alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ شرمنده تمام دوستان، امروزم دستم خالیه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 7 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ یاد گرفتم چطو چندتا نقل قولو با هم بگیرم 7 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ یاد گرفتم چطو چندتا نقل قولو با هم بگیرم به منم یاد بده پس آبجی 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ به منم یاد بده پس آبجی پایین پستت کنار پاسخ به نقل قول رو ببین، روی هر کدوم از پستا که میخوای بگیریشون اون + رو میزنی اونوقت همشون انتخاب میشن 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ امروز یاد گرفتم موقعی که عصبیم فکرمو آزاد کنم و بگذرم از کسی که باعث شده از خوابم بگذرم 3 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ بچه ها به من یه چیو بگین تا منم بدونم که این پ.ن که بعضی ها آخره جملشون میزارن یعنی چی؟ 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ بچه ها به من یه چیو بگین تا منم بدونم که این پ.ن که بعضی ها آخره جملشون میزارن یعنی چی؟ فک کنم مخفف ( پند و نتیجه یا نصیحته ) 2 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ بچه ها به من یه چیو بگین تا منم بدونم که این پ.ن که بعضی ها آخره جملشون میزارن یعنی چی؟ پا نوشت! امروز یاد گرفتم..... همون جمله خودم آدما اونی نیستن که نشون میدن هر روز به این نتیجه میرسم....:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ فک کنم مخفف ( پند و نتیجه یا نصیحته ) راستش خودمم یه بار به همین فک کردم اما یکی دوبار دیدم اصلا معنی نداره 4 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ پا نوشت! امروز یاد گرفتم..... همون جمله خودم آدما اونی نیستن که نشون میدن هر روز به این نتیجه میرسم....:icon_pf (34): اوووکی مرسی 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ امروز هیچی یاد نگرفتم. 7 لینک به دیدگاه
mahboobeyeshab 1399 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ امروز یاد گرفتم هر گرانی بی علت نیست...و هر ارزانی بی حکت نیست.... 6 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ پایین پستت کنار پاسخ به نقل قول رو ببین، روی هر کدوم از پستا که میخوای بگیریشون اون + رو میزنی اونوقت همشون انتخاب میشن مرسی منم الان یاد گرفتم 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ چون من بهتون یاد دادم نفری یه ستاره رد کنید :gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ امروز هیچی یاد نگرفتم. اشکال نداره فردا تلاش خودتو بکن دوست من 3 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ پستتو دیر دیدم الان که دیدی پس چرا هیچی ننوشتی؟ بشتابید بشتابید اینجا یاد میدیم و یاد می گیریم 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ الان که دیدی پس چرا هیچی ننوشتی؟بشتابید بشتابید اینجا یاد میدیم و یاد می گیریم ستاره منو بده 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ اومدم حالا ستارمو بده ابجی فک کنم ستاره هات یه مقدار برات زیاده ها یه چندتایی بیا بالا واسه من:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده