victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ هفتادییییییی:ws28: فکر کنم الآن متولدین دهه ی 50 کلی به شما متولدین دهه ی 60 میخندن دیگه... خنده نداشت حرفم که آدمو ناراحت میکنی... :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ فکر کنم الآن متولدین دهه ی 50 کلی به شما متولدین دهه ی 60 میخندن دیگه...خنده نداشت حرفم که آدمو ناراحت میکنی... :vahidrk: اونا به ما نگاه میکنن حسودی میکنن - میگن یادش بخیر همسن شما بودیم چه و چه ها میکردیم . ولی الان متاهل شدیمو ...... دهه 60 ها وقتی دهه 50 ها رو میبینن میگن خوش بحالشون اون موقع که احمدی نژاد بچه بود سریع زن گرفتن و تشکیل خانواده دادن و راهشونو پیدا کردن و وقتی دهه 70 هارو میبینن حسودی میکنن و میگن کاش برمیگشتیم عقب - این فشار و تورم و توقع دیگران و ... تحمل نمیکردیم واقعا میگم بهترین دوران 18 تا 22 هست - استفاده کنین - مسیرتونو پیدا کنین 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ سلام الان تو هفته دفاع مقدس هستیم ، بچه هایی که هم سن و سال من هستن خردسالیشون تو این دوره گذشته و تا حدودی شرایط رو درک کردن، حالا سوال من اینه اگه جنگ دیگه ای اتفاق بیفته حاضرید برید بجنگید؟؟؟؟؟؟؟ خیر در صورت وجود پیشنهاد خوب از سوی دشمن حاضرم باهاشون همکاری کنم 7 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۱ واقعا نمیدونم در اون شرایط چیکار میکنم............. اما همینقدر میدونم که کشورمو خیلی دوست دارم و به خاطر موندنش حاضرم هرکاری کنم ،نه برای کسی ، نه برای عنوان....... حتی یه لحظه هم فکرش واسم فاجعس............امیدوارم من وکسانی که دوست دارن جنگ بشه سر حرفامون بمونیم، تک تک ماها...............حرف تا عمل کلی فاصله هستش........... 3 لینک به دیدگاه
nikaaa 4299 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ فرمانده سپاه که گفته جنگ غیرقابل اجتنابه فقط زمانش مشخص نیس :icon_pf (34): :hanghead: 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ ما نسل هفتادیا چه هیزم تری به شما فروختیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بی ادب شدینااااااااااااااا :vahidrk: وای یه کوچولوی دیگه نازی نازی 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ واقعا نمیدونم در اون شرایط چیکار میکنم............. اما همینقدر میدونم که کشورمو خیلی دوست دارم و به خاطر موندنش حاضرم هرکاری کنم ،نه برای کسی ، نه برای عنوان....... حتی یه لحظه هم فکرش واسم فاجعس............امیدوارم من وکسانی که دوست دارن جنگ بشه سر حرفامون بمونیم، تک تک ماها...............حرف تا عمل کلی فاصله هستش........... تو دوس داری جنگ بشه؟ 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ اونا به ما نگاه میکنن حسودی میکنن - میگن یادش بخیر همسن شما بودیم چه و چه ها میکردیم . ولی الان متاهل شدیمو ...... دهه 60 ها وقتی دهه 50 ها رو میبینن میگن خوش بحالشون اون موقع که احمدی نژاد بچه بود سریع زن گرفتن و تشکیل خانواده دادن و راهشونو پیدا کردن و وقتی دهه 70 هارو میبینن حسودی میکنن و میگن کاش برمیگشتیم عقب - این فشار و تورم و توقع دیگران و ... تحمل نمیکردیم واقعا میگم بهترین دوران 18 تا 22 هست - استفاده کنین - مسیرتونو پیدا کنین خوش بخت ترین نسل نه 60 نه 50 نه 70 نه 80 بلکه نسل 10 خوشبخت ترین بودن زندگی کردنا زندگی 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ چدا از شوخی که با هفتادیا کردیم شاد شدیم این اتفاق فرخنده مبارک کی هست من که دیگه خسته شدم از اینکه هر 1 ساعت قیمت دلار چک کنم ببینم گرون شده صبح برم دانشگاه موقع برگشت ببینم کرایه ها از ظهر گرون شده و .... خدایا کی جنگ میشه خلاص شیم خیر در صورت وجود پیشنهاد خوب از سوی دشمن حاضرم باهاشون همکاری کنم میلاد تو دیوونه ای لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ وای یه کوچولوی دیگه نازی نازی :vahidrk: لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ :vahidrk: عه عه چه کوچولوی بدی ، یه کوچولوی خوب به بزرگتر زبون درازی نمیکنه زشته 1 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ عه عه چه کوچولوی بدی ، یه کوچولوی خوب به بزرگتر زبون درازی نمیکنه زشته کوچولو خودتونین.اسپم نکنین دیگه... 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ تو نمیخواد بیای اصلا همون شاهین بیاد کفایت میکنه 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ نسل من یعنی نسل دهه 60 تاوان خیلی دادیم ، تاوان ندانم کاری پدرانمون الانم همینطوره تو سن سالی هستیم که تا بخواد شر نسل عقب مونده و متحجر قبلی کنده بشه خودمون پیر شدیم ، من خودم به شخصه هیچ دینی احساس نمیکنم که بخوام به این کشور ادا کنم به اندازه کافی هم تاوان دادم ، به شخصه پاسپورتم آمادس به محض شروع جنگ دیگه برم جایی غیر از اینجا - - - Updated - - - :vahidrk: ز.ز اونموقع هم که گذاشتنت که بری به همین خیال باش 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ فرمانده سپاه که گفته جنگ غیرقابل اجتنابه فقط زمانش مشخص نیس :icon_pf (34): نه تو رو خدا، من هزار امید و ارزو دارم معلومه که نمیرم، حالشو بقیه ببرن من بجنگم، عمرا 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ قبلا عاشق وطنم بودم...در حد دیوانگی! الان چیزی به نام وطن برام بی معنیه.....دلایل خودمو دارم. عمرا برای جنگی که تو وطنم و با نظام فعلی اتفاق بیفته...حاضر نیستم جون و عمرم رو فدا کنم. برای من جنگیدن و مردن برای این موارد قابل قبوله ، نمیگم شجاعتش رو دارم اما لاقل احتمالش وجود داره: -حقم ( هرچیزی که متعلق به من باشه و احدی بخواد بهش نگاه چپ بکنه) ، جایی که حقی زیر پا گذاشته بشه و برای نجات جون یه انسان 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۱ اونموقع هم که گذاشتنت که بری به همین خیال باش آبجی در توانمون هس میتونیم :icon_razz: لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۱ کوچولو خودتونین.اسپم نکنین دیگه... باشه فرزندم استارتر خودمم دوس دارم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده