fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ تو اين تاپيك عكسايي رو كه ازمناظر گرفتم و مي گذارم به نظر خودم كه طبيعت زيباييه اين عكسا مال 13 بدر امساله 13 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ پس چرا من هیچ عکسی نمی بینم 9 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ عکسی دیده نمیشه سمیرا خانوم 9 لینک به دیدگاه
fanous 11130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ هاهاهاهاهاهاها واي خدا مردم از خنده منكه هنوز عكسي نگذاشتم هاهاهاهاهاها همتون سر كار بودين هاهاهاهاهاها :ws28::ws28: چقدر عجولين هنوز واسه اپلود عكسام سايتي نيافتم عكسام حجمشون زياده سنگينن هرجايي آپ نمي شن 9 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ عکس های فانوسی بزودی در این مکان :w31: 7 لینک به دیدگاه
marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ وااااااااااااااا اینهمه مملکتو الاف کردی واسه این عکس 5 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ هولش نکنین مدیر جونموووووووووووووووو:w00: بذارین داره دنباله آپلود سنتر میگرده دهه:w00: گلم هول نشو یکی یکی بذار اصلا امشب نشد هم نذار:167: 5 لینک به دیدگاه
marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ اره خو تا اخرالزمان وقت هست هول نشین تورو خدا 5 لینک به دیدگاه
fanous 11130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ مرجان مي كشمتااااااااااااااااااااااااااااااااا عكسام و اصلا نمي زارمااااااااااااااااااااااا 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ من که میگم بهترین آپلود سنتر فعلاً همینه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تقریباً محدودیت هم نداره 7 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ من که میگم بهترین آپلود سنتر فعلاً همینه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تقریباً محدودیت هم نداره خدا خیرت بده بچه داشت دیوونه میشد 6 لینک به دیدگاه
marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ خدا خیرت بدهبچه داشت دیوونه میشد الان حال بچه خوبه 6 لینک به دیدگاه
marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ مرجان مي كشمتاااااااااااااااااااااااااااااااااعكسام و اصلا نمي زارمااااااااااااااااااااااا بی کس گیر اوردی میخوای بکشیم:w00: فک کردی نیتونی 6 لینک به دیدگاه
fanous 11130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ من که میگم بهترین آپلود سنتر فعلاً همینه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تقریباً محدودیت هم نداره نشد عكسام 6 مگن هر كدوم اينم مي گه سايزشون بزرگه حالا شيما يه چيزايي گفت بهم بزار ببينم چه مي كنم 7 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ نشد عكسام 6 مگن هر كدوماينم مي گه سايزشون بزرگه حالا شيما يه چيزايي گفت بهم بزار ببينم چه مي كنم همونی که گفتم رو اگه انجام بدی سایز عکس رو از 6 مگا بایت به بین 200 تا 500 کیلو بایت میاره و کیفیتش هیچ تغییری نمی کنه... 6 لینک به دیدگاه
fanous 11130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ خب به كمك شيما و مهران جون درست شد :w16: اين عكسا با اين دوربين گرفته شده canon EOS 500 D Lens:17-200 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده