رفتن به مطلب

شما حاضرید برید بجنگید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

سلام

الان تو هفته دفاع مقدس هستیم ، بچه هایی که هم سن و سال من هستن خردسالیشون تو این دوره گذشته و تا حدودی شرایط رو درک کردن، حالا سوال من اینه اگه جنگ دیگه ای اتفاق بیفته حاضرید برید بجنگید؟؟؟؟؟؟؟

• Like 13
  • پاسخ 77
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

بیشترین ارسال‌ها در این موضوع

بیشترین ارسال‌ها در این موضوع

ارسال شده در

من نه!:ws37:

فک میکنم به اندازه کافی نیروی نظامی وجود داره بعدشم اگه جنگ بشه-اگه- خدا خودش به خیر کنه از بنده خدا کاری ساخته نیست:icon_pf (34):

• Like 6
ارسال شده در

کدوم کشور امن تر هست این موقع ها؟؟؟:whistle:

• Like 2
ارسال شده در
کدوم کشور امن تر هست این موقع ها؟؟؟:whistle:

تو نمیخواد بیای اصلا:banel_smiley_4: همون شاهین بیاد کفایت میکنه:w02:

• Like 6
ارسال شده در

اگه خدای نکرده جنگ شد دیگه مثل قبل نیست جبهه ای باشه با موشک و جنگنده میجنگن تو خونه هم باشیم هر لحظه یه موشک میاد تو حیاط:w58::banel_smiley_4:

• Like 9
ارسال شده در
تو نمیخواد بیای اصلا:banel_smiley_4: همون شاهین بیاد کفایت میکنه:w02:

ازش خواستن بیاد فنون جنگی رو یاد بگیره من نذاشتم:icon_razz:

• Like 2
ارسال شده در

نسل من یعنی نسل دهه 60 تاوان خیلی دادیم ، تاوان ندانم کاری پدرانمون الانم همینطوره تو سن سالی هستیم که تا بخواد شر نسل عقب مونده و متحجر قبلی کنده بشه خودمون پیر شدیم ، من خودم به شخصه هیچ دینی احساس نمیکنم که بخوام به این کشور ادا کنم به اندازه کافی هم تاوان دادم ، به شخصه پاسپورتم آمادس به محض شروع جنگ دیگه برم جایی غیر از اینجا

- - - Updated - - -

ازش خواستن بیاد فنون جنگی رو یاد بگیره من نذاشتم:icon_razz:

:vahidrk: ز.ز

• Like 6
ارسال شده در
اگه خدای نکرده جنگ شد دیگه مثل قبل نیست جبهه ای باشه با موشک و جنگنده میجنگن تو خونه هم باشیم هر لحظه یه موشک میاد تو حیاط:w58::banel_smiley_4:

بله کاملا درسته ، اون موقع گوشت قربونی واسه میدونای مین میخواستن الان سد گوشتی برای موشکا

• Like 4
ارسال شده در
نسل من یعنی نسل دهه 60 تاوان خیلی دادیم ، تاوان ندانم کاری پدرانمون الانم همینطوره تو سن سالی هستیم که تا بخواد شر نسل عقب مونده و متحجر قبلی کنده بشه خودمون پیر شدیم ، من خودم به شخصه هیچ دینی احساس نمیکنم که بخوام به این کشور ادا کنم به اندازه کافی هم تاوان دادم ، به شخصه پاسپورتم آمادس به محض شروع جنگ دیگه برم جایی غیر از اینجا

- - - Updated - - -

ز-ز :ws28:

دانشگاه دولتی خوندی.دینی نداری؟ پول نفتو واست خرج کردن:banel_smiley_4:

• Like 2
ارسال شده در

- - - Updated - - -

پس ما چی؟

دوستات:hanghead:

غلط املایی داری

.

ز.ذ:w02:

• Like 4
ارسال شده در

اما به نظر من اگه منظور این دوستمون از افراد متحجر امثال شیرودی و بابایی وهمت هست اگر این متحجرین نبودن هر کدوم از ما سه چهارتا خواهر عرب داشتیم.

• Like 8
ارسال شده در
ز-ز :ws28:

دانشگاه دولتی خوندی.دینی نداری؟ پول نفتو واست خرج کردن:banel_smiley_4:

دانشگاه دولتی خوندم چون روزی 18 ساعت درس خوندم :w58: 2 سال عمرمو واسه خدمت هدر دادم 4 سال هم با کمترین مزایا کار کردم برای کشور دیگه چه دینی:ws52:

• Like 4
ارسال شده در
اما به نظر من اگه منظور این دوستمون از افراد متحجر امثال شیرودی و بابایی وهمت هست اگر این متحجرین نبودن هر کدوم از ما سه چهارتا خواهر عرب داشتیم.

به هیچ وجه ، اونها صادقانه و پاک رفتن ، منظورم نون به نرخ روز خورهای اطرافمون هستن

• Like 5
ارسال شده در
دانشگاه دولتی خوندم چون روزی 18 ساعت درس خوندم :w58: 2 سال عمرمو واسه خدمت هدر دادم 4 سال هم با کمترین مزایا کار کردم برای کشور دیگه چه دینی:ws52:

خداروشکر من 6 ساعت خوندم سربازی هم نرفتم کار درست حسابی هم ندارم پس من اول از همه میرم:ws3:

• Like 4
ارسال شده در

چندسالته شما الان؟؟؟:w58::ws52:

• Like 2
ارسال شده در

اگه جنگ بشه شاید رفتم اما به خاطر این نظام نه به خاطر چیزایی ارزششون بسیار بالاست.

• Like 6
ارسال شده در
اگه جنگ بشه شاید رفتم اما به خاطر این نظام نه به خاطر چیزایی ارزششون بسیار بالاست.

موافقم:a030:

• Like 3
ارسال شده در
پس ما چی؟

دوستات:hanghead:

غلط املایی داری

.

ز.ذ:w02:

مرسی خانم معلم:banel_smiley_4:

• Like 2
ارسال شده در

اگه واقعا به حضور من نیاز باشه آره میرم.:w16:

• Like 2
ارسال شده در
چندسالته شما الان؟؟؟:w58::ws52:

جهشی خوندم:ws3:

• Like 1

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

• اضافه کردن...