رفتن به مطلب

مهریه، عامل خوشبختی یا کسبی جدید؟

مهریه عامل خوشبختی و ثبات زندگی است؟  

27 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. مهریه عامل خوشبختی و ثبات زندگی است؟

• 1
    • 18
    • 8

ارسال های توصیه شده

دوست عزیز بنده با حرف های شما موافقم که تا این طرز تفکر بر جامعه حاکم هست باید مهریه باشه ولی یک سوالی که برام پیش آمد این بود که این طرز تفکری که شما اصطلاحا غربی نامیدید از کجا آب می خوره؟؟ چون علاقه مند هستم بدونم ریشه این تفکر از کجا آب می خوره که شما با این صراحط بیان کردید؟؟

هرکسی هم که حق طلاق را حاضر نیست بده کاملا انسان ناآگاهی هست، چون هرچه بدبختی هست سر خودش تو زندگی خراب کرده، حق طلاق را بده و خودش را راحت کنه، تمام. اگر یکی از دو طرف از زندگی راضی نباشه مسلم هست که زندگی به دهن طرف مقابل زهر میشه. پس بهتر هست که حق طلاق را بدهند و خود را راحت کنند.

این طرز تفکر چند همسری هم که متعلق به امروز نیست و به قول شما معملومه از کجا آب میخوره!! ولی بدون شوخی این نحوه نگرش هم فکر نمی کنم موافقین زیادی داشته باشه. به هر حال هرکس اندازه درک، فهم و شعور خود سخن میگه و قرار نیست که سخن این چنین افرادی نماینده سخن مردم جامعه باشه.

منظور دادن و گرفتن مهریه و حق مالکیت اموال بود ....:banel_smiley_4:و اینکه مهریه و شیربهایی در کار نباشد که من در دوستان ارمنی خودم دیده ام(البته غربی نیستند ولی مسیحی هستند)

فعلا که تصمیم گیران و قانون گذاران کشور ما امثال این افراد هستند....

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 61
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

منظور دادن و گرفتن مهریه و حق مالکیت اموال بود ....:banel_smiley_4:و اینکه مهریه و شیربهایی در کار نباشد که من در دوستان ارمنی خودم دیده ام(البته غربی نیستند ولی مسیحی هستند)

فعلا که تصمیم گیران و قانون گذاران کشور ما امثال این افراد هستند....

منظورتون این هست که این طرز تفکر از ارامنه ایران نشئت گرفته و در بین جوان ها می خواهد رواج پیدا کند. اگر این طوری فکر کنیم که چون آنها این کار را کرده اند و ما هم این کار را بکنیم می شود تقلید. یا شاید هم بعد تقلید بتوان گفت که مد می شود و همه اجرا می کنند!! ولی من فکر می کنم که این اشتباه هست چون ارامنه سالهاست که در کشور زندگی می کنند و پس از وقایعی که برایشان اتفاق افتاد( بعد تاریخیش را بگذریم) در کشور بیشتر پراکنده شدند و مثلا عده ی کثیری از آنها به اصفهان رفتند. پس اصفهانی ها خیلی وقت پیش از آنها این رسم را فرامی گرفتند و بدون مهریه و ..... ازدواج می کردند.

به نظر تجربه این جا پیش قدم شده تا تفکر و مردم به چشم دیده اند که مهریه چه بلاهایی که بر سر خانواده ها نیاورده است چه از نظر اینکه زن روز دوم مهریه را به اجرا گذاشته یا با کوچکترین بخوردها تهدید می کند که فردا می روم و مهریه را به اجرا می گذارم یا دیده اند که دو زوج که به سختی زندگی ای را ساخته اند پس از مدتی که می خواهند طلاق بگیرند پسر باید حاصل سالها کار و تلاشش را بفروشد و مهریه خانم را بدهد تازه اگر بتواند تمام و کمال پرداخت کند و برایش قست نبندند، این یعنی اینکه آقا پسر حالا حالا ها دیگر توان شروع یک زندگی دیگر را نخواهد داشت. در زیر یک مثال را می زنم:

پسر 23 ساله است و اندک پس انداز دارد( در این حالت پسر تا دیپلم بیشتر درس نخوانده و سر کار رفته یا در دروان دانشجویی کار کرده و پس انداز کمتری نسبت به حالات اول دارد) حال می خواهد ازدواج کند، در ابتدا که باید کلی خرید کند و بعد هم مراسم عروسی بگیرد، پس انداز جمع شده که تمام شد، شاید هم مجبور باشد از پدر کمک بگیرد. حال مرحله بعد آغاز زندگی و خرید خانه و یا اجاره خانه است و خرج های روزانه . اگر فرض بگیریم که پدر کمک کند و پسر مقداری هم وام بگیرد تا خانه بخرد فقط دیگر خرج ها روزانه و مسافرت و ... می ماند. با این اوصاف و حقوق که همه می دانند ناچیز است می توان اندک پس اندازی جمع کرد که ماشین خرید و ... . حال بعد از 6 سال طلاق، 200 سکه، دیگر حداقل حالت نرمال امروزی را گفتم. می شود 200 میلیون تومان. پسر باید خانه و ... بفروشد تا مهریه خانم را بدهد. اگر این کار را بکند دیگر بدبخت هست، دختر هم که می گید جهیزیه خودم هست و همه چیز را می برد. پسر می شود آس و پاس، یعنی چون دیگر پدر هم توانی ندارد که کمک پسر کند، پسر باید سالها اجاره نشین باشد، اجاره نشینی هم نمی توان پس انداز آن چنانی کرد.

از این داستان منظور این نبود که دختر ضرر نکرده است، بلکه میتوان گفت کمتر ضرر کرده است.

پس افراد جامعه تفکر می کنند که این مهریه و ... برای فرد ضرر های زیادی می تواند داشته باشد. بنابراین تصمیم می گیرند که کمتر زیر بار آن بروند گرچه اگز مخالف شدید آن هم باشی وقتی گلویت گیر کند و این فرهنگ غلط هم حاکم باشد به 300 سکه هم رضایت می دهی.

بنابراین از این تفکر که زیان بار است نوعی جدید از نگرش پدید می آید که می تواند اموال را نصف و نصف کند و ....، حال جوانان سعی می کنند که از جمعیتی که روشی را انتخاب کرده اند که پاسخ بهتری داده الگو برداری کنند. این الگو برداری به غرب باز می گردد و نه ارامنه و مسیحیان داخل کشور. زیرا ارمنه باز هم داخل کشور هستند و با قوانین اشتباه این کشور سرو کار دارند. بنابراین جوانان به جای قانون گذاران، خود به دنبال اینجاد قانون می رودند و قوانین اجتماعی در ازواج ها می خواهند به ثبت برسانند که با محضری کردن آن می توان راه بهتری را پیمود.

پ.ن: در مثال( داستان) آورده شده از خیلی از جوانب کار مثل بچه ای که پدر باید ماهیانه خرج او را بدهد و .... صرف نظر شده و گرنه مرد را خیلی بیچاره نشان می داد و باعث می شد که تصور اغراق در ذهن خواننده صورت گیرد. مثال هم سعی شده از سطح متوسط جامعه باشد که اکثریت را دارند نه سطح بالا که ککش هم نمی گزد و نه سطح پایی که باید زندانیه مهریه را که به او گفته بودند مهریه را کی گرفته و کی داده بدهد.

لازم به ذکر هست که در صورت حذف مهریه باید خیلی از موراد را پسر به دختر بدهد مثل حق طلاق، کار، تحصیل و ..... و ذکر گردد که دارایی های به دست آمده بعد از ازدواج به صورت نصف و نصف پس از طلاق به طرفین تعلق می گیرد.

• Like 2
لینک به دیدگاه
منظورتون این هست که این طرز تفکر از ارامنه ایران نشئت گرفته و در بین جوان ها می خواهد رواج پیدا کند. اگر این طوری فکر کنیم که چون آنها این کار را کرده اند و ما هم این کار را بکنیم می شود تقلید. یا شاید هم بعد تقلید بتوان گفت که مد می شود و همه اجرا می کنند!! ولی من فکر می کنم که این اشتباه هست چون ارامنه سالهاست که در کشور زندگی می کنند و پس از وقایعی که برایشان اتفاق افتاد( بعد تاریخیش را بگذریم) در کشور بیشتر پراکنده شدند و مثلا عده ی کثیری از آنها به اصفهان رفتند. پس اصفهانی ها خیلی وقت پیش از آنها این رسم را فرامی گرفتند و بدون مهریه و ..... ازدواج می کردند.

لازم به ذکر هست که در صورت حذف مهریه باید خیلی از موراد را پسر به دختر بدهد مثل حق طلاق، کار، تحصیل و ..... و ذکر گردد که دارایی های به دست آمده بعد از ازدواج به صورت نصف و نصف پس از طلاق به طرفین تعلق می گیرد.

والا منظورم ابدا این نبود و نتیجه گیری شما کاملا بی ربط بود..:banel_smiley_4:من مثال زدم و گفتم مثلا مسیحیای ایران مهریه ندارند و جهیزیه و خونه به عهده هردو نفره و بجاش چند همسری هم ندارند...من قبلا هم گفتم مهریه باید برای ما مسلمانان با این قوانین حاضر باشه:banel_smiley_4:

هرکسی هم طبق وسع خودش مهریه رو میزاره و البته شرایط خانم....

• Like 1
لینک به دیدگاه

راسی دوتا مطلب رو یادم رفت:

اول اینکه تیتر تاپیک خیلی بده...یعنی چی کسبی جدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کدوم زن و دختری حاضره ازدواج کنه و بعد طلاق بگیره و حالا در بهترین شرایط بتونه تمام مهریه اش رو بگیره؟؟؟؟درسته طلاق بعضی جاها لازمه ولی شرایط برای زن مطلقه کمی سخت تر از یه مرد مطلقه هستش و زن بشدت از نظر روحی و احساسی ضربه میخوره..درسته اقایون هم بشدت ضربه میخورند اما باید قبول کرد اکثر مواقع طرف یه خانم ضعیف تره متاسفانه...بعد یعنی زنها کاسبی راه انداخته اند؟؟؟:w000:

دوم اینکه به نیت حضرت علی که مبنا شده 110 سکه..دیگه آقایون ناراحت نباشند....:ws3:البته میدونم برا آقایون یه سکه هم زیاده یا میگن چیزای دیگه هم هست!!!!:banel_smiley_4:

بعدم قدیمیا میگن مهریه رو کی داده کی گرفته....:w58:

والسلام....

• Like 2
لینک به دیدگاه
والا منظورم ابدا این نبود و نتیجه گیری شما کاملا بی ربط بود..:banel_smiley_4:من مثال زدم و گفتم مثلا مسیحیای ایران مهریه ندارند و جهیزیه و خونه به عهده هردو نفره و بجاش چند همسری هم ندارند...من قبلا هم گفتم مهریه باید برای ما مسلمانان با این قوانین حاضر باشه:banel_smiley_4:

هرکسی هم طبق وسع خودش مهریه رو میزاره و البته شرایط خانم....

من از شما پرسیدم این تفکر از کجا آب می خوره؟؟ شما هم فرمودین که دوستان مسیحیتون مهریه و .. ندارن. من فکر کردم منظور شما این هست که این تفکر از مسیحیان ایران داره القا میشه. پس این تفکر از کجا آب میخوره؟؟؟

در پست بعدیتون هم اشاره کردید به همون جمله ای که بالا هم بنده نوشته بودم، مهریه را کی داده کی گرفته؟؟؟

لطفا یک سر به دادگاه ها بزنید. همین امروز ساعت 13 بود اگه اشتباه نکنم شبکه یک ایران داشت دادگاه و مسئله طلاق را نشون میداد. واقعا شرم آور بود در بعضی موارد.

در مورد خود مسئله هم بحث کردن نداره چون شما از منظر دینی به قضیه نگاه می کنید و ظاهرا چند همسری را پذرفته اید چون تا دادگاه اجازه همسر اول را نداشته باشه مرد اجازه اختیار کردن همسر دیگری را ندارد. حالا این به شما خانم ها بستگی داره که با چند همسری کنار میآیید یا نه!

ما هنوز بحث هایی را در خصوص زنان در این کشور داریم که خانم مری ولستون کرافت که از حومه لندن بود در بیانه ی 300 صفحه ای خودش 220 سال پیش حل کرد.

• Like 1
لینک به دیدگاه
من از شما پرسیدم این تفکر از کجا آب می خوره؟؟ شما هم فرمودین که دوستان مسیحیتون مهریه و .. ندارن. من فکر کردم منظور شما این هست که این تفکر از مسیحیان ایران داره القا میشه. پس این تفکر از کجا آب میخوره؟؟؟

در پست بعدیتون هم اشاره کردید به همون جمله ای که بالا هم بنده نوشته بودم، مهریه را کی داده کی گرفته؟؟؟

لطفا یک سر به دادگاه ها بزنید. همین امروز ساعت 13 بود اگه اشتباه نکنم شبکه یک ایران داشت دادگاه و مسئله طلاق را نشون میداد. واقعا شرم آور بود در بعضی موارد.

در مورد خود مسئله هم بحث کردن نداره چون شما از منظر دینی به قضیه نگاه می کنید و ظاهرا چند همسری را پذرفته اید چون تا دادگاه اجازه همسر اول را نداشته باشه مرد اجازه اختیار کردن همسر دیگری را ندارد. حالا این به شما خانم ها بستگی داره که با چند همسری کنار میآیید یا نه!

ما هنوز بحث هایی را در خصوص زنان در این کشور داریم که خانم مری ولستون کرافت که از حومه لندن بود در بیانه ی 300 صفحه ای خودش 220 سال پیش حل کرد.

وای یعنی اینقدر من نامفهوم حرف میزنم و خودم خبر ندارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w58::ws28:

من یکبار دیگه صریحا میگم...اول از همه اینکه به هیچکدوم از قوانین دینی که برای زن و ازدواج و این مقوله ها گذاشته شده و اجرا میشه کوچکترین باور و اعتقادی ندارم....مهریه رو چون مملکت و قوانین هرکی هرکیه و هیچ پشتوانه ای برای زنان وجود نداره قبول دارم!!!!چون قوانین ناقصه و معمولا هرجا رفتند از زن حمایت کنند زدند بدترش کردند!!!!

ضمنا کدوم زن ناقص العقلی قبول میکنه همسرش بره زن دوم بگیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟شما این حرفو از کجا میزنید اجازه دادگاه لازمه؟؟من به عینه 10تا مورد میتونم بگم که مردا یواشکی رفتند زن گرفته اند و حتی بچه هم دارند و بعد چند سال گند کار دراومده...بعد میگید اجازه دادگاه؟؟؟از بس عدالت هم وجود دارد!!!!!

• Like 1
لینک به دیدگاه
وای یعنی اینقدر من نامفهوم حرف میزنم و خودم خبر ندارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w58::ws28:

من یکبار دیگه صریحا میگم...اول از همه اینکه به هیچکدوم از قوانین دینی که برای زن و ازدواج و این مقوله ها گذاشته شده و اجرا میشه کوچکترین باور و اعتقادی ندارم....مهریه رو چون مملکت و قوانین هرکی هرکیه و هیچ پشتوانه ای برای زنان وجود نداره قبول دارم!!!!چون قوانین ناقصه و معمولا هرجا رفتند از زن حمایت کنند زدند بدترش کردند!!!!

ضمنا کدوم زن ناقص العقلی قبول میکنه همسرش بره زن دوم بگیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟شما این حرفو از کجا میزنید اجازه دادگاه لازمه؟؟من به عینه 10تا مورد میتونم بگم که مردا یواشکی رفتند زن گرفته اند و حتی بچه هم دارند و بعد چند سال گند کار دراومده...بعد میگید اجازه دادگاه؟؟؟از بس عدالت هم وجود دارد!!!!!

نخیر شما گنگ صحبت نمی کنید بلکه متناقض صحبت می کنید.

در پست شماره 43 می نویسید که: من قبلا هم گفتم مهریه باید برای ما مسلمانان با این قوانین حاضر باشه

بعد در پست شماره 46 می نویسید: ... اول از همه اینکه به هیچکدوم از قوانین دینی که برای زن و ازدواج و این مقوله ها گذاشته شده و اجرا میشه کوچکترین باور و اعتقادی ندارم.

در یک پست شما گفتید که برای مسلمان ها باید این قوانین باشه. بعد می گید که به هیچ کدوم از قوانین دینی که برای زن و ازدواج هست اعتقاد ندارید. فکر می کنم دیگه تناقض واضح تر این امکان نداشته باشه.

در مورد مسئله رضایت زن هم می تونید تحقیق کنید که از چند سال پیش تصویب شد و شوهر باید اجازه همسر اول را داشته باشه، نمیگم صیغه ای یا ازدواج موقت، ازدواج دائم را دارم خدمتتون عرض می کنم.

راستی هنوز نگفتید او تفکری که نوشتید از کجا آب می خوره؟؟؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

مهریه عامل خوشبختی یا بد بختی نیست...بلکه می شه از اون به عنوان یه پشتوانه استفاده کرد.

یه خانومی که داره اذیت می شه تو زندگیش ( حالا به هر دلیل) می تونه موقع طلاق مهریش رو بگیره و بعد از طلاق حداقل خرج زندگیش در بیاد. اینو دیگه نمی شه منکر شد که زن خرجی نداره و این حرفا.

با مهریه ی بالا موافق نیستم...

• Like 2
لینک به دیدگاه

مسلما مهریه سنگین تضمین خوشبختی نیس ............ ارزش یک دختر با میزان مهریه ی او سنجیده نمیشه

• Like 2
لینک به دیدگاه

در مورد عنوان تایپیک باید بگم که بخوایم یا نخوایم الان این موضوع واقیعته نمیشه کنمانش کرد ، بعضیا واقعا دارن کاسبی میکنن ، با این قیمت سکه کی بدش میاد

• Like 3
لینک به دیدگاه
در مورد عنوان تایپیک باید بگم که بخوایم یا نخوایم الان این موضوع واقیعته نمیشه کنمانش کرد ، بعضیا واقعا دارن کاسبی میکنن ، با این قیمت سکه کی بدش میاد

:w58:

مهریه برطبق میزان توانایی مالی مرد قسط بندی میشه سالی یک سکه درامد محسوب میشه ؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

امروز چندتا کاریکاتور دیدم که گفتم اینجا هم بزارم، در همین ابتدا هم عرض کنم که بدون هیچ قصد و غرضی این کاریکاتور را اینجا قرار میدم.

موفق و پیروز باشید.

28284_810.jpg

wtycms.jpg

1330345457.jpg

zendanie%20mehrie.jpg

174848_949.jpg

• Like 4
لینک به دیدگاه

نميدونم سن زيادي ندارم ولي شبيه پيرمرد ها شدم / شايد هم درست تصميم ميگيرم شايد هم غلط نميدونم

اما خيلي وقته خوشبختي از نظرم پيوند با كسي هست / كه روح اون زيبا باشه روحش به روحم بخوره

نه زيباي و نه مهريه هيچكدوم خوشبختي نيست

كسي كه مهريه بالا ميگه به هر دليلي / نشان از ضعف روحي و ضيف النفس بودن طرفه

همچين آدمي به درد نميخوره

كسي هم كه زيادي پايين ميگه 2 تا جنبه داره :1- يا ادم ساده و خوبي 2- آدم گيجي هست كه فقط جو گير شده

مورد دوم اين قضيه هم به درد نميخوره

در هر صورت لازمه زندگي نيست / بهونه زندگي نيست

مهريه فقط قرارداده براي ازدواج هاي كه ممكنه به هر دليل جهنم بشه

يا جنبه ارزش مادي همسر ( جنبه معنوي اون رو كه نميشه با مهريه پرداخت كرد)

• Like 4
لینک به دیدگاه
امروز گزارشی به دستم رسید از پرونده های جاری در دادگاه های خانواده ، حجم عظیمی از پرونده بالغ بر 90% مربوط بود به پرونده های درخواست مهریه از طرف خانم ها، سوالی که برای من پیش اومد اینه که بنیان خانواده به چه دلایلی اینقدر تضعیف شده؟ آیا دختران امروزی مهریه رو یک منبع درآمد میدونن؟ آیا مهریه میتونه تضمینی برای خوشبختی یک زن باشه؟ آیا میشه گفت این عقیده درسته که هر چه مهریه سنگین تر باشه شان و منزلت اجتماعی دختر بالاتره؟

نظر شما چیه مهریه بالا تضمینی برای خوشبختی هست یا خیر؟

ممنون میشم بخصوص خانم ها ایده هاشون و نظراتشون رو در مورد مهریه بدن

به نظر من اصلا میزان مهریه ربطی به خوشبختی نداره.

اگه میگن یه پشتوانه ی مالی برای خانومه که بعد از طلاق بتونه زندگی کنه باید بگم ای بابا شما که دارین از اول بسم الله به طلاق فکر میکنین پس یعنی خیلی هم به انتخابتون اطمینان ندارین پس چرا ازدواج میکنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به قول آقای دکتر افروز که باید دیگه معرف حضور همه باشن مهریه هدیه ی آقا داماد به عروس خانومه و باید بتونه هر وقت خانوم خواست پرداخت کنه و حتی زمان عقد این هدیه رو پرداخت کنه. ایشون خودشون تو یکی از برنامه های زنده ی تلویزیون گفتن که من زمان خواستگاری به خانومم گفتم من جز یه جلد نهج البلاغه چیزی ندارم الآن که مهر شما کنم و بعد هم این کتاب گرانبها رو به ایشون تقدیم کردم و بعد از ازدواج اولین منزلی که خریدم سندشو به نام خانوم کردم.

میبینین که مهریه یک جلد نهج البلاغه بوده ولی بعد هم یه منزل به نامشون شده.هم خواسته ی مادی اجرا شده و هم معنوی و با آرامشی که آقای دکتر دارن مطمئنم که زندگی خوبی دارن.

به نظرم خوشبختی یک زوج به انتخاب درستشون ربط داره نه میزان مهریه.:w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه

مهریه کلا چیز مزخرفیه نه خوشبختیه نه بدبختی نه پشتوانه نه هیچ چیز دیگه ای

خوشبختی نیست چون عامل خوشبختی چیز دیگه ایه بدبختی نیست چون اونم عامل چیز دیگه ایه البته پشتوانه هم نیست چون تا وقتی که زندگی می کنی به کارت نمیاد اگر هم قرار باشه طلاق بگیری اونو می بخشی اگر هم نبخشی ماشاله قانون ما اینقدر سوراخ سنبه داره که راحت میشه اینقدر اذیت کرد تا اونم ببخشی بری نمونشو زیاد دیدم.

• Like 4
لینک به دیدگاه

حالا که بخوان نخوان نمیتونن بیشتر از 114 تا بزارن

ینی میتونن اما با خداس بیشتر از 114 تا رو کی بگیرن:ws28:

من نمیدونم این رسم و رسوم و قوانین مسخره و دست و پاگیر چیه که مد شده و دوزار نمی ارزه :w000: جای این بگیر ببندای بیخود و توصل به زور و تهدید عرضه دارین کاری کنید و شرایطی فراهم کنید خوشیا زیاد شه، دلا نزدیک شه، یکرنگیا بیشتر شه :whistles:

از ته دل میگم واقعا خرن :whistles:

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • 4 هفته بعد...

دیروز باخبر شدم یکی از دوستانم زندان تشریف داشتن :icon_pf (34):

اصلا باورم نشد شاگرد اول یکی از رشته های فنی مهندسی و فردی بسیار مثبت:hanghead:

دلیل: عدم توانایی در پرداخت مهریه:sad0:

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...