Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۱ اصن یه اسی یه و یه دامنش یا به قول امام (ره) از دامن زن است که مرد به معراج میرود. :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۱ این که عجیب نیست از شلوارش که شلوار سندبادی هست همون اول که مد شده بود مامانم دو تا برام خرید منم آی بدم می یاد 4 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۱ اوه راست گفتی..... الان یاد حرف ارزشمند سعدی افتادم : بوی گلم چنان مست کرد که دامنم از دست برفت. اینایی که پوشش های اینجوری دارن رو هی دوست داری بو کنی، طوری که جای صدف و مروارید رو اشتباه میگیری. چندین بار تو مترو چنین آدمایی رو بوییدم، چه حسی بود..... جدی؟؟؟؟!!!!!!!!!! اتفاقا خانم چادری های الان خیلی خیلی بهتر میگردن....... نسل جوون رو ندیدین..........؟؟؟!!! پس کمی با دقت تر به دوربرتون نگاه کنید......... میدونی چیه اسی .......... ما ( از جمله بنده) دنبال فقط بدها میگردیم............. اصلا آدماهای اینجوری خوب ندارن، همشون بدن............... لباسش خیلی جالب بود............ 2 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۱ منم موافقم شلوارش یه خورده شبیه شلوار سندباده ولی اکشالی که نداره دقیقا منم یک لحظه فکر کردم سناباده که بزرگ شده !! 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۱ یک احساس معنوی بهت دست میده... یجوری که انگاری دیگه دل و رودت مال خودت نیست... یک بوی خوشیه... یک بوی خوشیه که.... اصلا نمیشه توصیفش کرد...من که دلم میخوام بمیرم روحم یکراست تقدیم خدا شه....بخصوص اگر با عطر مشدی هم قاطی شه که دیگه هیچی.... نگو حس کردم که میگم میگم فاطمه تو هم یعنی همون حسی که اسی داره نسبت به همون عکس مذکور داری ؟ مگه میشهههههههه؟ در علم پزشکی کلا پدیده ای وجود داره به نام زود دامن از دست برفتن.درمانش هم بسیار پیچیده هست و این پدیده مشکلات بیشماری رو در باغ و بوستان و نزد حوریان و... در پی داره. این حس هم چون زود از بین میره نمیشه در قالب جمله بیانش کرد، به همون به به کفایت میکنیم. :icon_pf (34): جل الخالق میگن آخر الزمانه ها بیماریهای لاعلاج جدید میشنوه آدم حالا خوبه گذراست و درگیرت نمیکنه دقیقا منم یک لحظه فکر کردم سناباده که بزرگ شده !! سناباد کیه ؟ شهره فک کنم 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۱ جدی؟؟؟؟!!!!!!!!!! اتفاقا خانم چادری های الان خیلی خیلی بهتر میگردن....... نسل جوون رو ندیدین..........؟؟؟!!! پس کمی با دقت تر به دوربرتون نگاه کنید......... میدونی چیه اسی .......... ما ( از جمله بنده) دنبال فقط بدها میگردیم............. اصلا آدماهای اینجوری خوب ندارن، همشون بدن............... بهتر گشتن یعنی چی؟ اگه منظورت آرایش و ایناست که من کلا باهاش میانه خوبی ندارم. در چادر نه خلاقیت هست نه تنوع، فقط زیر یک پوشش سیاه و یک چهره، منظره جالبی نداره. ای کاش میشد زیبایی شناختی رو از هوس تفکیک کرد. جل الخالق میگن آخر الزمانه ها بیماریهای جدید و لاعلاج جدید میشنوه آدم حالا خوبه گذراست و درگیرت نمیکنه زود دامن از دست برفتن، بیماری جدید نیست که. سابقه این بیماری همیشه بوده و هست و خواهد بود، لاعلاج هم نیست، علاجش پیچیده است. :icon_pf (34): گذرا هم نیست، همیشه باهاش درگیری.... نمیدانی حور چیست وگرنه میفهمیدی زود دامن از دست بر رفتن در جوار حور چه زجرآور است. 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۱ بهتر گشتن یعنی چی؟ اگه منظورت آرایش و ایناست که من کلا باهاش میانه خوبی ندارم. در چادر نه خلاقیت هست نه تنوع، فقط زیر یک پوشش سیاه و یک چهره، منظره جالبی نداره. ای کاش میشد زیبایی شناختی رو از هوس تفکیک کرد. زود دامن از دست برفتن، بیماری جدید نیست که. سابقه این بیماری همیشه بوده و هست و خواهد بود، لاعلاج هم نیست، علاجش پیچیده است. :icon_pf (34): گذرا هم نیست، همیشه باهاش درگیری.... نمیدانی حور چیست وگرنه میفهمیدی زود دامن از دست بر رفتن در جوار حور چه زجرآور است. آخه تا حالا تو علم پزشکی همچین بیماری به گوشم نخورده بود چرا نظرت عوض شد تو که گفتی حسش زود از بین میره که پس همون دیگه دیدن شما در برابر حور اینقده زجر میکشی به خاطر زجرنکشیدنتون گفتن حورها اینجوری لباس بپوشن 2 لینک به دیدگاه
fateme-bay 1232 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۱ میگم فاطمه تو هم یعنی همون حسی که اسی داره نسبت به همون عکس مذکور داری ؟ مگه میشهههههههه؟ شرمنده من خودم یه زمانی... تا دو سال پیش چادری بودم و خدایی هرگز نشد که بوی بدی بدم...خیلی حواسم بود اما تقریبا این قشر رو خوب میشناسم...میدونم بعضی... و نه اکثریت...اصلا اهمیتی نمیدن که لباسی که زیر چادر پوشیدن چند وقته شسته نشده...ادعاشونم احتمالا اینکه..کی می بینه من که هر وقت کنار یه زن چادری بو گندو قرار میگیرم...فقط زیر لب فحش میدم و غر میزنم البته صحبت بچه ها رو هم قبول دارم که چون از این قشر خیلی متنفرم...به دلایلی خاص واسه همینم همیشه بو گندوهاشون به تورم میخوره 2 لینک به دیدگاه
mahboobeyeshab 1399 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۱ من همیشه معتمد اریا رو دوست داشتم 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۱ شرمندهمن خودم یه زمانی... تا دو سال پیش چادری بودم و خدایی هرگز نشد که بوی بدی بدم...خیلی حواسم بود اما تقریبا این قشر رو خوب میشناسم...میدونم بعضی... و نه اکثریت...اصلا اهمیتی نمیدن که لباسی که زیر چادر پوشیدن چند وقته شسته نشده...ادعاشونم احتمالا اینکه..کی می بینه من که هر وقت کنار یه زن چادری بو گندو قرار میگیرم...فقط زیر لب فحش میدم و غر میزنم البته صحبت بچه ها رو هم قبول دارم که چون از این قشر خیلی متنفرم...به دلایلی خاص واسه همینم همیشه بو گندوهاشون به تورم میخوره آها این حست با حس اسی کلی فرق داره حل شد قضیه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده