آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۲ دوستـــــــــــــ دارم خدا روزی عاشـــــــق شود و به عشقـــــــــــش نرسد آنگـــــــــاه قیافه اش دیدن دارد 3 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ باز باران بی ترانه گریه هایم عاشقانه میخورد بر سقف قلبم یاد ایام تو داشتن میزند سیلی به صورت باورت شاید نباشد مرده است قلبم ز دستت فکر آنکه با تو بودم با تو بودم شاد بودم توی آن دشت نگاهت گم شدن در خاطراتت ... 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ هیـچ جـز یـاد تـو ، رویای دلاویـزم نـیست هیـچ جـز نـام تـو ، حـرف طـرب انگـیزم نـیست! عـشق می ورزم و می سـوزم و فـریـادم نـه! دوست می دارم و می خـواهـم و پـرهـیزم نـیست " فریدون مشیری" 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ روز مرگم، هر که شیون کند از دور و برم دور کنید همه را مســــت و خراب از مــــی انــــگور کنیـــــد مزد غـسـال مرا سیــــر شــــرابــــــش بدهید مست مست از همه جا حـــال خرابش بدهید بر مزارم مــگــذاریــد بـیـــاید واعــــــظ پـیــر میخانه بخواند غــزلــی از حــــافـــظ جای تلقــیـن به بالای سرم دف بـــزنیـــد شاهدی رقص کند جمله شما کـــف بزنید روز مرگــم وسط سینه من چـــاک زنیـد اندرون دل مــن یک قـلم تـاک زنـیـــــــد روی قــبـــرم بنویـسیــد وفــــادار برفـــت آن جگر سوخته خسته از این دار برفــــت. 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ کم آوَرده ام …! خـدایـ ـا اَعـ ـصابٍ مَن فاحـ ــشه نـ ــیست که روز وَ شَـ ـب موردتَجـ ـاوز قـَ ـرارَش میـدهند . 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ این شب ها چشم های من خسته است گاهی اشک گاهی انتظار این سهم چشم های من است ... 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۲ نگاهم کرد پنداشتم دوستم دارد. نگاهم کرد در نگاهش هزاران شوق عشق را خواندم. نگاهم کرد دل به او بستم. نگاهم کرد اما بعدها فهمیدم فقط نگاه میکرد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۲ زمان ! به من آموخت که : دست دادن معنی رفاقت نیست ... بوسیدن قول ماندن نیست ... و عشق ورزیدن ضمانت تنها نشدن نیست ... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۲ چقدر دوست داشتم یک نفر از من می پرسید چرا نگاه هایت آنقدر غمگین است؟چرا لبخندهایت آنقدر تلخ و بیرنگ است؟ اما افسوس که هیچ کس نبود ...همیشه من بودم و من و تنهایی پر از خاطره ... آری با تو هستم! با تویی که از کنارم گذشتی و حتی یک بار هم نپرسیدی چرا چشمهایم همیشه بارانی است برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۲ یکی محبت میکنه و یکی ناز میکنه ! اونی که ناز میکنه همیشه محبت می بینه اما اونی که محبت میکنه همیشه تنهای تنهاست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۲ دل که رنجید از کسی خرسند کردن مشکل است شیشه بشکسته را پیوند کردن مشکل است برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۲ اگه احساسمو کشتی اگه از یاد منو بردی اگه رفتی بی تفاوت به غریبه سر سپردی بدوون اینو که دل من شده جادو به طلسمت یکی هست این ور دنیا که تو یادش مونده اسمت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۲ یاران به خدا که بی وفایی مکنید با عاشق دلخسته جدایی مکنید یا آن که وفا می کنید تا آخر یا آنکه از اول آشنایی نکنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ بزن باران برای من برای اشکهای همچو بارانم برای قلب رنجورم برای جسم بیمارم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ گفتی ما به درد هم نمیخوریم اما هرگز نفهمیدی من تو را برای دردهایم نمیخاستم... از حساب و کتاب دنیاسر در نیاوردم و هنوز نمیدانم چگونه میشود هر بار که تو بی دلیل ترکم میکنی من بدهکارت میشوم؟؟؟ 7 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۲ حال من همیشه اینگونه است خوش به حالت که گذشتی و این خاصیت عشق است نمیتوانی بگذری نمیتوانی فراموش کنی امروز روز خوبیست برای تو بی من و من هنوز درگیر خاصیت عشقم فرق من وتو این است شعر از سیدعلی ضیا 3 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۲ نمیدانم از فراق تو بنالم یا از غریبی خودم؟ نمیدانم تو را بخوانم که برگردی یا خودم را دعا کنم که بیایم؟ از این بسوزم که نیستی یا از آن بنالم که چرا هستم؟ هیچ میگویی اسیری داشتی حالش چه شد؟ خستهء من نیمه جانی داشت احوالش چه شد؟ دلم تنگ است نمیدانم ز تنهایی پناه آرم کدامین سوی. پریشان حالم و بی تاب میگریم و قلبم بی امان محتاج مهر توست. نمیدانی چه غمگین رهسپار لحظه های بی قرارم من به دنبال تو همچون کودکی هستم. 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده