویـی 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ عــشقت را پنــهان ميکني که معصومیتت خــدشه دار نــشود اخــم ميکــني که مهــربانيت را پــنهانکني مرا "شــما" خــطاب ميکني که هــوايي نــشوم اما نمــيداني نــميداني که چــقدر اين ها به تو مي آيــند و مــن ديــوانه تر ميــشوم....! 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ قدش به "عشق" نمیرسید "غرور"م را زیر پا گذاشت تا برسد!! 3 لینک به دیدگاه
laden 4758 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ اینجا زمین است ساعت به وقت انسانیت خواب است! دل عجب موجود سخت جانی است! هزار بار تنگ می شود... می شکند... می سوزد... می میرد... و باز هم می تپد 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۱ نیمی از عمرم در آتش عشقت سوختم ، بگذار در این دو روز باقی مانده در آتش تنهایی بسوزم ! مرا فراموش کن ! 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۱ جاده نگاهم تا دور دست ها خالیست … بگو کجا ایستاده ای ؟ 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۱ این روزها هوایمــــ را نداری! خفــــــه نمی شوی بدون مـــن... 4 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۱ گلايه و شكوه اي نيست! شكوه اي نيست از فاصله... شكوه اي نيست از دوري... شكوه اي نيست از نديدن... ... من از هيچكس هيچ گله اي ندارم... 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۱ تو بازیگر خوبی هستی نقش اول شعرم باید باشی .. هی باید سیگار بکشی و من نقش دودش را بازی کنم که تا عمق وجودت نفوذ کنم .. کمی بیشتر کام بگیر لطفا .. این نقش به من خیلی میاید ... 4 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۱ حجمش زياد است... دلتنگي را مي گويم! ... كم كم بايد عادت كنم... دلم هنوز بيشتر از اينها جا دارد! 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۱ نيلوفرانه دوستت مي دارم نه مانند مردماني كه دوست داشتن را به عادتي كه ارث برده*اند با طعم غريزه نشخوار مي كنند من درست مثل خودم هنوز و هميشه دوستت مي دارم 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۱ دلم بچه ی سرراهی شده... یتیم خانه ها هم قبولش نمی کنند... سبدی هم ندارد که درونش جای خوش کند بر در خانه ی یک دارا.... پس می نشیند در گوشی در انتظار امید در حالی که سرشار است از ناامیدی.. 3 لینک به دیدگاه
laden 4758 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۱ به چشم هایَت بگو انقدر برای دلم رجز نخوانند من اهل ِ جنگ نیستم،شاعرم خیلی بخواهم گرد و خاک کنم شعری می نویسم آنوقت اگر توانستی مرا در آغوش نگیر ! 3 لینک به دیدگاه
laden 4758 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ گریه شاید زبان ضعف باشد شاید خیلی کودکانه شاید بی غرور... اما هر وقت گونه هایم خیس می شود می فهمم نه ضعیفم!!! نه یک کودکم!!! بلکه پر از احساسم... 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ خـــیـلــی کـــوتــــاه بـــراتــــون میگـــــم: سیــگـــــــــار عشـق نیـــــست آخـــریـن پـــناه عــاشـق است ! 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ گر مرا دوست نداشته باشی دراز می کشم و می میرم مرگ نه سفری بی بازگشت است و نه ناگهان محو شدن مرگ دوست نداشتن توست درست آن موقع که باید دوست بداری! " رسول یونان" 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده