R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۱ خوش به حالت که 5 صبح به بعد نمیتونی بخوابی!سوال اینجاست با چشای خواب آلود چه طوری اینترنت و پی سی روشن میکنی و میای اینجا!! خواب آلود نیستم ، چون در طول روز نیستم و شب هم برمیگردم خستم به خاطر همین صبح زود میام تا وظایفی رو که دارم انجام بدم نا سلامتی مدیر روابط عمومی هستم لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۱ من چون از شنبه تا سه شنبه از صبح كلاس دارم معمولا جنازه ام ساعت 7 شب ميرسه خونه به همين دليل اگه دوستان دقت كرده باشن ساعت حضورم به شدت كم شده ولي خوب گاهي مي تونيد منو شبها از 7 به بعد به مدت يك الي دو ساعت رويت كنيد:scared9:(ماه شب چهارده)...آخر هفته ام نا مشخصه ساعتي كه ميام،خودمم نمي دونم؛ هر وقت حال داشته باشم! لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۱ مينا جون از 9 تا 1 فقط يه سر مي زني؟!!!دم شما گرم!!!من چون از شنبه تا سه شنبه از صبح كلاس دارم معمولا جنازه ام ساعت 7 شب ميرسه خونه به همين دليل اگه دوستان دقت كرده باشن ساعت حضورم به شدت كم شده ولي خوب گاهي مي تونيد منو شبها از 7 به بعد به مدت يك الي دو ساعت رويت كنيد:scared9:(ماه شب چهارده)...آخر هفته ام نا مشخصه ساعتي كه ميام،خودمم نمي دونم؛ هر وقت حال داشته باشم! عزیزم دقت نکردی، مینا 9 تا 10 به مدت یک ساعت ، on میشن لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۱ عزیزم دقت نکردی، مینا 9 تا 10 به مدت یک ساعت ، on میشن آره منظور منم همین بود وقتی دانشگاه باشم ، شب 9 تا 10 میام لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ عزیزم دقت نکردی، مینا 9 تا 10 به مدت یک ساعت ، on میشن بعله بنده اشتباه ديدم:5c6ipag2mnshmsf5ju3...همينجا تاپيك خود را اصلاح مي كنم!عوارض پيريه!!!به دل نگيريد:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ من کلا میخوام بیام اینجا چادر پهن کنم وسطِ حیاطِ انجمــــــــــــــــــــــــــــن:w821: لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ من کلا میخوام بیام اینجا چادر پهن کنم وسطِ حیاطِ انجمــــــــــــــــــــــــــــن:w821: کار بسیار مثبتیه به نظرم منقل وبند و بساط کباب هم بیاری بد نیس دور هم خوش میگذره والا به خدا لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ کار بسیار مثبتیه به نظرم منقل وبند و بساط کباب هم بیاری بد نیس دور هم خوش میگذره والا به خدا ببخشید شما خودتون آقای مهندس کم پیدایین اونوقت کدوم دور هم ؟ اگه اینجا بهمون مدرک دانشگاهی میداد منم حاضر بودم شبانه روز اینجا باشم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده