رفتن به مطلب

دختر ایرانی نماد چیست؟

Lean

ارسال های توصیه شده

صحبت های دوستان رو خوندم.همه حرفا درست بود و هر کسی از یک جنبه به موضوع نگاه کرده بود.

یه جمله هست که میگه دخترم حجابت رو رعایت کن تا نشان بدی که وسیله نیستی.

اگه راجع بهش فکر کنیم میبینیم که دقیقا همینه.دختری که نجابت داشته باشه سعی میکنه حجابشم رعایت کنه.

من مخالف آرایش آنچنانی و مرتب لباس پوشیدن نیستم.ولی هر چیزی جای خودش رو داره.

• Like 9
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 153
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

روسری نشون دهنده حیا کسی نیست

یا تاپ نشون دهنده ی بی حیایی نیست

طرف باید تو مغزش ذره ای حیا باشه ربطی به پوشش نداره یکی خیلی هم لباسش بازه اصلا اهل عشوه خرکی و مخ زدن نیست یکی زیر نقابه اینقد ادا اصول داره که...........

• Like 8
لینک به دیدگاه
روسری نشون دهنده حیا کسی نیست

یا تاپ نشون دهنده ی بی حیایی نیست

طرف باید تو مغزش ذره ای حیا باشه ربطی به پوشش نداره یکی خیلی هم لباسش بازه اصلا اهل عشوه خرکی و مخ زدن نیست یکی زیر نقابه اینقد ادا اصول داره که...........

از کوزه همان برون تراود که دراوست

ولی خوبه که آدم یاد بگیره هر پوششی جایی داره.

بعضیا دانشگاه رو با عروسی اشتباه میگیرن؟؟

بعنوان یه دختر چه حسی نسبت بهشون داری

• Like 6
لینک به دیدگاه

اوایل بدم میومد اما الان میگم شاید اونا هم ممکنه از طاهر من خوششون نیاد پس هر کی هر جور دلش میخواد بگرده:hanghead:

• Like 5
لینک به دیدگاه
اوایل بدم میومد اما الان میگم شاید اونا هم ممکنه از طاهر من خوششون نیاد پس هر کی هر جور دلش میخواد بگرده:hanghead:

یعنی احساس نمکنی که بعضیا خیلی زیاده روی میکنن

• Like 3
لینک به دیدگاه
همین میلیارد ها انسان که که در سراسر کره خاکی زندگی میکنن ، در قلب اروپا در آمریکا همگی براساس پوشش و ظاهرشون شناخته میشن ، گروه های پانک و راک و هوی متال و شیطان پرست ها بر اساس نوع پوشش و ظاهرشون شناخته میشن ، چون نوع تفکرشون خودشو در قالب ظاهرشون بروز میده ، کدوم فرد متشخص آمریکایی و اروپایی چه مرد و چه زن با پوشش های زننده میشه دید، این مورد که بسیاری هستند که در قالب پوشش مناسب بسیاری از موارد خلاف عفت رو انجام میدن غیر قابل کتمانه چه بسا همین فشار های سی و سه سال گذشته منجر به این قضیه شده ، اگر قبلا زنی با چادر دیده می شد کاملا بهش اعتقاد داشت و اگر هم کسی با ظاهر نامناسب بود طرز فکرش همون بود و این دو دسته کاملا شناخته می شدن ، ولی در حاضر اون فرد چادری صددرصد انسان سالمی نیست ولی اون کسی که برهنه هست تکلیفش مشخصه نمیشه گفت نه این ذهنش قدیسه هس ولی خب ظاهرش اینطوریه ، خودتون رو گول نزنید ، چطور میشه گفت ذهن یک دختر عفیفه ولی خب بدن نمایی هم میکنه ، در ابتدای عرایضم هم گفتم هیچ اصراری و اجباری بر این که کی چی بپوشه نیس بلکه مسئله اینجاست که من به عنوان یک مرد که با همه نوع پسری مراوده داشتم از شهر های مختلف از اقوام مختلف با رفتار های مختلف چه مذهبی چه غیر مذهبی چه مسلمان چه غیر مسلمان و همه اونها در یک نکته مشترک بودن وقتی دختریو با سرووضع آنچنانی میدیدن میگفتن عجب.... ، اگه کسی دوس داره با همین دید بهش نگاه بشه و ابزار شهوت رانی قرار بگیره خب میله خودشه به کسی هم ربطی نداره ولی باید بدونه که به چه دیدی بهش نگاه میشه و به چه قصدی،اگر قصد من هم توهین می بود بجای .... عین عبارت رو بکار میبردم و چه بسا توهین ها و تمسخر هایی که از طرف همین دختر ها نسبت به یک دختر چادری روا شده.

البته البته البته:w02:

شماها چرا وقتی حرف از پوشش میشه همه به چادر فک میکنین مگه فقط چادر پوشش حساب میشه:ws38:

شما در سرارسر این کره خاکی زندگی کردین؟!!!! اگه کمی دقت کنین در سراسر این کره خاکی اورپایی, آمریکایی, استرالیایی, واکثر آسیایی ها به محض دیدن آب لخت میشن با مایو میرن توش! از هر قشر و سنو تفکرش! کسی هم از پاکیش کم نمیشه فقط از زندگیش لذت میبره!

ظاهر نامناسب؟ شما تعیین میکنی مناسب چیه نامناسب چی؟!!!!!!

برهنگی چه ربطی ب پاکی داره؟!!!!!!!!!!!!!! پوشیدگی چه ربطی؟!!!!! اصلن رابطه ی پوشش ب پاکدامنی چیه؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! کی گفته لباس انسان از ملاک های پاکدامنیه؟!!!

بدن نمایی؟!! این صرفن ی جسمه! اگه دیده بشه چی میشه؟!! یکی دزدی میکنه خب مشخصه ک کسی رو آزار داده! یکی دروغ میگه یعنی فردیو فریب داده, آزار داده! یکی مثل شما توهین میکنه ک باز کار آزار دهنده ایه! ولی کسی ک برهنه هست یا پوشش زیباست و کمه! با کسی کاری داره؟!! یا صرفن فقط راحت و زیباست؟ کجایه این نامناسب هست؟! ضرری داره؟ ازپاکیش کم شده؟ چی؟!!!!!!!!

ابزار شهوت رانی؟!!! شهوتی هم اگر باشه دو طرفس, مرد و زن! مرد هم بدن داره! جسم داره! و میتونه جذاب باشه!

خیلی وقته, خیلی ها, میلیارد میلیارد انسان!, با غرایزشون کنار اومدن و درگیریی با خودشون و بدنشون ندارن!!!

فقط ی کم "تفکر سالم" با دید "پاک" میخاد!

• Like 9
لینک به دیدگاه
یعنی احساس نمکنی که بعضیا خیلی زیاده روی میکنن

گفتم که ؛ پوششون به خودشون مربوطه همونطور که واسه من به خودم مربوطه

اینکه من خوشم نمیاد دلیل خوبی نیست که اون پوششو عوض کنه

• Like 4
لینک به دیدگاه

سلام. من مخالف پوشش زیبا نیستم اما متاصفانه الان پوشش زیبا شده لباسای نا مناسب.

الان از خانمها به عنوان یه ابزار استفاده میکنن، تو همه ی فروشگاهها، پاساژا، خانمها رو به خاطر زیبایی به عنوان ابزاری استفاده میکنن.

این خیلی بده که یه نگاه هرز به دنبال ناموس مردم باشه و بیشتر این به خاطر پوشش نا مناسبه.

• Like 4
لینک به دیدگاه
دختر ایرانی در طی قرون و اعصار مختلف نماد چه بوده؟

غیر از عفت؟

غیر از پاکدامنی؟

غیر از حیا؟

صحبت من ربطی به مسائل مذهبی نداره ، صحبت من از روح پاک دختر ایرانیه ، چی شده که برهنگی شده نماد روشن فکری ؟ اون پاکی و حیا کجا رفته؟واقعا برهنگی نشانه چی میتونه باشه؟ جز سرکوب کردن فطرت پاک ؟ فرقی انسان با حیوان پس کجاست ؟ اگر قصدت جلب توجه بله جلب توجه میکنی برای یک مدت کوتاه ،توجه مردان هیز و شهوت پرست رو جلب میکنی، اگر این راضیت میکنه پس برهنه باش ، ارزش خودت رو پایین بیار در سطح .....

[/img]

اینکه پوشیده بودن به نظر شما نماد عفت و پاکدامنی هست فقط به این دلیل اینه که از بچگی بهتون گفتن رفته تو ناخودآگاهتون!

و اینکه حیا چیز خوبی هست یا بد خودش یه تاپیک هست!

• Like 7
لینک به دیدگاه

ضمنن این دید ناسیونالیستی رو بزارید کنار! به خدا ایرانی ها و هیچ کس دیگه ای نماد همه ی صفات خوب نیستن! هر کشور و هر مردمی هر جور آدمی دارن ، فقط شاید به دلیل فرهنگ خاصشون کم و زیاد داشته باشه و ما هم که از لحاظ فرهنگی خیلی جلو ایم! عفت و پاکدامنی با چادر زوری محقق نمیشه! خیلی زیادن چادری های کثیف دامن! و بی حجاب ها و حتی فاحشه های پاکدامن!

• Like 9
لینک به دیدگاه
دوست من مطالعات تاریخی تو افزایش بده بخصوص تاریخ طبری بخش حمله اعراب به ایران.

دکتر " سموییل لنگ " ایران شناس نامی غرب ارزش و جایگاه زن در ایران باستان را ستایش می کند و در این باره می گوید :

" بهترین نشانه ی تمدن و دلیل لیاقت ملتی ، حالت و مقام زن در بین آنان است . در جامعه ای که مردان آن ، زنان خود را پست و زبون و محکوم از حقوق مدنی دانند دلیل پستی و زبونی آنهاست . جامعه ای که افراد آن به مقام حقیقی زن پی نبرده باشند روح نجابت و نیکی اخلاق در آنها خفته است . احترام زن و شرکت او در حقوق اجتماعی دلیل تربیت و علامت تمدن یک ملت محسوب می شود. "

پایگاهی که اشوزرتشت پیامبر ایرانی برای زن می داند بسیار در خور ستایش است بگونه ای که پروفسور دارمستتر بر این باور است که :

" تصویر هیچ زنی والاتر و آبرومندتر از تصویری که در اوستا کشیده شده نیست .

لطفا در مورد جایگاه زن ایرانی در طول تاریخ مطالعه بفرمایید بعد در مورد افغانی ها صحبت کنید ، البته کتاب های آیت الله مطهری رو پیشنهاد نمیدم چون با مزاج نسل امروز سازگار نیست

این که  زن در دوره پیش از اسلام  و در دوره هخامنشیان و اوستا  جایگاه خوبی داشته  که شکی در اون نیست .

این که زنان دارای حقوق اجتماعی بودند  هم شکی در آن نیست.

این که مذهب زرتشت   جایگاه بالای و درجه یکی برای زن قائل بوده.این هم شکی در آن نیست.

ولی این چه ربطی به موضوع داره.

ما حتی در تاریخ داریم که در بسیاری از قبایل و تمدن ها ارزش بسیار زیادی برای زن ها قائل میشدند.حتی طوری که اون ها رئیس قبیله بودند.

یک نکته جالب این هست که در تاریخ و در ابتدای بوجود آمودن تمدن های نوین (حدود 3000 تا 4000 سال پیش ) حتی فاحشه ها جایگاه بالایی داشتند و مردم ارزش بسیار

زیاد و بالایی برایشون قائل بودند.

این مطالبی که اوردی ربطی به عفت نداره.

کلا سند تاریخی وجود نداره که فلان مردم یک سرزمین و یا تمدن دارای به قول شما عفت بوده باشند.

کلا تا بوده  بشر نیاز جنسی داشته  و نیاز جنسی هم فقط برای مرد ها نیست.

در واقع متن شما ربطی به عفت نداشت

• Like 2
لینک به دیدگاه

اونچه بوده که بوده...برای نسل الان...حالش مهمه...

دنبال یک سیکل نباش..که چون اونا اون جور بودن....اینا هم باید اینجور باشن....اون دوران میزان آسایش دمایی مردم...یک میزان بود...الان یک میزان دیگه است....اون موقع دغدغه ها یک چیز بود..الان یک چیز دیگه است!!...

اون مردم با یک سرماخوردگی می مردن....الان نمی میرن...

مقایسه همیشه من رو اذیت می کنه...چون پارامترهاش...از زمین تا آسمونه..مخصوصا وقتی مقایسه می شه دوره تاریخی احد بوق!!!

یا اینکه یک چیزی ازش بیرون کشیده می شه علم امام حسین..در کنارش چیرهای دیگه دیده نمی شه....وقتی حرف از فرهنگ مردم می شه....وقتی از باور مردم می شه....نمی شه یک فاکتور رو جدا کرد و سایر عوامل رو ندید...

دلایل استنتاجی محدود....با داده های محدود.....یعنی نتیجه ی محدود...:ws37:

دختر ایروونی الان نماد همه چیز هست.....چون نماد های مختلف هست...چون سلایق مختلف هست...چون قرار نیست همه بشن هم رنگ نظر شوما..یا من..یا اون...:ws37:

دنیا رفته به سمت کثرت گرایی....رفته سمت سلیقه های مختلف....

یکی دوست داره..مثه همین نماد هایی که شوما از نسل قدیم می گین باشه...یکی هم نمی خواد.....:ws37:

به ما هیچ ربطی هم نداره که واسشون تعیین تکلیف کنیم....هرکی باوراش واسه خودش....نهایتا....شوما رو تو قبر من نمی زارن..من رو هم تو قبر شوما نمی زارن...:ws37:

در حال حاضر دونبال آرمان شهر نباشید..که با یک جواب رو به رو می شین..که فکر نون باش که خربزه آبه!!!

دونبال تعیین تکلیف...خوب و بد....این باور و اون باور نباشین....

دونبال این باشین که که هر چی هستین..هر جور پوششی دارین..هر جور باور دارین...کنار هم زندگی کنیم...و به هم احترام بزاریم....

• Like 8
لینک به دیدگاه
سلام. من مخالف پوشش زیبا نیستم اما متاصفانه الان پوشش زیبا شده لباسای نا مناسب.

الان از خانمها به عنوان یه ابزار استفاده میکنن، تو همه ی فروشگاهها، پاساژا، خانمها رو به خاطر زیبایی به عنوان ابزاری استفاده میکنن.

این خیلی بده که یه نگاه هرز به دنبال ناموس مردم باشه و بیشتر این به خاطر پوشش نا مناسبه.

اصل مطلب همینه ، ولی بعضیا یاد خاطرات مادربزرگاشون افتادن بحث رو به فمینیسم و مرد سالاری کشوندن ، خانمای محترم عزیز فک نکنین این آقایونی که آزادیو با برهنگی مساوی میدونن دیگه آخر روشن فکرین نه برای چیزای دیگس ، اگه کسی میخواد به قول صبا ابزار باشه هیچ ایرادی نداره کسی جلوشو نگرفته تجار و بیزینس من ها و اعراب به شدت استقبال می کنن

ضمنن این دید ناسیونالیستی رو بزارید کنار! به خدا ایرانی ها و هیچ کس دیگه ای نماد همه ی صفات خوب نیستن! هر کشور و هر مردمی هر جور آدمی دارن ، فقط شاید به دلیل فرهنگ خاصشون کم و زیاد داشته باشه و ما هم که از لحاظ فرهنگی خیلی جلو ایم! عفت و پاکدامنی با چادر زوری محقق نمیشه! خیلی زیادن چادری های کثیف دامن! و بی حجاب ها و حتی فاحشه های پاکدامن!

این خیلی باحال بود بابا منورالفکر :w02:

اینکه پوشیده بودن به نظر شما نماد عفت و پاکدامنی هست فقط به این دلیل اینه که از بچگی بهتون گفتن رفته تو ناخودآگاهتون!

و اینکه حیا چیز خوبی هست یا بد خودش یه تاپیک هست!

جواب اینم که فرنوش به خوبی داده ، از کوزه همان برون تراود که دراوست

در هر شرایطی و با هر وضعیتی بازم دخترایی تو وطنمون هستن که از اجداد بزرگشون عفت و پاکدامنیو به ارث بردن و مایه عزت و افتخار جامعه هستن:w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه
این که زن در دوره پیش از اسلام و در دوره هخامنشیان و اوستا جایگاه خوبی داشته که شکی در اون نیست .

این که زنان دارای حقوق اجتماعی بودند هم شکی در آن نیست.

این که مذهب زرتشت جایگاه بالای و درجه یکی برای زن قائل بوده.این هم شکی در آن نیست.

ولی این چه ربطی به موضوع داره.

ما حتی در تاریخ داریم که در بسیاری از قبایل و تمدن ها ارزش بسیار زیادی برای زن ها قائل میشدند.حتی طوری که اون ها رئیس قبیله بودند.

یک نکته جالب این هست که در تاریخ و در ابتدای بوجود آمودن تمدن های نوین (حدود 3000 تا 4000 سال پیش ) حتی فاحشه ها جایگاه بالایی داشتند و مردم ارزش بسیار

زیاد و بالایی برایشون قائل بودند.

این مطالبی که اوردی ربطی به عفت نداره.

کلا سند تاریخی وجود نداره که فلان مردم یک سرزمین و یا تمدن دارای به قول شما عفت بوده باشند.

کلا تا بوده بشر نیاز جنسی داشته و نیاز جنسی هم فقط برای مرد ها نیست.

در واقع متن شما ربطی به عفت نداشت

نیاز جنسیو کسی کتمان کرد؟:w58: براورده کردن هر نیازی قانون و روش خودشو داره اگه هرکی بخواد به هر شیوه ای عمل کنه پس فرق انسان با حیوان کجاست؟

عفت رو شما تعریف کن ما هم بدونیم:ws38:

• Like 1
لینک به دیدگاه
شما در سرارسر این کره خاکی زندگی کردین؟!!!! اگه کمی دقت کنین در سراسر این کره خاکی اورپایی, آمریکایی, استرالیایی, واکثر آسیایی ها به محض دیدن آب لخت میشن با مایو میرن توش! از هر قشر و سنو تفکرش! کسی هم از پاکیش کم نمیشه فقط از زندگیش لذت میبره!

ظاهر نامناسب؟ شما تعیین میکنی مناسب چیه نامناسب چی؟!!!!!!

برهنگی چه ربطی ب پاکی داره؟!!!!!!!!!!!!!! پوشیدگی چه ربطی؟!!!!! اصلن رابطه ی پوشش ب پاکدامنی چیه؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! کی گفته لباس انسان از ملاک های پاکدامنیه؟!!!

بدن نمایی؟!! این صرفن ی جسمه! اگه دیده بشه چی میشه؟!! یکی دزدی میکنه خب مشخصه ک کسی رو آزار داده! یکی دروغ میگه یعنی فردیو فریب داده, آزار داده! یکی مثل شما توهین میکنه ک باز کار آزار دهنده ایه! ولی کسی ک برهنه هست یا پوشش زیباست و کمه! با کسی کاری داره؟!! یا صرفن فقط راحت و زیباست؟ کجایه این نامناسب هست؟! ضرری داره؟ ازپاکیش کم شده؟ چی؟!!!!!!!!

ابزار شهوت رانی؟!!! شهوتی هم اگر باشه دو طرفس, مرد و زن! مرد هم بدن داره! جسم داره! و میتونه جذاب باشه!

خیلی وقته, خیلی ها, میلیارد میلیارد انسان!, با غرایزشون کنار اومدن و درگیریی با خودشون و بدنشون ندارن!!!

فقط ی کم "تفکر سالم" با دید "پاک" میخاد!

من امروز نماد دختر ایرانی پیدا کردم بد بخترین موجود روی کره ی زمین :sigh:

سوسک سیاه مرده ی له شده

به کجا چنین شتابان ؟

لینک به دیدگاه

یه سوال برام پیش اومده

چرا مدام میگین ابزار؟ مگه اون کسی که این راه و این پوشش رو انتخاب کرده خودش تصمیم نگرفته؟ پس ابزار ِ کسی یا اتفاقی نیست...

وقتی که یک نفرو ببرن و بزور ازش استفاده کنن برای منافع خودشون میشه ابزار قرار گرفتن...

من منکر این نمیشم که خیلی زیاده رویا وجود داره ولی واقعیت اینه که وقتی من حق انتخاب دارم برای خودم و پوشش خوذم میتونم اونی که مورد قبولم نیستو دنبالش نرم... و خب مساله دیگه اینه که ایران ِ الآن با تاریخ تمدن و گذشته ای که وجود داشته خیلی فرق داره نمیشه به این سدگی مقایسه کرد... مسائل و مشکلاتی که وجود داره در حال حاضر فقط روی پوشش تاثیر نمیذاره رو خیلی از مسائل مهمتر تاثیر گذاشته که بعضی از نتیجه هاش افراط توی چنین چیزیه

• Like 4
لینک به دیدگاه

صحبت من ربطی به مسائل مذهبی نداره ، صحبت من از روح پاک دختر ایرانیه ، چی شده که برهنگی شده نماد روشن فکری ؟ اون پاکی و حیا کجا رفته؟

واقعا برهنگی نشانه چی میتونه باشه؟ جز سرکوب کردن فطرت پاک ؟ فرقی انسان با حیوان پس کجاست ؟

اگر قصدت جلب توجه بله جلب توجه میکنی برای یک مدت کوتاه ،توجه مردان هیز و شهوت پرست رو جلب میکنی، اگر این راضیت میکنه پس برهنه باش ، ارزش خودت رو پایین بیار در سطح .....

و یه مساله دیگه

وقتی از برهنگی میگی این سوالو مطرح میکنی که فرق انسان با حیوان کجاست؟

مگه حیوان برای جلب توجه از برهنگی استفاده میکنه؟:ws38:

فقط یه نظر ِ ولی اگه میخوای افرادی که تاپیکتو میخونن نظرشونو بگن چرا انقدر موضع گیریه تند داری؟ مگر اینکه نخوای همه با نظرات مختلف نظرشونو بگن که خب این بحثش جداست

• Like 2
لینک به دیدگاه
یه سوال برام پیش اومده

چرا مدام میگین ابزار؟ مگه اون کسی که این راه و این پوشش رو انتخاب کرده خودش تصمیم نگرفته؟ پس ابزار ِ کسی یا اتفاقی نیست...

وقتی که یک نفرو ببرن و بزور ازش استفاده کنن برای منافع خودشون میشه ابزار قرار گرفتن...

من منکر این نمیشم که خیلی زیاده رویا وجود داره ولی واقعیت اینه که وقتی من حق انتخاب دارم برای خودم و پوشش خوذم میتونم اونی که مورد قبولم نیستو دنبالش نرم... و خب مساله دیگه اینه که ایران ِ الآن با تاریخ تمدن و گذشته ای که وجود داشته خیلی فرق داره نمیشه به این سدگی مقایسه کرد... مسائل و مشکلاتی که وجود داره در حال حاضر فقط روی پوشش تاثیر نمیذاره رو خیلی از مسائل مهمتر تاثیر گذاشته که بعضی از نتیجه هاش افراط توی چنین چیزیه

بله هر کسی حق داره مسیر خودش رو خودش انتخاب کنه ، و مسئله اینه که ارزش و شخصیت دختر ایرانی اینقدر بالاهس که تو این مسیر قدم نذاره

• Like 3
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...