*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ زنی را دیدم سیگارش بهمن بود لیوان ویسکیش بدون یخ نمیدانم ... روزگار مزه اش بود یا سیگار و ویسکیش 31 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ این سیگار که تمام شود قول می دهم ترک کنم تو را شهر را زندگی را... 26 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ سقف دنیا گندست پر از دووود و دم.. یا نفس تو یا دود سیگار من .. 19 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ ﯾﻪ ﻣﻮﻗﻊ ﻫﺎﯾﯽ ﻫﺴﺖ ،ﺳﯿﮕﺎﺭ ﺟﻠﻮﺕ ، ﻭﯾﺴﮑﯽ ﮐﻨﺎﺭﺕ ﺍﻣﺎ ﻧﻪ ﺳﯿﮕﺎﺭﻭ ﻣﯿﮑﺸﯽ ، ﻧﻪ ﻭﯾﺴﮑﯽ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﯼ... ﺳﺮﺗﻮ ﺗﮑﻮﻥ ﻣﯿﺪﯼ ، ﻟﺒﺨﻨﺪﯼ ﻣﯿﺰﻧﯽ ... ﻣﯿﮕﯽ:ﻣﺮﺩﻩ ﺷﻮﺭ ﺍﯾﻦ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺭﻭ ﺑﺒﺮﻥ 15 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ زیباییت حالا شبیه دود غلیظی است که هر شب در سقف اتاق نقش می بندد . . . این سیگار قبل از اینکه تمام شود مرا تمام می کند . . . این خاکستر که می بینی خاکستر سیگار نیس . . . تمام خاطرات منند!!! 16 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ ميترسم از روزي كه كافه ها نيز برايم ورود ممنوع نشان دهند... حق دارند...كافه جاي كساني مثل من نيست... كافه جاي همان دو نفره هاست... براي اعصاب خودم هم بهتر است... به جايش مينشينم در اتاق... صداي موزيك فلامنكو را تا آخر ميبرم... سيگار ميكشم... گريه ميكنم... مست ميشوم... و خون بالا مي آورم... البته ديگران هيچوقت نمي فهمند... و هميشه من را دخترک شاد قبلي ميبينند.. 14 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ هـِی پــــسر! مـَن زنــم امـــآ زخـمی کـه بـه دلـَم گــذآشتی ... خــیلی عمیق تـــر از پــُک هـــــآی مـردآنه ای سـت کــه تو هـــرروز بـه سـیگـآرت می زنـی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 10 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ این روزها هیچ دری به رویم باز نیست... جز در پاکت سیگارم...!!! 14 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ خمیازههای کشدار، سیگار پشت سیگار شب گوشهای به ناچار، سیگار پشت سیگار این روح خسته هر شب، جان کندنش غریزیست لعنت به این خودآزار، سیگار پشت سیگار ... پای چپ جهان را، با ارهای بریدن چپ پاچههای شلوار، سیگار پشت سیگار در انجماد یک تخت، این لاشه منفجر شد پاشیده شد به دیوار، سیگار پشت سیگار بر سنگفرش کوچه، خوابیده بیسرانجام این مرده کفن خوار، سیگار پشت سیگار صد صندلی در این ختم، بیسرنشین کبودند مردی تکیده بیزار، سیگار پشت سیگار تصعید لاله گوش، با جیغهای رنگی شک و شروع انکار، سیگار پشت سیگار مردم از این رهایی، در کوچههای بنبست انگارها نه انگار، سیگار پشت سیگار این پنچ پنجه امشب، هم خوابگان خاکند بدرود دست و گیتار، سیگار پشت سیگار ماسیده شد تماشا، بر میله میله پولاد در یک تنور نمدار، سیگار پشت سیگار صد لنز بیترحم، در چشم شهر جوشید وین شاعران بیکار، سیگار پشت سیگار در لابلای هر متن، این صحنه تا ابد هست مردی به حال اقرار، سیگار پشت سیگار اسطورههای خاین، در لابلای تاریخ خوابند عین کفتار، سیگار پشت سیگار عکس تو بود و قصّه، قاب تو بود و انکار کوبیدمش به دیوار، سیگار پشت سیگار مبهوت رد دودم، این شکوهها قدیمیست تسلیم اصل تکرار، سیگار پشت سیگار کانسرو شعر سیگار، تاریخ انقضاء خورد سه، یک، ممیز چهار، سیگار پشت سیگار ته ماندههای سیگار، در استکانی از چای هاجند و واج انگار، سیگار پشت سیگار خودکار من قدیمیست، گاهی نمینویسد یک مارک بیخریدار، سیگار پشت سیگار 8 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ تو سیگار و خاموش کن تا بگم چطور می شه با گریه هم دود شد چطور می شه با خنده هم زخم خورد چطور می شه با اشک نابود شد 13 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ سرفه هایم طولانی ست.... دود ها هر بار به صورت حواله می کردی....با اینکه می دیدی از سوزش سینه سرفه به تو تحویل می دهم... همیشه در اندیشه بودم....چه لذتی در خنده های بعد از دیدن سرفه هایم در صروت تو بود؟! 13 لینک به دیدگاه
mahboobeyeshab 1399 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ بی تو نمیچسبد به ما سیگارو چایی اوووق میزنم روزی سه بار از این جدایی شاید تو روزی مال من باشی عزیزم مثل تمام فیلم های سینمایی.... 11 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ از معرفت سیگارم برای تو میگفتم... امشب سیگار هم پای دردهایم نمیماند... هنوز روشن نشده "خاکستر" میشود ، دود میشود و میرود... انگار تنش به تن "تو" خورده... 10 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ بعـــــد سالها آوارگی، دیروز خـــدا را دیدم، گفتم ببین چه بر ســـــــرم آورده ای ؟ا ... نفسی کشید و گفــت « سیگار » داری ... ؟ا 7 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ [h=6]مــن سـرد [/h] [h=6]هــوا ســرد[/h] [h=6]بــــرف ســرد[/h] [h=6]زمســتان سـرد[/h] [h=6]تــو بــا مــن ســرد[/h] [h=6]دنیـای مــن ســرد[/h] [h=6]همــه چــی ســرد ![/h] [h=6]ولــی سیــــــــگارم گــــــرم ،[/h] [h=6]ایــن تضــاد ، بـرای یه لحـــظه مــرا بـه آرامــــش میـبـرد...[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ پــــس از مـــــــرگ ، روی عکـــســـــــم ،روی قــــبــــرم ننـــــوســیــد جـــوان نـــــاکـــــام مـــن خــیـــلی از ســیگــارم کـــام گــرفـــتــم بــد نامــنــش نکــنیــد سیــگـــار را ..... 8 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ خاكستر سيگارم را از پنجره به بيرون مي ريزم... آي آدم ها... دنياي شما زير سيگاري من است... 9 لینک به دیدگاه
mahboobeyeshab 1399 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ حتی سیگار هم بوی تو را میدهد....وقتی که نیستی !!! 9 لینک به دیدگاه
mahboobeyeshab 1399 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ تمومم میکنی انگار منو پک میزنی کم کم.... 6 لینک به دیدگاه
mahboobeyeshab 1399 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ سیگارهم اگربود.سیگارهای قدیم. بوی هرچه میداد.بوی تنهایی نمی داد!! 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده