sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ داغ ِبر دل نشسته را با تو آرام می کند... می گوید دل که رفت...بگذار سینه هم بسوزد... تا شاید بهانه ای شود برای رفتنش... 6 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ جیره ی سیگارم را بدهید و تنهایم بگذارید با پیاده روی عصرگاهی در من تیمارستانی قصد شورش دارد. 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ با سیگار کشیدن کسی مرد نشد ولی با نامردی، خیلی ها سیگاری شدن. است. است. ! 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ در طول یک سیگار . . . رؤیای یک دیدار . . . اینجا سکوت محض . . دلتنگی بسیار . . . بهت و فراموشی . . فکر هم آغوشی . . . خاکستر و تکرار . . . در طول یک سیگار.. 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ پرسید : چرا اینقدر سیگار ؟ گفت : اولین بار... توی مه دیده بودمش ... ! 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ هـِی پــــسر! مـَ ن زنــم امـــآ زخـمی کـ ه بـ ه دلـَمـ گــذآشتی ... ... خــیلی عمیق تـــر از پــُک هـــــآیِ مـردآنه ای سـت کــ ه تو هـــرروز بـ ه سـیگـآرت می زنـی 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ سيگار كشيدن زير بارون مثل خنديدن تو اوج گريه آدمو آروم نمي كنه داغون مي كنه... 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ شنیدم می گفتند..هیچ عطری خوش بوتر از یه ادکلان سرد و بوی تند سیگار نیست... نمیدانستند...من هر دو را در تو دارم...اما تو را ندارم... 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ بعضی موقع ها ، دود سیگارم مانع از بالا اومدن بغض نمیشه ..... 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ سيگارم را كه بكشم، قهوه ام را كه بخورم، تازه تلخي ها به سراغم مي آيند، طعم گس سيگار و تلخي قهوه با طعم تلخي كه آن صندلي خالي جلوي من، به روح من تزريق مي كند زمين تا آسمان با هم فرق ميكند... 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ سردردهاي عجيب قرص هاي رنگارنگ سيگارهميشه روشن زيره آواره تنهايي اين است زندگي بدون تو.... 8 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ سيگار همان آرامش قشنگيست که تو هيچ وقت به من ندادي.... 8 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ و سوختن در آتشی که تو بر پا میکنی لذتیست چون روشن کردن سیگار با خورشید لابد! 8 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ همین که فهمید غـــــــــــم دارم آتش گرفت . . . به خودت نگیر رفیق !!!!! سیـــــــــــــ ــگارم را گفتم چنان کام از سیگارت میگیری و میسوزانی که من را به جنگ علیه سیگارت دعوت میکنی ملالی نیست اتش بزن به سیگارت و من تا ببینی کدام عاشقانه تر میسوزد و جان میدهد . . . . . متنفرم از تو از این سیگار لعنتی ازقصه آشنای سوختن روی لب هایت از دود شدن بعد هر پک آری سوختم و دود شدم به پایت ان قدر سوختم که به *****ش رسیدم و تو و تو فقط دود را مزه کردی و دیدی چه تلخ میسوزم به پایت خوش حال شدم خوش حال شدم از اینکه تو هم فهمیدی چگونه برایت می سوزم غافل از اینکه بسته سیگارت پر تر از چیزی بود که من میدانستم متنفرم از عاشقانه سوختن متنفرم , متنفر.... 7 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ طعم سیگار لایت در حمام طعم یک لب زدن به گیلاسی بحث من با تو بر سر یک تخت پشت قلیان شاه عباسی تو به فکر پیانو در باران حجمی از خانه را صدا می برد عشق بین من و تو جریان داشت حال ملکول ها به هم می خورد صندل صورتی درون اتاق روی اعصاب من قدم می زد خواب بودم و سرنوشتم را قرص خواب آورم رقم می زد صبح تا ظهر مثل یک طباخ شعر در دیگ آب پز کردن ظهر تا شب برای هم خوابی روکش تخت را عوض کردن بالش خیس مشترک یعنی اشک باریدم و ذخیره شده به خیالت که شوری دریاست به خیالت تنت جزیره شده بارش یک پیاز در چشمم سوزش دیگ داغ در قلبم عشق یک لحظه اتفاق افتاد مثل آوار زلزله در بم طعم سیگار لایت در حمام گریه کردم به زیر بارش دوش عشق یعنی بلوند کردن مو عشق یعنی لباس خواب بپوش زندگی بی شناسنامه ی هم با خودم قهر ،از خودش دلسرد کاش جای شکنجه دادن من روی یک مبل راحتم می کرد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۱ ماشینم بوی سیگار می دهد تنم لباسم دفتر کارم حتی قهوه های دو نفره ی فرانسوی هم بوی سیگار می دهد از زمستان 2 سال پیش تمام لحظه های من که بوی تو را می داد... فقط بوی سیگار می دهد...! 8 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۱ از من پرسید امروز میخوام تکلیفمو مشخص کنی ..... یا من یا سیگار؟؟؟!!!! نگاهی به سیگار توی دستم کردم که انگار سوختنش شدت گرفته و داره بهم میگه عشقت مهمتره.... یه پک دیگه زدم.... نگاش کردم و گفتم...... خداحافظ !!!! :| 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۱ من به تعداد تمام سیگار هایی که کشیده ام تو را یاد کرده ام اگر می توانستم تو را فراموش کنم سیگار را هم ترک میکردم 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ ﺭﺍﺳﺘﺶ ﺭﺍ ﺑﺨﻮﺍﻫﻴﺪ ﻣﻦ ﺍﺻﻠﻦ ﺳﻴﮕﺎﺭﻱ ﻧﻴﺴﺘﻢ! ﺩﻫﺎﻧﻢ ﺑﻮﻱ ﻟﺐ ﻫﺎﻱ ﺍﻭ ﺭﺍ گرفته است...! جواد نوروزی 8 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ هر دَم..دَم به دَم کام می گیرم از این قاتلِ جان... تا بسوزم..تا با زَجر سرفه بسوزم.... تا نباشم..وقتی نیستی.... 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده