elahe_openmind 64 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۱ دوست خوبم دعامیکنم که هیچگاه چشمهای زیبای تورا درانحصارقطره های اشک نبینم دعامی کنم که لبانت رافقط درغنچه های لبخندببینم دعامیکنم دستانت که وسعت آسمان وپاکی دریاوبوی بها راداردهمیشه ازحرارت عشق گرم باشد من برایت دعامیکنم که گل های وجودنازنینت هیچگاه پژمرده نشوند برای شاپرک های باغچه خانه ات دعامیکنم که بالهایشان هرگز محتاج مرهم نباشند من برای خورشیدآسمان زندگیت دعامیکنم که هیچگاه غروب نکند 10 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۱ سکوت می کنم تا تو باز نگویی این عشق سطحیست بانو نه برای باد نه برای ماه نه برای آسمان این نامه را برای تو می نویسم تا باز بخندی و بپرسی که برای که بود این همه عاشقانه به نسیم سپرده ام من که نیستم دورت بگردد برای آجی گل و دوست داشتنی خودم ، فاطمه جونم...... آریو دخت 9 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۱ تو را که دید به آسمان نیامد سارا دوباره رفت به آن سوی کهکشان سارا هزار شب تو نشستی و ماه بغض آلود نوشت با کلمات تو داستان سارا شبیه شمع نشستی و مثل پروانه شدند کشته عشقت ستارگان سارا که رازهای جهان را خدا به زیبایی گذاشته بود فقط با تو در میان سارا تقدیم به گل سرسبد تالار ادبیات ، مهربون ترین مدیر دنیا ، دوست جون خوبم، سارای عزیزم _ Nahal_ 9 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۱ این روزها ما در این دیار مجازی به دنبال معیارهای دیگر هستیم... می دانیم در دل که پُشت نوشته ها می تواند هزاران هزار تصویر باشد که نوشته هایشان آن را نمی گوید... اما آن معیار که دنبالش هستیم..فارغ از هر نوع جهت و سو در اعتقادات... احترام است و محترم بودن..... این روزها این معیار بهترین تبلیغ است برای چسباندن بِرَند انسانی به کسی..... وقتی دیگران از انسان بودن به آدَمَک عروسکی بودن راضی شده اند... این همه چند خط را گفتم به نشانه ی ارج نهادن به انسانی که فقط از روی نوشته هایش می شناسمش و بس! تقدیم به کسی که در بحث فلسفی هر کدام ساز خود را می زنیم....ولی اخلاق در بحث معیار هر دومان است... تقدیم به سجاد عزیز(spow):icon_gol: 13 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۱ « برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام » رامن دلاویزترین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جهان یافته اماین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سرخ من است. دامنی پر کن از این گل که دهی هدیه به خلقکه بری خانه دشمنکه فشانی بر دوست، راز خوشیختی هرکس به پراکندن اوست!در برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مردم عالم – به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام -نور خواهد پاشیدروح خواهد بخشید. تو هم ای خوب من ! این نکته به تکرار بگواین دلاویزترین شعر جهان را همه وقتنه به یکبار و به ده بار، که صد بار بگو« دوستم داری » را از من بسیار بپرس دوستت دارم را با من بسیار بگو :qfu28wh4kkweeki7jfi:icon_gol: :icon_gol::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v تقدیم به : مهدی عزیز 10 / 10 / 91 9 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۱ تو را به جای همه زنانی که نشناختهام دوست میدارم تو را به جای همه روزگارانی که نمیزیستهام دوست میدارم برای خاطر عطر گسترده بیکران و برای خاطر عطر نان گرم برای خاطر برفی که آب میشود، برای خاطر نخستین گل برای خاطر جانوران پاکی که آدمی نمیرماندشان تو را برای خاطر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دوست میدارم تو را به جای همه زنانی که دوست نمیدارم دوست میدارم. تقدیم به خواهرای گلم و دخترای مهربون و پاک نواندیش 10 / 10 / 91 12 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۱ تو را دوست دارم در این باران میخواستم تو در انتهای خیابان نشسته باشی من عبور کنم سلام کنم تقدیم به عباس اقا :w155: 10 /10 / 91 10 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۱ تمام غصه ها دقیقا از همان جایی آغاز می شود که ترازو بر می داری می افتی به جان دوست داشتنت! اندازه می گیری حساب و کتاب می کنی و مقایسه می کنی..... و خدا نکند حساب و کتابت برسد به آنجا که زیادتر دوستش داشته ای که زیادتر دل داده ای که زیادتر گذشته ای که زیادتر بخشیده ای به قدر یـــــــــک ذره یک نقطه حتی یــــــــــــــــــــــــ ــــک ثانیه! و درست از همانجاست که توقع آغاز می شود و توقع آغاز همه رنج هایی است که به نام عشق می بریم!!! 1391/10/10 7 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۱ گفتی دوستم داری به اندازه قطرات بارانی که بر روی صورتت میریزد و من هم دوستت دارم بدون توجه به چتری که روی سرت گرفتی . . . تقدیم به داداشیام و همه پسرای خوب نواندیش 10 / 10 / 91 10 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۱ تکه ای از تو جایی کنار شانه ام جا مانده . دلم که می گیرد سرم را روی شانه خودم می گذارم ، تو می گویی : آرام باش من می شنوم. تقدیم به اریودخت عزیز 10/10/91 10 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۱ گوش کن.. دل اگر بستی، محکم نبند.. مراقبــــــــ باش، گره کور نزنی.. او میرود، تو میمانی و یک گره کور.. دست و پا میزنی، به خودت میپیچی، شبـــــ نمیخوابی.. میترسی از کابوس.. تا صبح صد بار خیــــــره میشوی به ساعتـــــ، زمان نمیگذرد... تب میکنی... آینه روز به روز پیر تر میشود، و تو درگیری... درگیــــــــــــــــــر همین یک بار، کافیست که تو یــــاد بگیری از امروز محکــــــــــم نمیبندی هی میبندی، هی باز میکنی و اینگونه عشق از صفحه ی روزگار محــــــــــــو می شود..! به بانوی شماره 1 تالار ادبیات نهال 91/10/10 14 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ آسمان همان جای همیشگی ست . . . حتی با بغض . . . حتی با لبخند . . . زندگی همیشه زیباست . . . حتی با بغض . . . حتی با لبخند . . . برای alimec چهاردهمین شب دومین ماه زمستانی 1391 . . . 23:30 14 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ آینه پرسید که چرا دیر کرده است نکند دل دیگری او را اسیرکرده است خندیدم وگفتم او فقط اسیر من است تنها دقایقی چند تآخیر کرده است گفتم امروز هوا سرد بوده است شاید موعد قرار تغییر کرده است خندید به سادگیم آینه وگفت احساس پاک، تو را زنجیر کرده است گفتم از عشق من چنین سخن مگوی گفت او سالها دیر کرده است در آینه نگاه میکنم آه عشق او عجب مرا پیر کرده است برای خودم 27 بهمن 1391 ساعت 12 11 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ یکی میره و خاطره میشه ...یکیم میمونه و خاطراتو مرور میکنه !!! اگه اونی که رفت من بودم ... پس مرور خاطرات با توعه ... برای :IEMAN - Nahal - Mr.101 آریودخت دوستتون دالم که 27 بهمن 91 ساعت 12.30 10 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ گاهی آدم میماند بین بودن یا نبودن به رفتن که فکر میکنی اتفاقی میفتد که منصرف میشوی میخواهی بمانی رفتاری میبینی که انگار باید بروی این بلاتکلیفی خودش کلی جهنم است !!! برای بانوی شماره یک 9 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ انگار 5 سالشه شیرین زبونیای 5 سالگیش معصومیت 5 سالگیش پاکی 5 سالگیش مهربونی 5 سالگیش همه و همه خصوصیات 5 سالگیش مونده تو وجودش حتی حرف زدنش ولی دلش قد هزران 5 سالس خدایا حفظش کن و هر چی میخواد بهش بده :girl_angel: برای عشقم سودی عزیز 27. 11 . 1391 10 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ شاید با هم بودن تکرار نشود ولی به یاد هم بودن زیاد تکرار میشود همین هم خوبه برای دوستای خوبم شاروک و Nahal - وYaprak و آریودخت و ~ sOuDi ~ وsadena2 27.11.91 Mr.101 امین 10 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ کجا بیایم که تو باشی ، کجا بروم که تو را ببینم ، کجا بنشینم که تو هم بیایی ،دلم تنها به این خوش است که هر جا باشی ،همیشه در قلبم میمانی برای نرگس عزیز دختری از دیار تنگستان 10 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ مال تو سال هزار و سيصد و... هر سال، سال توست تقدير من رقم شده در زير فال توست مي پرسي اين غزل براي کدامين فرشته است؟ مي خندم! آي! خوب من! اين شرح حال توست غير از کلام و واژه چه دارم من از جهان؟ اين خلسه هاي نيمه من، از مجال توست! بيت و نفس، شبيه به هم تند مي شوند آهنگ قلب و نبض من اين حس و حال توست وصل هميم در تن يک شعر بال دار پاي دويدن از من و پرواز... بال توست وقتي اتاق من پر پروانه مي شود فصل بهار آمده... يا اين خيال توست؟! گاهي براي از تو سرودن غزل کم است بس که قصيده پشت سرت... زير شال توست! سلطان عشق، روي لبانت جلوس کرد امشب شروع سلطنت خط و خال توست "ما را سري است با تو..." که معناش اين شده است يعني بخواه! زندگي ام نيز مال توست! برای شاروک مدیر تالار زیست شناسی 10 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ برای امیــــن عزیز Mr.101 "عشــــــق" قشنگ ترين احساس دنياست... اميدوارم اين قشنگي روبابهترين انسان تجربه كني ! از طرف : شـــاروک (فاطمه) 27.11.91 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده