mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ کاش برف کمتری ميباريد .. و يا خيابان به اين درازی نبود .. يا اينکه من سرمـــ ـايی نبودم ! کاش خيابان طولانی دستش را توی گردن من می انداخت و با صدای ريز و بی من نمی خنـديـد خيلی بی خيال و خنــده دار است زنـدگــی . . . ! 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۱ همهی کلمات معنای تو را میدهند مثل گلها همه که بوی تو را پراکندهاند . سکوت کردهام که فراموشت کنم اما مدام مثل زنبوری سرگردان ، رانده از کندویش دور گلم میگردم . شهاب مقربین 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ تكليفم روشن شد خاموش مي شوم شيرينم.... فرهادوار، اينبار به جاي كوه دل ميكنم... 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ کاش هرگـــــــــز آرزو نمیکردم... کفش های مادرمــــــــ اندازه ام شوند... 3 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ اگـر تــو را نـــبخشم خدای من آنقدر مـهــربـان هسـت کـه تــو را بــبخـشد و اگر تو را بـــبخشم خدای من آنقدر عــادل هست که انتقام مرا از تو بگیرد پـس... تــو را خــواهـم بـــخشـید ! 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ روی زمیـن را ببیـن برگهای زردِ کفـِـ خیابـان سبـز شـده اند از قدمهـایمــان . . . . . . خواب دیـدم با تـو قـدم مـی زنــم . . . من خوابــم را می خواهـم ! حرمت عشق ؛ گرامی تر از آن است که من ؛ سخن از عشق بگویم اما ؛ عشق رازی است میان تو و من ؛ که فقط معنی این راز خدا می داند ... 3 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ قطعاً روزی صدایم را خواهی شنید روزی که نه صدا اهمیت دارد نه روز ...! 1 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ در آینه مردی دارد بغض می کند بیایید بغلش کنید به او بگویید همه چیز درست می شود دلش می خواهد کمی دروغ بشنود آینه را پایین تر نصب کنید گمانم دیگر به زانو در آمده... 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ خـواب هایــَـم هیچ گــاه تـــَـعبـیـر نـــَــشــُــدَند دُرُست مـِثلِ دُعاهایـــَـم . دَر یِڪـ شـــَـب ، دو بار خــوابِ "تو" را دیدَטּ فــَـقـــَـط ثابــِـت مے ڪُـنَد ڪہ مَـטּ چِقَدر خوش خیالـــَم ... 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ زمستان است و من شنیده ام که روزها کوتاه تر می شود ولــــی نمیدانم چرا دارند این روزها هی بلند تر میشوند ؛ بی تو !!! 3 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ بارانی ات را بپوش و در آغوشم بگیر ابر ابر گریه دارم ...! 4 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ بیا آخرین شاهکارت را ببین مجسمه ای با چشمان باز خیره به دور دستها شاید شرق شاید غرب مبهوت یک شکست مغلوب یک اتفاق مصلوب یک عشق مفعول یک تاوان! خرده هایش را باد دارد میبرد ... و او فقط خاطراتش را محکم بغل گرفته بیا آخرین شاهکارت را ببین مجسمه ای ساخته ای به نام "من" 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ قدر چیزی را که داری بدان قبل از اینکه زمان به تو یادآوری کند : باید قدر چیزی را که داشتی می دانستی.....! 5 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ شاید تو… سکوت میان کلامم باشی! دیده نمیشوی اما من تو را احساس می کنم! شاید تو …. هیاهوی قلبم باشی! شنیده نمیشوی اما من تو را نفس می کشم!. 1 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ خسته ام ...! خسته ی نبودنت ...! خسته از روزهایی که بی تو شب میشود ... و شبهایی که باز هم بی تو میگذرد تا که طلوعی و غروبی دیگر بیایند... و باز هم گذر زمانها که بی تو میگذرد ...! میگذرد ...! میگذرد و باز هم میگذرد ...!!! 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ خیس باشد جاده ی نگاه..خوب است... خوب است که گرد کهنگی نمی نشیند... تازه است... هر تازه بودن تاوانی دارد... 2 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ ما بدهکاریم به یکدیگر ؛ و به تمام دوستت دارم های نا گفته ای که پشت دیوار غرورمان ماندند … و ما آنها را بلعیدیم ، تا نشان دهیم منطقی هستیم !!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ عاشــــق را كه برعكـــس كنی ميشود قشـاع دهخدا را ميشناسـی؟ لغت نامه اش را باز كردم نوشـته بود: قشاع:دردی كه انســان را از درمانش مايــوس ميكند...! 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ در شهـــر صدای پای مردمانی است که : همچنان که تو را می بوسند طناب دار تو را می بافند مردمانی که صادقانه دروغ می گویند و عاشقانه خیـــــانـــــت می کنند ...!!!! 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ گاهی باید نباشـــــی.... تا بفهمی نبودنــــت واسه کی مهمه ؟؟؟!!! اونوقته که می فهمی بایــــــد همیشه با کی باشی .... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده