رفتن به مطلب

تا چه اندازه با گـفته این عکس موافقین؟( مفهوم زیبایی)

ارسال های توصیه شده

به نظرم عکس های بالایی نه تنها قشنگ نیستن بلکه وحشتناکن

این عکسهای پایینی در عین سادگی قشنگ ترند.

با نظر آقا آتروس مووافقم جمله ی قشنگی گفت این معرفته که زیبایی میاره.

با جراحی زیبایی زیاد موافق نیستم مگر در موارد خاص

ریسک این عمل ها بالاست و بیشتر وقتا اون چیزی نمیشه که فرد انتظارش رو داره. و به دردسرش هم نمی ارزه

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 72
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

درسته پسرم!

ببین دو بحث پیش میاد

یکی خواسته منه که چه چیزی رو برای نزدیکانم بپسندم و یکی اینکه اونا چی میپسندن و ایا من حقی دارم که تحمیل کنم نظرمو یا نه

تو اولی باید بگم بله من ابدا و اصلا هیچ مشکلی با این قضییه ندارم چه بسا این که الان خواهرم داره اون سر دنیا بی حجاب رفت و ام می کنه

در دومی هم باید بگم یه معیاری تو مرد های ایرانی جا افتاده به نام غیرت!!اونم نه غیرت هایی که غربی ها هم دارن (مثلا دوست ندارن معشوقشونو یکی دیگه ارتباط داشته باشه باهاش و مشابه)

ازون نوع که پسر به شدت اهل رفت و امد دوست دختر ارتباط های مختلف ولی نوبت نه تنها به خواهر بلکه دختر خاله و مشابه که حق نداری بد حجاب بری بیرون حق نداری دوست پسر داشته باشی .........

اولا حتی اگه پسر هم اهل مثلا بد حجابی نباشه هیچ چیزی در دنیا وجود نداره که براش حق قائل بشه که در زندگی خصوصی یک انسان جداگانه ولو بستگان درجه یک دخالت کنه

با نظراتت موافقم............:a030:

اما این موضوع حتی اگه هم اتفاق بیوفته نیاز به زمان داره تا جابیوفته...... . در ضمن اینکه خیلی اختلافات هم خواهیم داشت:ws37:

یکی از دوستان در کشور مالزی زندگی میکنه ، خیلی تعریف میکنه ، میگه: منی که اینجا( تو ایران) از روسری بدم میومد...

حالا اینجا روسری سرم میکنم..........به انتخاب خودم!!! w58.gif

اگه اشتباه نکنم تو کشورهای اسلامی هم اول شده...........حجاب هم توش اجباری نیست.........:ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه
1.شما تا چه اندازه با گفته این عکس موافقین؟ درصورت پاسخ خیر یا بله، دلیل خودتون رو مطرح کنید......:ws37:

2. تعریف شما از زیبایی چیست؟

3. شما با عمل جراحی زیبایی موافق هستید یا خیر؟ :ws38:

1- حدودا بله....کشورهای مثل ما فعلا تو این روند سیر میکنن!

البته اینم قبول ندارم که عکس هایی که مربوط به کشور پیشرفته میشن زیبایی خودشونه .نه اونا هم تا حدی اغراق دارن

2-الان بیام مثل بقیه بگم سیرت مهم تره کلیشه ای میشه.ولی من با تجربیات فراوان و کلی مثال میتونم بگم اخلاق و سیرت -به نظر - اولین و بهترین زیباییه.

3-من خودم از جراحی خیلی میترسم:ws3: ممکنه یکی مشکل داشته باشه خب. ولی عمل هایی که این روزا همه رو یه شکل میکنه نمیپسندم.

طبیعی بهتره.

حجاب و محدودیت های دیگه هم یکی از دلایله!

• Like 4
لینک به دیدگاه

1.شما تا چه اندازه با گفته این عکس موافقین؟ درصورت پاسخ خیر یا بله، دلیل خودتون رو مطرح کنید......:ws37:

1-

کلا این نوع آرایشا (دسته اول) تو کشورهای پیشرفته هم هست فقط مساله اینجاست که تو قشر عموم مردم وارد نمیشه... یعنی هرکی بسته به نوع کارش ارایش و پوشش مناسب خودش رو داره... پس همه جور آدمی رو میبینیم اما هر مدل در جای خاص خودش...

حالا تو کشورایی مثل ایران یکم همه چی درهم شده! با آرایش عروسی بعضیا میرن دانشگاه و سرکار... کم کم داره یه امر الزامی میشه انگار، که خب ریشه های زیادی میشه برای این مشکل گفت...!

تو تصویرای اول چهره زشت نیست ولی ارایش زیاده شاید خیلیا دوست نداشته باشن ولی خیلیا خوششون بیاد... تو خود خارج از ایران عمل های جراحی تو بعضی افراد به شکل بیمار گونه ای رواج داره! اتفاقا اونا هم کم با این مسائل روبرو نیستن واسه همین اصلا قبول ندارم که این تیپ چهره ها فقط واسه کشورهای جهان سومه و عکس های سری دوم فقط کشورهای پیشرفته

ماها تو جهانِ سومیم دیگه... خودمون به اطرافیانمون نگاه کنیم ببینیم چندتا از دوستامون تو زندگی روزمرشون واقعا تیپ عکس های سری اول تا اون حد شدید آرایش و جراحی زیبایی دارن!( من خودم هیچ کدوم از دوستام با اینکه تو همین کشور جهان سومی هستنن اینطوری نیستن و خیلیاشون حتی زیباتر از عکسای سری دوم هستن از نظر من)

2-

کلا زیبایی یعنی هرچی هستی خودتو قبول داشته باشی اعتماد بنفس داشته باشی و اخلاق داشته باشی... اونوقت اطرافیانتم زیباییاتو میبینن... به هرحال بعد از یه مدت چهره عادی میشه اون چیزی که تاثیرگذاره از نظر من خلق و خوی آدماست...

3-

آره موافقم اگه از رو چشم و هم چشمی و بچه بازی و خود کم بینی نباشه ...

• Like 5
لینک به دیدگاه

دوست من اون یالایی ها عکس یه نفره همش

اون پائینی هاعکس چند نفره

میخوای قضاوت عادلانه باشه خودت بی منظور عکس بذار نه عکسی که مخاطب نتونه قضاوت درست کنه

در ضمن اون پائینی ها هم کلی بوتاکس و غیره میکنن

فرقش در اینه که...

ماها افراط میکنیم تو هرچیزی...

- - - Updated - - -

• Like 4
لینک به دیدگاه
دوست من اون یالایی ها عکس یه نفره همش

اون پائینی هاعکس چند نفره

میخوای قضاوت عادلانه باشه خودت بی منظور عکس بذار نه عکسی که مخاطب نتونه قضاوت درست کنه

در ضمن اون پائینی ها هم کلی بوتاکس و غیره میکنن

فرقش در اینه که...

ماها افراط میکنیم تو هرچیزی...

- - - Updated - - -

من به طور کلی این عکس رو گذاشتم، سازنده عکس هم من نیستم!!!!!چرا شما اینقدر جبهه میگیرین......w58.gif

همه دختران ماهم اینجوری نیستن.............

اگه کمی در این عکس نگاه کنید میبینن که نفر اول هم از سمت چپ( بالا) یک فرد تکراری نیست..........

ehqcyvm4wuqeklh1e9nx.jpg

هدف از تاپیک هم این بوده که نظرات بچه هارو بدونم............، اینکه چرا عمل جراحی در ایران زیاد تر شده ، مخصوصا بینی و بیشتر ازاینکه چهره واقعی خودشون رو نشون بدن، دوست دارن متفاوت باشند...( و در واقع یک فرد دیگرو نشون بدن)

من هم نگفتم درسته یا غلطه!!!

فردی رو هم نخواستم زیر سوال ببرم، اگه شما دیدین اینکارو انجام دادم،نشون بدین.......hanghead.gif

عمل های جراحی زیبایی هم باهم متفاوته...............

باز هم ممنون و اگه لحنم تند بوده معذرت میخوام........... :icon_gol: :icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

تقریبا موافقم....البته درمورد همه صدق نمیکنه کلا اینجور به اصطلاح خوشگل کردنا به قول عامیانش بیشتر حالت جلب توجه داره و در زمره ندید بدیدگی قرار میگیره :w02:

ما میایم خودمونو شکل هنرپیشه ها وخواننده ها در میاریم برای تو خیابون و دانشگاه! این نشون دهنده تازه به عرصه رسیدنه از نظر من البته و اینکه نمیدونیم چی؟و برای کجا؟.... البته ظاهر و طرز فکر و شکل هرکس به خودش مربوطه...برای من این ظاهر برای یه فرد معمولی این مفهوم و میرسونه شاید برای کسی دیگه اصلا همچین مفهومی نداشته باشه

درمورد زیباییم به نظرم نسبیه وممکنه تعاریف مختلفی از نظر هر شخص یا فرهنگ و قومی داشته باشه

نمیتونم بگم دقیقا چه تعریفی ولی در عین تمیزی و سادگی همراه با یه کم پیرایش....آراستگی میتونه خیلی وقتا از نظر ظاهری زیبایی هم به همراه بیاره

زیبایی رفتاری رو هم به زیبایی صورت ترجیح میدم معمولا...و البته دلنشین بودن یه فرد رو که به نظرم باز به رفتارش برمیگرده تاحدودی

درمورد عمل زیبایی هم اگه اشکال عمده و بزرگی باشه یا واسه خود شخص آزار دهنده باشه چرا که نه ....وقتی میشه موضوعی رو اصلاح کرد بدون اینکه موضوع مهم تری قربانی بشه چرا نکنیم به شرطی که تبدیل به وسواس یا اعتیاد نشه

• Like 5
لینک به دیدگاه

تعریف شما از زیبایی چیست؟

هرچقدر هم که چهره زیبا باشه بازم تاثیر باطن رو نمیشه نادیده گرفت .زیبایی از نظر من باطنیه.:ws3:

شما با عمل جراحی زیبایی موافق هستید یا خیر؟

من مخالفم. از اون دسته آدمهایی هستم که به اونچه خدا داده راضیم. در ضمن فکر میکنم آدم به هر حال یه روزی پیر میشه و این زیبایی حالاشم نداره.پس بهتره با همین قیافه بسازه و خودش و دوست داشته باشه:w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه

من اینا رو یادم رفت جواب بدم:ws3:

1.شما تا چه اندازه با گفته این عکس موافقین؟ درصورت پاسخ خیر یا بله، دلیل خودتون رو مطرح کنید......

با گفته ی عکس موافقم....

در خارجه!

ببین تو فرنگ چون مردم همینجوری بزرگ شدن دل و چشمشون سیره.... اکثراً هم ساده می پوشن... بی خیال و راحت...یه راحت می گم یه راحت می شنوید.... دختره با شلوار ماه ستاره ای میاد سره کلاس!!!!:w000:

لباس ها و آرایش های آنچنانیشون هم برای کلاب و.... هست...یعنی یه جورایی همه چی معلومه جاش کجاست.:w16:

در ضمن این که می گن آره تو خارج ل.خ.ت بگرد کسی کاریت نداره هم نیست...اگه بلوز یا شلوار یا دامن یا هر چی نداشته باشید تو زندون تشریف دارید....:banel_smiley_4:

توی خارج بیشتر مردم به چهره ای که دارن قانع هستن....مخصوصاً هیکل... چاق می گم چاق می شنوید یعنی یه چیز فجیع.... همچین با استایل راه می ره انگار نه انگار 120 کیلوعه.... احساس خوش هیکلی هم بهش دست می ده!

توی ایران:

چون حجاب هست...افراد فقطهمین یه صورتشون معلومه...حالا مانتو های تنگ و اینا بماند...

خب وقتی این یه صورت معلومه خودشون رو خفه می کنن که نشون بدن خوشگلن دیگه! حالا خوشکلی برای هر کسی یه تعریفی داره.... یکی قانع هست به هر چی خدا بهش داده یکی نه! برای همینه که می رن 5میلیون تا عمل می کنن.... حالا عوارضش بماند

زیبایی بر می گرده به ذات آدما....سیرت نه صورت....

زیبایی صورت هم به ساده بودنه..همینی که هست.... تمیز و مرتب بودن برای من مهم تره تا ریمل با مژه های اضافی و این حرفا...

من نمی گم مخالف آرایشم ...اما برای هر مکانی یه حدی آرایش می کنم.... یه آرایشی هم می کنم که تو ذوق نزنه و بیشتر چهره ی واقعیم رو نشون بده حالا یه کم رنگ و رو بیاد صورتم....:icon_redface:

3. شما با عمل جراحی زیبایی موافق هستید یا خیر؟ نه ...همه حودشون رو کشتن من بینیم رو عمل کنم..... گفتم نوچ! من راضیم و خوشحال...دماغ گنده مُده...از خودم مد ساختم :ws28:

• Like 5
لینک به دیدگاه

زیبایی یه چیز ذاتی و خدادادیه در واقع اکثر انسان ها به نوعی زیبا هستند ، ولی من به شخصه زیبایی رو تو سادگی میبینم و اگه کسی رو ببینم که فقط برای زیبایی تن به جراحی داده واقعا براش متاسفم :icon_pf (34):

• Like 5
لینک به دیدگاه
1- حدودا بله....کشورهای مثل ما فعلا تو این روند سیر میکنن!

البته اینم قبول ندارم که عکس هایی که مربوط به کشور پیشرفته میشن زیبایی خودشونه .نه اونا هم تا حدی اغراق دارن

2-الان بیام مثل بقیه بگم سیرت مهم تره کلیشه ای میشه.ولی من با تجربیات فراوان و کلی مثال میتونم بگم اخلاق و سیرت -به نظر - اولین و بهترین زیباییه.

3-من خودم از جراحی خیلی میترسم:ws3: ممکنه یکی مشکل داشته باشه خب. ولی عمل هایی که این روزا همه رو یه شکل میکنه نمیپسندم.

طبیعی بهتره.

حجاب و محدودیت های دیگه هم یکی از دلایله!

حجاب مصونیته نه محدودیت :vahidrk:

• Like 6
لینک به دیدگاه

سـلام...........:w02:

3 سوال در مورد این عکس از شما دوستان دارم؟:w16:

موافقم:5c6ipag2mnshmsf5ju3دلیل ندارم فقط چون از اون اولیا خوشم اومد گفتم اونا خوشگلترن:ws3:

خوشگلی:ws3:هر کی حوشگل باشه میگم صورت زیبایی داره هر کی شخصیت داشته باشه میگم چه ادم خونواده داریه

نه چون فکر میکنم ساختمون بدن هر کی با توجه به شرایطی که توش زندگی میکنه ساخته شده، مثلا بینی اگه تو شمال استخونی تره بخاطر همون اب و هواست عمل کردنش بنظر من (تایید میکنم فقط بنظر من) بعدها مشکل به وجود میاره

نظر من درمورد سوال 3: (جراحی زیبایی درصورتی که برای بدن مشکلی نداشته باشه ،هیچ اشکالی نداره)

ehqcyvm4wuqeklh1e9nx.jpg

:icon_gol:

• Like 7
لینک به دیدگاه

من با گفته این عکس تا حدی موافقم . دلیلشم واضحه چون که که این جور چهره ها در جهان سوم به ویژه ایران بیشتر دیده میشه. فکر کنم دلیل روی اوردن به عمل زیبایی بیشتر برای کسب اعتماد به نفسه.

من خودم از دخترایی که عمل زیبایی انجام ندادن ،بیشتر خوشم میاد. ولی مخالفش نیستم چون که کسانی که عمل زیبایی انجام میدن احساس اعتماد به نفس میکنن و از زندگیشون راضی تر هستن.

• Like 7
لینک به دیدگاه

من به طور کلی این عکس رو گذاشتم، سازنده عکس هم من نیستم!!!!!چرا شما اینقدر جبهه میگیرین......w58.gif

همه دختران ماهم اینجوری نیستن.............

اگه کمی در این عکس نگاه کنید میبینن که نفر اول هم از سمت چپ( بالا) یک فرد تکراری نیست..........

ehqcyvm4wuqeklh1e9nx.jpg

هدف از تاپیک هم این بوده که نظرات بچه هارو بدونم............، اینکه چرا عمل جراحی در ایران زیاد تر شده ، مخصوصا بینی و بیشتر ازاینکه چهره واقعی خودشون رو نشون بدن، دوست دارن متفاوت باشند...( و در واقع یک فرد دیگرو نشون بدن)

من هم نگفتم درسته یا غلطه!!!

فردی رو هم نخواستم زیر سوال ببرم، اگه شما دیدین اینکارو انجام دادم،نشون بدین.......hanghead.gif

عمل های جراحی زیبایی هم باهم متفاوته...............

باز هم ممنون و اگه لحنم تند بوده معذرت میخوام........... :icon_gol: :icon_gol:

تاپیک شما یه نظر سنجی کاملا به جا بود

منم با این تاپیکو و مفهومش کاری ندارم

این عکس رو هم چندجا دیدم درسته سازندش شما نیستید

منظور نظر من جو سازی های بیخودی تو فیس بوکه که این عکسه یه نمونشه:ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه
:ws52:فکر کنم ردیف بالایی همشون یکی باشه؟!!

اینا رو نمیدونم. اما تو دانشگاه ما سه تا دختر انقدر عمل جراحی کردن الان هر سه شبیه همدیگه اند. شاید اینا هم همینطور باشن:ws38:

• Like 7
لینک به دیدگاه
حجاب مصونیته نه محدودیت :vahidrk:

گفتم حجاب و محدودیت های دیگه:icon_razz:.... نگفتم حجاب محدودیته که!منظور من جو بسته و عدم آگاهی از استعدادهای خدادادی غیر از صورت و بدن و این چیزا

والا...!بعضی از خانواده ها به قدری رو بچه هاشون فشار و استرس دارن که دختر و پسراشون برای نشون دادن خودشون تو اجتماع به این کارا رو میارن.نمیگم زیبایی بده ولی زیاده رویش خوب نیست.یا به قول دوستمون با آرایش عروسی میرن دانشگاه و سر کار ...:icon_pf (34):

• Like 5
لینک به دیدگاه
یه سئوال از پسرا...جون من راستشو بگید...:ws3:

از این دخترای مدل عکس اولی خوشتون میاد؟ :ws52:

:ws28: خو معلومه جواب چیه!از هر دو سری خوششون میاد

• Like 6
لینک به دیدگاه

اخه اینا دیگه چه آرایشیه:w000: همه شکل هم شدن:w000:

من که به شخصه به این دخترا نگاه نمیکنم که حالشون گرفته بشه:ws3:

خوش به حال خارجیه چه خوش ارایش هستن ساده و زیبا:sigh:

• Like 5
لینک به دیدگاه