Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۱ درود به دوستان... بی مقدمه میگم..... اول از همه ناشکری خدارو نکنید که میتونه خیلی خوب دهن آدم رو سرویس کنه....من خودم توی تاثیر دعا مونده ام..اما فکر کنم بهتره به تاثیر سپاسگزاری از خدا و ناشکری خیلی خیلی اعتقاد داشت..... دوم که خیلی خیلی مهمه اگه خودتون یا یکی از دوستانتون یا فامیلتون خواست بچه دار بشه،فکر نکنید که خودتون و همسرتون 100%سالمید و هیچ مشکل ژنتیکی ندارید....به خاطر اینکه عمری عذاب نکشید برید آزمایش ژنتیک...مهم تر از اون وقتی بچه دار شدید حتما سونوگرافی3بعدی برید...فقط 3بعدی...نگید توی 2بعدی سالم بود پس حتما سالمه....نگید ما که هیچ مشکلی نداریم و فکر نکنید مشکل و بیماری فقط مال مردمه...لطفا شوخی و دست کم نگیرید... سوم ازتون میخوام برای دوست خیلی عزیز من دعا بکنید.... 23 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۱ من مشابه این مطلب شما رو در این تاپیک توضیح داده بودم، فکر نمیکنم ارتباطی به ناشکری و.... داشته باشه : میان ماه من تا ماه گردون، تفاوت از زمین تا آسمان است؟ آدم ها باید بفهمند، نه تافته جدا بافته ای هستند نه مرگ واسه همسایه هست. شکر گزارترین آدم دنیا هم باشی، شب که خوابی و زلزله میاد اگر خونه ات بد باشه، از دنیا میری. (آسمان محافظتت نمیکنه) اتفاقا باید یاد بگیریم، احتمال هر بدبختی رو در هر لحظه بدیم و باد غرور رو تا میشه بخوابونیم که خیلی مهلک هست. اعتقاد به خالقی برای جهان هم میتونه مفید باشه و بهش اعتماد کنیم، چون چاره دیگری نیست. (منم اعتماد دارم در حد درک خودم) انسان در دنیا تنهاست و ساده و ضعیف...... 11 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۱ برای بچه دار شدن واقعا مراقبت ها و آزمایشها لازمه. باید حواسو جمع کرد که بعدا دو دستی نزد تو سر که خدایا چرا من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خیلی از مسائل دست ماست و برای خیلی دیگه از مسائل هم باید توکل کنیم. 6 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۱ من مشابه این مطلب شما رو در این تاپیک توضیح داده بودم، فکر نمیکنم ارتباطی به ناشکری و.... داشته باشه : میان ماه من تا ماه گردون، تفاوت از زمین تا آسمان است؟ آدم ها باید بفهمند، نه تافته جدا بافته ای هستند نه مرگ واسه همسایه هست. شکر گزارترین آدم دنیا هم باشی، شب که خوابی و زلزله میاد اگر خونه ات بد باشه، از دنیا میری. (آسمان محافظتت نمیکنه) اتفاقا باید یاد بگیریم، احتمال هر بدبختی رو در هر لحظه بدیم و باد غرور رو تا میشه بخوابونیم که خیلی مهلک هست. اعتقاد به خالقی برای جهان هم میتونه مفید باشه و بهش اعتماد کنیم، چون چاره دیگری نیست. (منم اعتماد دارم در حد درک خودم) انسان در دنیا تنهاست و ساده و ضعیف...... اتفاقا من اصلا نميخوام ربطش بدم به خدا و ماوراء....شايد احوالات دوستم باعث اين حسم شد....آدم نميتونه به هيچ چيز مطمئن باشه و خودشو 100%جدا بدونه از مشكلات..مشكلاتي كه حتي فكرش حال آدم رو دگرگون ميكنه...فقط ميخوام بگم به قول شما احتمال بدترين مصائب رو در هر لحظه بديم و لااقل از اونايي كه ميشه يه كم جلوگيري كنيم. 3 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۱ من نمیدونم چرا بعضی خونواده ها در این زمینه کوتاهی میکنن. مگه این آزمایشات چقدر وقت میبره که سهلانگاری میکنن ؟! تاوان این کوتاهی، یک عمر عذاب خودشون و دیگران هست. انشاالله مشکل دوست ّّAstraea ّعزیز هم حل میشه. 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۱ من نمیدونم چرا بعضی خونواده ها در این زمینه کوتاهی میکنن.مگه این آزمایشات چقدر وقت میبره که سهلانگاری میکنن ؟! تاوان این کوتاهی، یک عمر عذاب خودشون و دیگران هست. انشاالله مشکل دوست ّّAstraea ّعزیز هم حل میشه. ممنون مشكل از دكترها هم هست كه متاسفانه خيلي پولكي شده اند و فقط به فكر زير ميزي هستند!!!!! دوست من بارها به دكترش ميگفت كه مثلا جنين هيچ حركتي نداره...دكتر ميگفت برو شكلات بخور و دراز بكش بچه حركت ميكنه!!!با اينكه پيش يه دكتر خيلي معتبر هم ميرفت تشخيص نمي داد....در حالي كه اين عامل خيلي خيلي مهمه.... البته خيلي از آزمايشها هم اصلا نميتونه مشخص كنه..نميدونم بسه به شانسه يا تقدير...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۱ ممنونمشكل از دكترها هم هست كه متاسفانه خيلي پولكي شده اند و فقط به فكر زير ميزي هستند!!!!! دوست من بارها به دكترش ميگفت كه مثلا جنين هيچ حركتي نداره...دكتر ميگفت برو شكلات بخور و دراز بكش بچه حركت ميكنه!!!با اينكه پيش يه دكتر خيلي معتبر هم ميرفت تشخيص نمي داد....در حالي كه اين عامل خيلي خيلي مهمه.... البته خيلي از آزمايشها هم اصلا نميتونه مشخص كنه..نميدونم بسه به شانسه يا تقدير...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بله درسته، دکترها هم خیلی سهلانگار شدن. یادشون میره که دارن با جون آدما بازی میکنن. هرچی خدا بخواد همون میشه عزیزم 3 لینک به دیدگاه
aminvo 346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۱ درود به دوستان...بی مقدمه میگم..... اول از همه ناشکری خدارو نکنید که میتونه خیلی خوب دهن آدم رو سرویس کنه....من خودم توی تاثیر دعا مونده ام..اما فکر کنم بهتره به تاثیر سپاسگزاری از خدا و ناشکری خیلی خیلی اعتقاد داشت..... دوم که خیلی خیلی مهمه اگه خودتون یا یکی از دوستانتون یا فامیلتون خواست بچه دار بشه،فکر نکنید که خودتون و همسرتون 100%سالمید و هیچ مشکل ژنتیکی ندارید....به خاطر اینکه عمری عذاب نکشید برید آزمایش ژنتیک...مهم تر از اون وقتی بچه دار شدید حتما سونوگرافی3بعدی برید...فقط 3بعدی...نگید توی 2بعدی سالم بود پس حتما سالمه....نگید ما که هیچ مشکلی نداریم و فکر نکنید مشکل و بیماری فقط مال مردمه...لطفا شوخی و دست کم نگیرید... سوم ازتون میخوام برای دوست خیلی عزیز من دعا بکنید.... متاسف شدم، امیدوارم که بیماریه قابل درمانی باشه و براشون آرزوی خوشبختی دارم. در درجه دوم، لطفا نصحیت های ناآگاهانه نکنید، من رشتم پزشکی نیست ولی تعمیر دستگاهای پزشکی را مهندسی پزشکی ها یا برقی ها انجام می دهند، چون در شرکت یکی از بچه ها روی دستگاه سونوگرافی سه بعدی کار می کرد یک شناختی دارم، این نوع سونوگرافی هم فقط و فقط باید با تجویز پزشک باشه چون ضررهای خودش را داره که نسبت به دو بعدی قابل چشم پوشی نیست. بنابراین دکتر ها هم سعی می کنند که در صورت لزوم از این نوع سونوگرافی استفاده کنند. چون ضررهاش خیلی به کار بنده مربوط نبود( البته کلا اون دستگاه مربوط به کار بنده نبود) در یاد ندارم که چی بودند ولی اگر در اینترنت بگردید پیدا می کنید. کلا منظور این بود که الکی به دکتر ها اصرار نکنید که سونوگرافی 3بعدی براتون بنویسند. موفق و پیروز باشید. 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ متاسف شدم، امیدوارم که بیماریه قابل درمانی باشه و براشون آرزوی خوشبختی دارم. در درجه دوم، لطفا نصحیت های ناآگاهانه نکنید، من رشتم پزشکی نیست ولی تعمیر دستگاهای پزشکی را مهندسی پزشکی ها یا برقی ها انجام می دهند، چون در شرکت یکی از بچه ها روی دستگاه سونوگرافی سه بعدی کار می کرد یک شناختی دارم، این نوع سونوگرافی هم فقط و فقط باید با تجویز پزشک باشه چون ضررهای خودش را داره که نسبت به دو بعدی قابل چشم پوشی نیست. بنابراین دکتر ها هم سعی می کنند که در صورت لزوم از این نوع سونوگرافی استفاده کنند. چون ضررهاش خیلی به کار بنده مربوط نبود( البته کلا اون دستگاه مربوط به کار بنده نبود) در یاد ندارم که چی بودند ولی اگر در اینترنت بگردید پیدا می کنید. کلا منظور این بود که الکی به دکتر ها اصرار نکنید که سونوگرافی 3بعدی براتون بنویسند. موفق و پیروز باشید. ممنون...من هم دكتر نيستماما مضرات اون تنها بسته به زمان و فردي كه سونوگرافي ميكنه و لزوم اون داره يا يه سري ميگن دماي بدن جنين و مايع رو افزايش ميده كه 100%هم ثابت نشده.يا مثلا گرون تره..چون من خودم خيليارو ديده ام كه فقط ميرن 3بعدي تا فيلم جنيني بچشون رو ضبط كنند و يادگاري داشته باشند.3بعدي زمانيه كه مشكلي در زايمانهاي قبل يا سونوگرافي2بعدي وجود داشته باشه يا مشكل خاصي مثل بي حركتي جنين.نه براي فيلم يادگاري!!!!!دوست من مشكلي داشت كه يكي از بهترين دكترهاي اصفهان كه اسمشو نميبرم توي 9ماه بهش پي نبرد و حالا همه دكترها ميگند با يه سونوگرافي3بعدي همه چيز مشخص ميشد و برو از دكتره شكايت كن و فلان...بهترين نشانه ها وجود داشت كه اون بره 3بعدي و دكتر بهش نگفت كه گفتم همون تكون نخوردن جنين بود..بي هيچ حركتي توي 9ماه!!!شايد اگه اون ميرفت حالا به مصيبتي دچار نبود كه فقط 6نفر لازم باشند يه نوزاد3كيلويي رو با احتياط تمام جابه جا كنند.در حالي كه ظاهر توي فاميل دوستم هيچ كسي هيچ مشكل بيماري نداشت!!!!پي بردن به اين مسئله چه جوري امكان داره؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۱ من نمیدوسنتم سونوگرافی سه بعدی داره و فیلم ضبط میکنن:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۱ بچه دوستم مرد!!!!!!!! همه میگفتند خدا بهش رحم کرد... حتی خودشم خدارو شکر میکرد با اینکه حالا بشدت افسردگی گرفته... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده