lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ این تست بسیار هیجان انگیز تنها چند ثانیه طول میکشد. باور کردنی نیست، ولی کاملا صحت دارد. همین حالا آن را امتحان کنید: 1. در حالیکه مقابل مانیتورتان نشسته اید (یا هر جای دیگر مانند؛ صندلی، مبل...) پای راستتان را کمی بالا آورید و در جهت عقربه های ساعت بچرخانید. 2. در همین حال با دست راست شماره 6 را در هوا بنویسید.(از بالا به پایین) مسیر چرخش پای شما تغییر کرد نه ؟!! یعنی پای شما خلاف برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام های ساعت شروع به چرخیدن کرد. درسته؟!! هنوز دانشمندان علتی برای این عکس العمل مغز پیدا نکرده اند. در نتیجه هیچ کاری برای تغییر آن نمیتوان انجام داد. جالب بود نه؟!!.... شما میتوانید بارها و بارها این آزمایش را انجام دهید و بازهم همان نتیجه را مشاهده کنید 16 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ واسه من نشد....شما هم تمرین کنید می تونید :) حالا لازم نیست در این ابعاد وسیع انجام بشه !!! با دو تا انگشتم انجام بدید میشه۰۰ 6 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۱ واسه منم نشد ویرایش : من با 6 فارسی امتحان کرده بودم نشد ؛ ولی الان با 6 انگلیسی تست کردم شد جالبه 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۱ :icon_pf (34): داشتم امتحان میکردم مامانم بابامو صدا کرده اونم با داد و فریاد که بیا این دختره خُل شده از بس پا لپ تاپ نشسته!!!! داره دست و پاشو میچرخونه تو هوا ..... برا من نشد 2 لینک به دیدگاه
Sophist 808 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ همیشه میدونستم یه جای مغزم ایراد داره!:cryingf::cry2: هر کاری کردم نشد!شیش فارسی نوشتم انگلیسی همش در جهت عقربه ساعت می چرخید 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده