رفتن به مطلب

دنیای شما بدون خدا چگونه است؟

ارسال های توصیه شده

نمیخواستم تو این بحث شرکت کنم چون میترسم این تاپیک هم پاک بشه:ws3:

اما فقط یه چیز بگم

در مورد این مسئله نجاست همواره بین مراجع شیعه اختلاف بوده

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 113
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

زندگی بدون خدا برای من یعنی نابودی مطلق

ایمان دارم خداوند وجود دارد و می خواهم ایمان داشته باشم.

تنها عامل موفقیت و شکست من خودم هستم زیرا خداوند اینگونه مقرر کرده و سرنوشت من رو به دستان خودم سپرده اما می دونم که خدا لطف های بیشماری در زندگی به من کرده این رو عمیقا حس کردم

• Like 3
لینک به دیدگاه
این موارد رو برای سفرهای خارجی و حالات اجباری گفته اند و این رو هم مجبور شدن بگن.

لفظ عمل پسندیده نیست، تحت هر شرایطی باشه یک حرف غیراخلاقی هست و حالا نمیخوام وارد جزئیات بحث نجاست اهل کتاب بشم که اگر اون دو مرجع اول که تقریبا مشهورترین هاشون هشتند رو ببینید هیچ تبصره ای هم در نظر نگرفته اند.

مفسران جدیدا به این نتیجه رسیدن، عدد هفت هم اونزمان در میان اهالی خاورمیانه مقدس بوده به هر چیز جالبی یک عدد 7 نسبت میدادن !!!

مثل هفت آسمان و هفت روز و هفته و هفت شین و هفت خوان رستم و.....

اونجا گفته جهان رو توی 7 روز آفریده یعنی هر روز یک بخشش رو کامل خلق کرده نه اینکه بخش ها در 7 مرحله در حال تکاملند.

شما خودت عامل عقب افتادگی پیروان ادیان از مسلمان و مسیحی و یهودی و بودایی رو چی میدونی؟

فرض کن ادعای من یک ادعای غلط هست و در حال سیاه نمایی هستم.

اگر یک مکتبی روی اصول بنا شده باشه نباید پیروانش رو به جای حرکت رو به جلو به عقب ببره.

همش تقصیر رو میندازیم گردن پیروان و از اصل مکتب غافلیم.

احکام عبادی ادیان بخواهی نخواهی ترویج خرافات، سست شدن اعتماد به نفس، از بین رفتن تمرکز، ضعیف و وابسته شدن رو برای انسان میارن، چون اساسشون بر تفکر ارباب و رعیتی هست.

من واقعا قانع نشدم ... سوال من در مورد محدودیت و دین بود که باعث جلوگیری از پیشرفت میشه

اما شما مورد اولو که آخرش گفتین نفس عمل بده! در حالی که ما دغدغه مون محدودیت و پیشرفت نکردن بود

مورد دوم رو هم که ما بحثمون سر این بود که دین خیلی از نظریات علمی مثل نظریه تکامل رو باهاش در تعارضه و این یک محدودیته، اما جواب های شما یکم انحرافی بود و به مقدس بودن عدد هفت پرداخته بود و همچنین اینکه قرآن منظورش هفت روز بوده نه هفت مرحله! در حالی که مفسران با دلیل و مدرک صحبت کردن در مورد این هفت مرحله!

ولی به طور کلی نتیجه ای برام نداشت که بتونم این استدلال رو بکنم که دین با حتی یک نظریه علمی در تعارضه

و در آخر هم شما سنگ رو تو میدون من انداختین و گفتین:

شما خودت عامل عقب افتادگی پیروان ادیان از مسلمان و مسیحی و یهودی و بودایی رو چی میدونی؟

والا من این سوالو از شما پرسیدم وگرنه من نه تنها دین رو دلیلی بر عقب افتادگی نمیبینم بلکه باعث تمرکز و هدف مند بودن و نتیجه ی اون پیشرفت میبینم

مگر اینکه خلافش ثابت بشه

در مورد اون جمله ی آخرتون که گفتی دین اساسش بر ارباب و رعتیه بسیار متعجب شدم!

چون الان همین کسانی که در جهان حکومت میکنن و اتفاقا بسیار در تلاشن که دین رو از زندگی مردم حذف کنن، میخوان زندگی ارباب و رعیتی رو جا بندازن!

وگرنه دین خدا که متعالی ترینش اسلامه شعار اصلی خودش رو ظلم ستیزی و سر خم نکردن در برابر ظلم دونسته

و در آخر یه جمع بندی از حرفام اینه که در همین کشور ایران بزرگانی همچون ابن سینا و زکریای رازی و ابوریحان بیرونی و خوارزمی و خواجه نصیر و شیخ بهایی و خیام و ... رو در دامن خودش پرورش داده که اتفاقا همه ی این بزرگان از عالمان دینی عصر خودشون هم بودن

اگر شما معتقدی که دین اصالتش اینه که جلوی پیشرفت رو میگیره حتی و فقط حتی یکی از این بزرگان هم نباید ظهور میکردن!

• Like 3
لینک به دیدگاه
درسته مدام تبلیغ به تفکر و خلاقیت و گشت و گذار و.... شده ولی اونیکه ازت میخواد چیه؟

اونیکه ازت میخواد نیازی نه به ابتکار داره نه تفکر خاصی، کافیه مثل یک طوطی فقط تقلید کرد.

تفکر وقتی ارزشمند هست که برای خلاقیتت ارزش قائل بشن حتی اگر اون اندیشه ات در جهتی باشه که ادیان مطرح نکردن.

مثلا یکی بیسواده هیچ اندیشه ای هم نمیکنه، اما نماز میخونه و روزه میگیره و به الله هم اعتقاد داره این میره بهشت.

کسی عمری تحقیق میکنه و عمری مطالعه میکنه و در نهایت به چیزی که اسلام گفته در باب نگرش به جهان و احکام نمیرسه و اونهارو انجام نمیده، چنین فردی بازخواست میشود.

تفکر از نظر ادیان ارزشمند هست اما یک قیدی همیشه بر گردن آن هست که نباید از این چارچوب تکان بخوری.

من در مورد این قول شما یک بار دیگه خوندم و متوجه یک مساله ای شدم که لازم بود یه صحبتی بکنیم..

================

من حس میکنم که به شدت با تعصب نظر میدی ... چون اصلا یک سری واقعیت ها رو در نظر نمیگیری مثلا همین جمله :

مثلا یکی بیسواده هیچ اندیشه ای هم نمیکنه، اما نماز میخونه و روزه میگیره و به الله هم اعتقاد داره این میره بهشت.

انسان دین دار میتونه با سواد باشه و بی سواد .. همونطور که انسان بی دین هم میتونه با سواد باشه و بی سواد!

دین خدا که متعالی ترین اون اسلامه چه در کتاب های مقدسش چه در روایات بزرگان دینش دائما مردم رو به یادگیری فراخونده

حتما شنیدین احادیثی رو که جایگاه عالمان رو در بالاترین مرتبه های بهشت معرفی کرده

بله یک بی سواد که آدم خوب باشه بهشت میره ... اما در حد درک خودش و در سطحی پایین تر

شما نمیتونید با نگاه کردن به قشر پایین یک مکتب در مورد اون مکتب نظر کلی بدین

اگر خواستین دین خدا رو بسنجین و سطحی بودن پیروان مکاتب الهی رو پیدا کنید به اولیای این مکاتب باید رجوع کنید و مقایسه کنید

حضرت موسی ، حضرت عیسی ، حضرت محمد ... اینها باید معیار شما باشه .. نه یک بی سواد! که اون بی سواد میتونه بی دینش هم موجود باشه

تفکر از نظر ادیان ارزشمند هست اما یک قیدی همیشه بر گردن آن هست که نباید از این چارچوب تکان بخوری.

فک کنم یک قیدی باشه اما اون قید چیه انگار نه من میدونم نه شما

• Like 4
لینک به دیدگاه

:w58: بحث جالبیه من فقط دنبال میکنم ولی یه نکته ای,نقل قول نمیگیرم دوستان اشاره کردن آفرینش جهان در 7 روز :ws52: تا اونجا که یادمه 6 روز بوده هااااا

حالا یه عده میگن 6 شیطانیه!7 مقدسه!

• Like 6
لینک به دیدگاه
:w58: بحث جالبیه من فقط دنبال میکنم ولی یه نکته ای,نقل قول نمیگیرم دوستان اشاره کردن آفرینش جهان در 7 روز :ws52: تا اونجا که یادمه 6 روز بوده هااااا

حالا یه عده میگن 6 شیطانیه!7 مقدسه!

حق با شماست .. من اشتباه کردم

همون شش روز درسته

هر چند که استفاده از ترجمه ی روز ما رو به اشتباه میندازه

چون کلمه ی یوم که جمع اون ایام هست فقط معنی روز رو نمیده و به معنی یک واحد از زمانه

خدا در قرآن هم دقیقا کلمه ی ایام رو به کار برده

إِنَّ ربَّکُمُ اللهُ الّذی خَلَقَ السّمواتِ و الارضَ فی السِّتة ایّامٍ ثمَّ اسْتوی علی العرشِ

ما خودمون هم به صورت ناخودآگاه به هم میگیم .. ایامتون به کام! ایامتون خوش باشه... ناخودآگاه منظورمون اینه که همه ی روزهاتون خوش باشه:w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه

و در آخر یه جمع بندی از حرفام اینه که در همین کشور ایران بزرگانی همچون ابن سینا و زکریای رازی و ابوریحان بیرونی و خوارزمی و خواجه نصیر و شیخ بهایی و خیام و ... رو در دامن خودش پرورش داده که اتفاقا همه ی این بزرگان از عالمان دینی عصر خودشون هم بودن

اگر شما معتقدی که دین اصالتش اینه که جلوی پیشرفت رو میگیره حتی و فقط حتی یکی از این بزرگان هم نباید ظهور میکردن!

ابن سینا ،زکریای رازی،ابوریحان بیرونی وعمر خیام ...همگی اعتقاد چندانی به تعالیم دینی نداشتند.

• Like 8
لینک به دیدگاه

در مورد اون جمله ی آخرتون که گفتی دین اساسش بر ارباب و رعتیه بسیار متعجب شدم!

چون الان همین کسانی که در جهان حکومت میکنن و اتفاقا بسیار در تلاشن که دین رو از زندگی مردم حذف کنن، میخوان زندگی ارباب و رعیتی رو جا بندازن!

وگرنه دین خدا که متعالی ترینش اسلامه شعار اصلی خودش رو ظلم ستیزی و سر خم نکردن در برابر ظلم دونسته

اسم بردن از یکسری اشخاص محدود به عنوان نماد اینکه دین با پیشرفت علمی سازگار هست رو نمیشه مستند دونست.

اولا فردی مثل زکریای رازی به هیچ وجه دین دار نبوده و مقالات تندی در زمینه دین دارد و بنده بعضی نوشته هایش رو هم گذاشتم.

ابن سینا و ابوریحان هم بیشتر در زمینه علوم تجربی کار کردن تا حرف دینی بزنند.

خیام هم که شعرهایش مشخص است و شیخ بهایی هم یک حالت عرفانی دارد و کعبه و بتخانه رو همسنگ میدونه و به خدا فکر میکند تا دین.

در میان افرادی که در تاریخ علم و فلسفه تاثیر بسزایی داشته اند، اندیشمندان پیرو ادیان واقعا هیچند.

انسان هایی مثل کانت و دکارت و نیچه و مارک تواین و ولتر و برتراند راسل و انیشتن و برنارد شاو و تولستوی و ........

توجه هم داشته باشید منظور از دین به هیچ وجه اعتقاد به وجود یک افریدگار نیست.

اعتقاد و التزام به یکی از سه دین ابراهیمی خاورمیانه ای (اسلام،مسیحیت و یهودیت ) در میان افرادی که نقشی در علم و فلسفه داشته اند دیده نمیشه.

اینرو هم تاریخ میگه من ادعا نمیکنم، شما یک لیست از هر انسان بزرگی در تاریخ میشناسید تهیه کنید و خودتان نسبت پیروان ادیان رو به کسانیکه پیرو مکتب خاصی نیستند اما ممکنه در وجودشون به آفریدگاری هم اعتقاد داشته باشند، حساب کنید.

تفکر ارباب رعیتی نمیگه فقط در برابر خدا تعظیم کن، میگه از خدا و نمایندگان خدا پیامبر و اولی الامر و...اطاعت کن.

اطاعت محض از آدم که اومد وسط به مرور زمان، وضعیت جوامع دینی باعث میشه انسان های واسطه و مقدس ظهور کنند و عنان معتقدین رو دست خودشون بگیرن.

اربابیت در غرب به هیچ وجه از نوع کشورهای دین دار نیست که کلی انسان مقدس دارند و مجبور به کرنش در برابر اونها هستند.

غرب هم مردم خودش رو استعمار نمیکنه مهندس، کشورهای دین دار رو استعمار میکنه.

اخبار غرب رو از رسانه ملی پیگیری کنید به این نتایج میرسید، اگر مردم اون کشورهارو از نزدیک میدیدن معنای واقعی کرامت انسانی رو بین کشورهای خاورمیانه دین دار و غرب سکولار درک میکردین.

اونجا آرمانشهر نیست ولی قابل قیاس با اینجاها نیست.

دین رو هرکاریش بکنی دوست داره باور تمامیت خواهی خودش رو بهت دیکته کنه، اگر هم کاری بهت نداشته باشه ازت جزیه مخصوص خودش رو میگیره.

• Like 9
لینک به دیدگاه

من حس میکنم که به شدت با تعصب نظر میدی ... چون اصلا یک سری واقعیت ها رو در نظر نمیگیری مثلا همین جمله :

انسان دین دار میتونه با سواد باشه و بی سواد .. همونطور که انسان بی دین هم میتونه با سواد باشه و بی سواد!

دین خدا که متعالی ترین اون اسلامه چه در کتاب های مقدسش چه در روایات بزرگان دینش دائما مردم رو به یادگیری فراخونده

حتما شنیدین احادیثی رو که جایگاه عالمان رو در بالاترین مرتبه های بهشت معرفی کرده

بله یک بی سواد که آدم خوب باشه بهشت میره ... اما در حد درک خودش و در سطحی پایین تر

اگر خواستین دین خدا رو بسنجین و سطحی بودن پیروان مکاتب الهی رو پیدا کنید به اولیای این مکاتب باید رجوع کنید و مقایسه کنید

حضرت موسی ، حضرت عیسی ، حضرت محمد ... اینها باید معیار شما باشه .. نه یک بی سواد! که اون بی سواد میتونه بی دینش هم موجود باشه

من نسبی عرض کردم، نه اینکه همه دین دارها بیسوادند و همه بی دین ها آخر علمند !!!! :banel_smiley_4:

این مطلبی که گفتم ارتباطی با تعصب من نداره، آمار کسانیکه به ادیان میل بیشتری دارند در میان قشرهای ضعیف به مراتب بیشتر هست و برای همین هم اسلام توی کشورهای خاورمیانه و آفریقای فقیر و شرق آسیا بیشتر ریشه دوانده هرچند در غرب هم عده ای بهش میگرایند، اما نسبی نگاه کنی، عوام علاقه بیشتری دارند.

علت اینکه عوام علاقه بیشتری دارند اینست که ادیان به یکسری سئوالات بشر جواب های عوامانه میدن و خیالشون رو از یکسری چیزها راحت میکنن.

مثلا اینکه از کجا اومده و به کجا میره رو به عنوان چالشی ترین سئوالات بشر با یکسری قصه آدم و حوا و بهشت و جهنم سرهم آورده و خیال خودش رو از به چالش کشیده شدن راحت کرده.

اما علم پدرش در میاد تا یک تکامل رو پیگیری کنه و ذره دره نحوه به وجود امدن انسان و جهان رو آنالیز کنه.

معلومه انیشتن به جای اینکه بشینه تفسیر المیزان و ... بخونه و حدیث پیگیری کنه و کشف اسرار کنه، میره به آزمایشگاه و تئوری های علم رو بهبود میده.

وگرنه مثل حضرات مینشست هر اختراعی میشد رو با تفسیر میچسبوند به دین !!!

تو غرب نمیتونی با نام هیچ چیزی، دار و ندار مردم رو ازشون بگیری، اونجا ازت حساب کتاب میخوان.

اما اینجا راحت مالت رو میکشند بالا و هیچی نمیتونی بگی، چون به خاطر باور به تقدیر و ارادت به نماینده خدا و... مجبور میشی به سکوت.

ترس از جهنم و وعده بهشت دو چیزی هست که به وسیله دین میشه هرکاری خواست از یک دین مدار کشید، اما کدوم ابزار رو در غرب سراغ داری که به اندازه بهشت و جهنم بتونه انسان رو تحت کنترلش بگیره و هرجور میخواد هدایت کنه؟

شما میگی دین جلوی پیشرفت رو نمیگیره، تو حوزه ورزش، بنده در فامیل هامون خانمی هست که قهرمان شنا بوده.

اما نمیتونه راه پیشرفتش رو با ورزش و در مجامع بین الملی باز کنه، چون دین که دنیا رو اول از بین پاها دیده بعدا از بین چشم ها، زن رو در هر مقطعی عامل تحریک میدونه و بانوان رو در ورزش با یک لچک اجباری به زحمت بیش از حد انداخته و اونا مجبورن چندین برابر گرما و انرژی رو تحمل کنند، روی کدوم منطق؟

همون منطق دینی که پوشش مو همه جا و تحت هر شرایطی در حضور نامحرم !!!! واجب هست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

گرفتاری های دین زیاده منم بخوام مثال بزنم تاپیک هزار شاخه میشه.

شما اگر فکر میکنید مشکلی ایجاد نمیکنه باشه اینطوری فکر کنید، مهم کارنامه عملی هست که امروز در جهان شاهدش هستیم نه حرف و شعار و صحبت از تاریخ دور.

• Like 8
لینک به دیدگاه
اسم بردن از یکسری اشخاص محدود به عنوان نماد اینکه دین با پیشرفت علمی سازگار هست رو نمیشه مستند دونست.

اولا فردی مثل زکریای رازی به هیچ وجه دین دار نبوده و مقالات تندی در زمینه دین دارد و بنده بعضی نوشته هایش رو هم گذاشتم.

ابن سینا و ابوریحان هم بیشتر در زمینه علوم تجربی کار کردن تا حرف دینی بزنند.

خیام هم که شعرهایش مشخص است و شیخ بهایی هم یک حالت عرفانی دارد و کعبه و بتخانه رو همسنگ میدونه و به خدا فکر میکند تا دین.

در میان افرادی که در تاریخ علم و فلسفه تاثیر بسزایی داشته اند، اندیشمندان پیرو ادیان واقعا هیچند.

انسان هایی مثل کانت و دکارت و نیچه و مارک تواین و ولتر و برتراند راسل و انیشتن و برنارد شاو و تولستوی و ........

توجه هم داشته باشید منظور از دین به هیچ وجه اعتقاد به وجود یک افریدگار نیست.

اعتقاد و التزام به یکی از سه دین ابراهیمی خاورمیانه ای (اسلام،مسیحیت و یهودیت ) در میان افرادی که نقشی در علم و فلسفه داشته اند دیده نمیشه.

اینرو هم تاریخ میگه من ادعا نمیکنم، شما یک لیست از هر انسان بزرگی در تاریخ میشناسید تهیه کنید و خودتان نسبت پیروان ادیان رو به کسانیکه پیرو مکتب خاصی نیستند اما ممکنه در وجودشون به آفریدگاری هم اعتقاد داشته باشند، حساب کنید.

تفکر ارباب رعیتی نمیگه فقط در برابر خدا تعظیم کن، میگه از خدا و نمایندگان خدا پیامبر و اولی الامر و...اطاعت کن.

اطاعت محض از آدم که اومد وسط به مرور زمان، وضعیت جوامع دینی باعث میشه انسان های واسطه و مقدس ظهور کنند و عنان معتقدین رو دست خودشون بگیرن.

اربابیت در غرب به هیچ وجه از نوع کشورهای دین دار نیست که کلی انسان مقدس دارند و مجبور به کرنش در برابر اونها هستند.

غرب هم مردم خودش رو استعمار نمیکنه مهندس، کشورهای دین دار رو استعمار میکنه.

اخبار غرب رو از رسانه ملی پیگیری کنید به این نتایج میرسید، اگر مردم اون کشورهارو از نزدیک میدیدن معنای واقعی کرامت انسانی رو بین کشورهای خاورمیانه دین دار و غرب سکولار درک میکردین.

اونجا آرمانشهر نیست ولی قابل قیاس با اینجاها نیست.

دین رو هرکاریش بکنی دوست داره باور تمامیت خواهی خودش رو بهت دیکته کنه، اگر هم کاری بهت نداشته باشه ازت جزیه مخصوص خودش رو میگیره.

ببین من هر چی میگم شما یه عیب جویی که مبنای درستی رو هم نداره رو میاری و حرف من رو نقض میکنی!

یه لحظه خودت دقت کن به جملاتت:

-زکریای رازی که به دین تند حرف زده

- ابن سینا و ابوریحان که در زمینه ی دینی کار نکردن!

- حکیم عمر خیام هم که از اشعارش مشخصه!

-شیخ بهایی هم که یه عرفان خاصی داشته!

با این تفاسیر من پیش بینی میکنم اگر بگم حافظ ، شما میگی مشروب میخورده

( ما همه ی صحبتمون سر این بود که آیا اینها دین داشته اند یا بی دین بودن؟)

و در نهایت اگر خودم رو هم به عنوان تیر آخر مثال بزنم شما میگی پسر خوبی بود اما آدم نبود!:ws52:

از طرفی شما میگی به چند تا مثال نمیشه به یه نتیجه ی کلی رسید .. و میگین چون کشور های بدبخت و بی سواد دین دارن .. پس بی دینان بر حقن!

میدونید چرا اینجوری میگین؟

دلیلش اینه که تبلیغات و رسانه فعلا دست بی دینان هستش .. حتما میدونید که افتتاحیه ی بازهای المپیک لندن به اجبار، تبلیغات شیطان پرستی رو به خورد مردم جهان داد؟

f5rcvyhpzxfy6d5yo6z.png

چرا؟ چون رسانه دست اونهاست و هر کاری بخوان میکنن! هر کس هم که بخواد فریاد بزنه سریع خفه میشه!

پس طبیعیه که داروین بشه یک دانشمند بزرگ اما علامه ی جعفری بشه ....

اونها اینقد میگن شما پوچین و شما پوچین که دیگه همه باورشون شده که ما پوچیم!

======================

چند گزاره میگم که شاید برای خوانندگان قابل تامل باشه

- بریتانیای کبیر! به زور مردم جهان رو انگلیسی زبان کرد.

- دغدغه ی دو کاندیدای ریاست جمهوری در آمریکا جنبش وال استریت نیست! بلکه مساله ی اسرائیل در خاور میانه ست!

- از هر کسی بپرسیم یک روانشناس معروف را نام ببر؟ بی درنگ پاسخ میدهد فروید!

- از هر کسی بپرسیم که دوست داشتنی ترین پولدار دنیا و مخ اقتصادی دنیا کیست؟ بی درنگ پاسخ میدهد بیل گیتس( با پسوند من عاشقشم!)

- اولین ازدواج همجنس بازان در سال 2004 در انگلیس با پیگیری سیاستمدارن و حمایت آنها اتفاق افتاد!

- امسال آماری که در آمریکا در مورد هم جنس بازی گرفته شده .. 53 درصد خواهان آزادی ازدواج همجنس بازان هستند!

- بیل گیتس 100 هزار دلار برای حمایت از قانونی شدن ازدواج هم جنس بازان اختصاص داد

- تل آویو بهشت هم جنس بازان است!

- هم جنس بازی یکی از نماد های فراماسونری و شیطان پرستی ست!

- هم جنس بازی از نظر خیلی از مردم جهان یک چیز طبیعی دارد میشود! همانطور که فروید گفت نیاز برخی از انسان ها حتما هست!

- تا چند مدت دیگر هر کس بگوید هم جنس بازی بد است ... انسانی عقب افتاده هست!

- لباس نامرئی پادشاه زیباترین لباس دنیاست .. کودک خردسال هم زیر 18 سال است!

(کلمات کلیدی: همانطور که آن ها گفته اند)

• Like 4
لینک به دیدگاه

معلومه انیشتن به جای اینکه بشینه تفسیر المیزان و ... بخونه و حدیث پیگیری کنه و کشف اسرار کنه، میره به آزمایشگاه و تئوری های علم رو بهبود میده.

وگرنه مثل حضرات مینشست هر اختراعی میشد رو با تفسیر میچسبوند به دین !!!

شما که در پست قبلتون اینکه ابن سینا و ابوریحان بیشتر در علوم تجربی وقت گذاشتن رو به عنوان عامل منفی عنوان کردین؟

هر چند که نقل قول بالاتون به خاطر خشمی بود که از این آخوند ها در دل دارین. و من تا حدودی میتونم درک کنم شرایط رو

ترس از جهنم و وعده بهشت دو چیزی هست که به وسیله دین میشه هرکاری خواست از یک دین مدار کشید، اما کدوم ابزار رو در غرب سراغ داری که به اندازه بهشت و جهنم بتونه انسان رو تحت کنترلش بگیره و هرجور میخواد هدایت کنه؟

بهشت و جهنم که مربوط به همه ی مردم دین دار جهان هست که مسلما در غرب و شرق اکثریت مردم رو تشکیل میده

اما این ترس بدون پشتوانه ی منطقی فقط برای بی سواد ها عامل بازدارنده هست ولی یک انسان عالم مسلما حتی برای بهشت و جهنم هم زندگی نمیکنه و اگر هم زندگی کنه پشتوانه ش درک صحیح از عواقب بد کارش هست

مگه با چه کارایی آدم رو جهنم میبرن؟ بیشترین مجازات های اسلامی در مورد لواط و زنا با انسان همسر دار دزدی و همه ی چیزهایی که شما میدونید .. آیا کسی هست که درک نکنه این اعمالی که انجام میده و باعث میشه که لایق جهنم بشه چه اثرات بدی برای انسانیت داره ؟

پس ما الان گفتیم یه بی سواد بدون توجه به عواقب فقط با ترس بهشت و جهنم رو به دست میاره

اگر همین بی سواد دین نداشته باشه و همین ترس مطلق هم برش حاکم نشه .. میدونید چه جانیه وحشتناکیه خواهد شد؟

شما میگی دین جلوی پیشرفت رو نمیگیره، تو حوزه ورزش، بنده در فامیل هامون خانمی هست که قهرمان شنا بوده.

اما نمیتونه راه پیشرفتش رو با ورزش و در مجامع بین الملی باز کنه، چون دین که دنیا رو اول از بین پاها دیده بعدا از بین چشم ها، زن رو در هر مقطعی عامل تحریک میدونه و بانوان رو در ورزش با یک لچک اجباری به زحمت بیش از حد انداخته و اونا مجبورن چندین برابر گرما و انرژی رو تحمل کنند، روی کدوم منطق؟

ورزش والیبال ساحلی در المپیک برای لباس خانوم ها یک قانون داره و اونم اینه که بیکینی شون حتما زیر 7 سانت عرض داشته باشه!

اما مرد ها در همین رشته میتونن هر لباسی بپوشن حتی ساق های بلند و پایین تر از زانو!

کاش اینا میومدن یکم با ما مسلمونا کنار میومدن و لباس زن و مردو عوض میکردن! اگه کنار میومدن.. ما میگفتیم مردا با توجه به محدودیتی که خدا براشون گذاشته لباس زیر با عرض 2 سانت بپوشن! اونم با طرح گل دار!

اما بله من کاملا قبول دارم که اسلام در زمینه ی حجاب زن محدودیت قائل شده ...

والا من به شخصه اگر زن میگرفتم و این محدودیت وجود نداشت در دین و خانوم یهو به سرش میزد بره تو مسابقات والیبال ساحلی شرکت کنه من همونجا جا در جا سکته رو میزدم!

• Like 3
لینک به دیدگاه

-زکریای رازی که به دین تند حرف زده

- حکیم عمر خیام هم که از اشعارش مشخصه!

در دنیای اسلام افراد معدودی بودن که بر خلاف قاعده بازی شنا کردن.یعنی چی؟اکثر متفکرین ما یک سری فرضیات رو اصول قرار می دادن و هدف رو میزاشتن توجیه کردن و راه رسیدن به اون اصول.اما یک متفکر واقعی با تعصب برخورد نمی کنه و هر ایده و فکری اجازه میده خودش رو بروز بده از همه خدایی اسپینوزا گرفته تا ایده الیسم و روح جهانی هگل و فرد گرایی کی یر کگارد

ابن مقفع( روزبه) زکریای رازی و خیام جزاین عده معدود بودن

حتما میدونید که افتتاحیه ی بازهای المپیک لندن به اجبار، تبلیغات شیطان پرستی رو به خورد مردم جهان داد؟

جدا این طوری فکر می کنید؟که سردمداران جهان غرب در پشت پرده مشغول بازسازی نماد های خودشون اون هم شیطان پرستی در سرتاسر دنیا هستند؟

ابدا قبول ندارم.دوست عزیز هر ستاره ای نماد فراماسونری نیست هر چشمی نماد شیطان پرستی نیست برای مثال میگم چاپ یک دلاری و گذاشتن نماد چشم مدت ها قبل از زمانی بوده که اون نماد توسط فراماسونرها برگزیده بشه

توهم توطئه در کشورهایی بیشتر شایع هست که نتونستن ارمان های ایده ال خودشون رو عرضه کنن و چاره ای جز این نداشتن که تقصیر رو بر گردن دشمن فرضی بندازن

- از هر کسی بپرسیم یک روانشناس معروف را نام ببر؟ بی درنگ پاسخ میدهد فروید!

نمی دونم چقدر با گفته های فروید اشنایی دارید و چند تا از کتاب هاش رو خوندید (من که سال ها چیزی که ازش میدونستم همین صحبت های بسیار ساده انگارانه کتاب دینی دبیرستان بود!) ولی انکار این شخص و داروین و مارکس بر طبیعت گرایی و نتایج ارزشمندشون در علم نمیتونه قابل توجه باشه

سوای تمام مطالب گفته شده باید دید کدام ایده و روند تفکر practical و سودمند بوده

جهان غرب با تمامی بدی هاش تونسته دموکراسی رو اجرا کنه هم زمان حقوق شهروندهاش رو از کارگر ها گرفته تا .... مینیمم قابل توجهی قرار بده از لحاظ امنیت اخلاقی با توجه به اینکه قانون حجاب رو رعایت نمی کنن لااقل از خیلی جاها امن تر هست.تفکر درش حالت یک جریان رو داره که در هر دوره ویژگی های خاص خودش رو داره و متفکرینشون نماد یک جریان برگزیده در اون دوره هستند

زمان هست که میتونه درستی یک ایده رو نشون بده وگرنه سال های کمونیست ها دم از دنیای خیالی و بهشتی می زنن که پرولتاریا درش حاکمن.

زمان زیادی هم داشتن برای درستی ایده و جالبه هنوز هستن افرادی که میگن نه راه رفته شده اشتباه بوده کمونیسم واقعی این نیست و.......

عمل نشون دهنده واقعیت هست و فعلا عمل صورت گرفته نتایجی خلاف گفته های شمارو نشون میده

• Like 4
لینک به دیدگاه
به پوچی میرسم چون مدام این سوال برام ایجاد میشه که پس واسه چی دارم زندگی میکنم واسه چی کار خوب بکنم واسه چی کار بد نکنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اصلا انگار بهم گفتن دیگه هوا نداری که نفس بکشی اون شکلی میشم(چون گفتی حسشو بگیرید منم حسمو گفتمااااااا)

کار خوب و بد رو بخاطر خدا و پاداش میکنی؟نکنی بهتره!

• Like 4
لینک به دیدگاه

1. عاشق بحث کردنتم پسر!
  2. خیلی باحالی!
  3. کاش بشه برای بعضی افراد بی سواد (البته در این زمینه) کلاس بزاری!(البته صرفا منظورم به خودم بود)

لینک به دیدگاه
بله این مفهومی که از پرستش ارائه کردین و کاتالوگ یعنی همون سیستم بسته که هدفش کاملا مشخصه.

یک موقع بهت تکه چوبی میدن و میگن طبق این نقشه و کاتالوگ، یک کشتی رو بساز.

یک موقع هم بهت چوب میدن و میگن با تخیل خودت یک کشتی رو بساز و هر آنچه خودت اموخته ای.

اونیکه از کاتالوگ پیش میره، اگر دقت کنه دقیقا همونی میشه که سازنده میخواست.

اما اونیکه اساسش بر ذهن خودش هست هم میتونه به اثری جاودانه منجر بشه و هم به یک تک چوب شکسته.

باید دید در اعتقادات انسان ها دنبال ساخت کشتی یکسان و از پیش برنامه ریزی شده هستند، یا کشتی متفاوت با ویژگی هایی منحصر به فرد....

اینم کاملا شخصی هست که آدم ها ریسک کدام روش رو قبول خواهند کرد.

من یه سوال برام پیش اومد:اونم اینه که آیا واقعا با کاتالوگ کشتی ساخته میشه؟

لینک به دیدگاه
من اینجا اصلا بحثم سر اثبات " من " نیست

من نظراتم رو دادم .. اعتقاداتم در مورد خدا همونطور که دیدید کاملا قطعی و روشن بود ...

خوندن کتاب زیادی هم همیشه مفید نیست برای انسان ! گاهی نگاه کردن به یک جوی آب و یا آسمان و تمرکز کردن کمک میکنه انسان بیشتر بفهمه

شما فقط میتونید نظراتتون رو در مورد مسائلی بیان کنید که به خودتون ربط دارند یا بیانگر دید شخصی شما نه اینکه در مورد کل دنیا و افراد دیگر هم تصمیم گیری کنید دوست عزیز...

بله بله... آخه اونهایی که کتاب میخونند نمیتونند به جوی آب نظر کنند... یا اینکه فکر کنند... کلا اون بیچاره هایی که کتاب میخونند و به غیر از تفکر خودشون از چیزهای دیگری هم با خبر هستند خیلی آدم های بدبختی هستند و تفکر مستقلی ندارند...

• Like 4
لینک به دیدگاه

یا بزار دقیق تر بگم!واقعا با اون کاتالوگ به اون چیزی که باید میرسیم؟!و آیا واقعا محصول اون کاتالوگ همه شموله؟!چون این کاتالوگ ها برای همه آدمها با هر نگرش و طرز فکری(البته اگه قبول کنیم که اجازه رشد بقیه طرز فکرها رو میده!) یه راهکار پیشنهاد میدن که به نظر خیلی جالب نمیاد!

لینک به دیدگاه

و نظر خودم به عنوان کسی که هر دو حالت رو تجربه کرده (اعتقاد به وجود، عدم وجود) به نظرم نه تنها هیچ مشکلی پیش نمیاد!بلکه خیلی هم خوب و راحته! هیچ پوچی ای هم در کار نیست!این شعاریه که صرفا ازش میترسوننت!در حالی اگه انسان اهل تعقلی باشی این اتفاق برات نمیوفته!

• Like 4
لینک به دیدگاه

میدونید چرا اینجوری میگین؟

دلیلش اینه که تبلیغات و رسانه دست بی دینان هستش .. حتما میدونید که افتتاحیه ی بازهای المپیک لندن به اجبار، تبلیغات شیطان پرستی رو به خورد مردم جهان داد؟

چرا؟ چون رسانه دست اونهاست و هر کاری بخوان میکنن! هر کس هم که بخواد فریاد بزنه سریع خفه میشه!

پس طبیعیه که داروین بشه یک دانشمند بزرگ اما علامه ی جعفری بشه ....

اونها اینقد میگن شما پوچین و شما پوچین که دیگه همه باورشون شده که ما پوچیم!

اصلا بحث پوچی و اینا نیست برادر من.

یک بار پیش خودتون نشستین بگین شیطان پرستی یعنی چی؟ :banel_smiley_4:

انسان های متریالیست و سکولار به ماورالطبیعه اعتقادی ندارن که بخوان به جن وشیطان و فرشته و.... اعتقادی داشته باشند، این تبلیغات واسه سرگرم کردن اونایی هست که به این چیزا اعتقاد دارن.

بنده وقتی میتونم ملت هایی که به بت های مختلفی اعتقاد دارند رو بازی بدم که خودم به اون بت ها اعتقاد نداشته باشم.

شیطان رو هم پیروان ادیان ابراهیمی باور دارند، اون ها هم فیلم میسازن و میذارنت سر کار و بدجوری هم میذارنتون سر کار.

چون به جای کشف علم و حقیقایق ژنتیک و کهکشان و.... نصف عمر پیروان ادیان به این میگذره که این نماد چیه، شیطان رو چه کنیم، با جن چیکار کنیم، بال فرشته شکست چی میشه و.... :sigh:

داروین و فروید و امثالهم میان بند بند حرفاشون رو برات دلیل ملموس میارن، مثلا در باب مسائل جنسی میتونی این تاپیک رو ببینی:

http://www.noandishaan.com/forums/thread98490.html

اما علامه جعفری و امثالهم تحقیق روانشناختی و جامعه شناختی نمیدن، یک سری باورهای مقدس دارن و مدام اونها رو با تفسیر بسط میدن، میگه اگه رابطه جنسی داری چون نماز نخوندی و میری جهنم و شیطان گولت زد و.... اما شما همون تاپیک رو بخونی فروید با یک روانشناختی این رو بررسی میکنه که ادیان هرگز چنین کاری نکردند و نمیتوانند بکنند.

• Like 3
لینک به دیدگاه
من یه سوال برام پیش اومد:

اونم اینه که آیا واقعا با کاتالوگ کشتی ساخته میشه؟

یا بزار دقیق تر بگم!واقعا با اون کاتالوگ به اون چیزی که باید میرسیم؟!و آیا واقعا محصول اون کاتالوگ همه شموله؟!چون این کاتالوگ ها برای همه آدمها با هر نگرش و طرز فکری(البته اگه قبول کنیم که اجازه رشد بقیه طرز فکرها رو میده!) یه راهکار پیشنهاد میدن که به نظر خیلی جالب نمیاد!

با کاتالوگ کشتی ، مسلما کشتی ساخته میشود.

اما هر کشتی نمیتواند در هر دریایی و در هر آبی روانه شود و سالم بماند.

کاتالوگ ادیان برای اینکه یک انسان ساده باشه و به حاکم دینی اش خراج بده و بترسه و از وحشت جهنم یا طمع بهشت گناه نکنه، کاملا جواب میده.

اما در جوامعی که آگاهی رشد کنه و اطاعت از سایر انسان ها از بین بره و انسانی مقدس یا اولی الامر وجود نداشته باشه، واسطه ها و محتاج شفاعت کردن ها از بین برن و تکامل با زمان انجام بشه، این کاتالوگ کشتی رو که میسازه تو همون چند متری دریا چپ میشه.

مگر اینکه توی همون رودخانه اطرافش اینور اونور بره تا زیاد تناقض نیابد.

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...