رفتن به مطلب

شما حاضرید برید بجنگید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Lean

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 77
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

ایران به اندازه کافی بسیجی داره و اون ها باید برن جنگ.حتی به نظر من باید به زور اونها را ببرند.چون به اندازه کافی بهشون خدمات داده میشه.شعار هم نیست.من خودم در خدمتم که تازگی ها تموم شده در قسمت خدمات بسیج کار می کردم.امتیازات و فرصت هایی که به بسیجی ها داده میشه بسیار زیاد هست.پس وظیفه همین قشر هست که وقتی نمک میخورند نمکدون نشکنند و برند جنگ

• Like 4
لینک به دیدگاه
ایران به اندازه کافی بسیجی داره و اون ها باید برن جنگ.حتی به نظر من باید به زور اونها را ببرند.چون به اندازه کافی بهشون خدمات داده میشه.شعار هم نیست.من خودم در خدمتم که تازگی ها تموم شده در قسمت خدمات بسیج کار می کردم.امتیازات و فرصت هایی که به بسیجی ها داده میشه بسیار زیاد هست.پس وظیفه همین قشر هست که وقتی نمک میخورند نمکدون نشکنند و برند جنگ

بله درسته وقتی میگن این همه لشگر آمده به عشق----- آمده فقط باید موقع بخور بخور به عشق ----- بیان؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

من نمیرم جنگ!! دخترم البته ولی خوب جواب سوالو دادم

ولی خدا کنه جنگ بشه! نسل مارو فقط جنگ نجات میده! این یه قانونه

• Like 3
لینک به دیدگاه
من نمیرم جنگ!! دخترم البته ولی خوب جواب سوالو دادم

ولی خدا کنه جنگ بشه! نسل مارو فقط جنگ نجات میده! این یه قانونه

:w58: ینی جنگ بشه نسل دهه 60 ای ها جمع شه بره پی کارش؟!!! 70 و 80 ای ها حال کنن!تازه ممکنه سهمیه هم بهشون تعلق بگیره.:ws3:

من به نشانه اعتراض نمیرم:guntootsmiley2:

• Like 1
لینک به دیدگاه
:w58: ینی جنگ بشه نسل دهه 60 ای ها جمع شه بره پی کارش؟!!! 70 و 80 ای ها حال کنن!تازه ممکنه سهمیه هم بهشون تعلق بگیره.:ws3:

من به نشانه اعتراض نمیرم:guntootsmiley2:

تو روحشون:ws3: نسل 70و80 رو میگما:w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه

مسلما تبعات جنگ احتمالی برای ایران وحشتناک خواهد بود، طبق تحلیل یکی از ژنرال های ارتش آمریکا که در مجلس سنا مطرح شده بود بین حمله آمریکا و واکنش ایران 3 ساعت زمان وجود خواهد داشت که در این سه ساعت کلیه زیر ساخت های ایران توسط موشک های ناوهای مستقر در اقیانوس هند و همچنین هواپیماهای بدون سرنشین نابود شده ، واکنش محدود ایران هم می تونه به پایگاه های منطقه آسیب بزنه در حالی آمریکا از خاک خودش قادره ایران رو هدف قرار بده به هر حال جنگ احتمالی به هیچ وجه به نفع ایران نخواهد بود

• Like 5
لینک به دیدگاه
حالا اینقد جنگ جنگ بگید تا به قول (بایرام لودر) یه جنگ تحمیلی جدید رو آغاز بکنن...:banel_smiley_4:

توکه چیزیت نمیشه :banel_smiley_4:، ولی شاهین باید بیاد خودم میام دنبالش:w02:

• Like 3
لینک به دیدگاه
منم مجبورم بجنگم:w000:

بیخود:vahidrk:

نه دیگه تو دستو پا گیری نمیشه ببریمت :ws3:اول فرق کلاش رو با سرنیزه یاد بگیر بعد یه فکرایی برات میکنم:w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه

اقا دو سه روز پیش من گفتم میرم بجنگم.....

میخوام یه اعتراف بکنم:

ادما همه از هر چیزی، یه تصوری دارن.... مثلا همین من، از توپ و صداش یه تصوری داشتم.... بعد دیشب رفته بودیم یه رزمایش سپاه که توش شلیک و اینا صورت میگرفت تو ایلام....

اقا من پشت یه درخته بودم و یه قسمتی رو نمی‌دیدم.... قسمت مقابلش، صدای زیبای کلاش های افراد تنین انداز شد و بسیار هم لذت بخش بود که یه دفعه صدای توپ جنگی بلند شد!!! به جرات میتونم بگم تا فاصله‌ی 80 متری که من وایساده بودم، زمین لرزید به خاطر قدرت اتش... اما من ناخوداگاه داد زدم که لامصب چرا سمت شهر داری شلیک میکنی؟!!!!( رد اتیش تو سامون دقیقا به سمت شهر بود!! خوب من نمیدونم توپ مشقی هم داریم یا نه!! ولی اعصابم خورد شده بود که اینا کجا شهر رو دارن با توپ میزنن که اسیبی نمی‌رسه؟!!)

بعد اینور اونور که نیگا کردم، دیدم یه بابایی پشت دوشکا نشسته و هر 5-6 ثانیه یه شلیک میکنه و با هر شلیک، کل زمین میلرزه...

چند ثانیه‌ی بعد هم یه هواپیما اندازه‌ی یه ماشین با سیم از اسمون رد شد و زیر پاش چند تا انفجار رخ داد!!(انفجار های جالبی بود....) ولی ادغام صدای بسیار بسیار بسیار وحشتناک دوشکا، حرارت انفجار هایی که 70-80 متر اینور تر می‌اومد و ادمهایی که اون پایین داشتن با کلاش گلوله‌میزدن.... اسمون رو روشن کرده بود.... یه منور هم روشن کردن که به مدت 1-2 دقیقه کل منطقه روشن شده بود عین روز!!!!

راستش رو بخواید، تمام وجودم داشت میلرزید که اونی که تو یه همچین شرایطی با علم به اینکه اینا نمایش نیست و هر لحظه ممکنه یه تیر متلاشیش بکنه، داشتن اونجا می‌جنگیدن.... اونوقت من با هر شلیک دوشکا تمام وجودم تکون میخوره، وقتی بیان بگن اقا بیاین شرکت بکنین برا جنگ، اگر خودم خودم رو نکشته باشم، خیلی هنر کردم!!!!

واقعا درود به شرف اونایی که تو چنین شرایطی زندگی میکردن!! مامانم میگه اون زمان 24/7 اینجوری بود و ما هم زندگی میکردیم و مدرسه میرفتیم!!! د خو اخه لامصبا چطوری اخه؟!!!

• Like 7
لینک به دیدگاه
تو روحشون:ws3: نسل 70و80 رو میگما:w16:

ما نسل هفتادیا چه هیزم تری به شما فروختیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

:w000:

بی ادب شدینااااااااااااااا :vahidrk:

• Like 1
لینک به دیدگاه

چدا از شوخی که با هفتادیا کردیم شاد شدیم :ws3:

این اتفاق فرخنده مبارک کی هست من که دیگه خسته شدم از اینکه هر 1 ساعت قیمت دلار چک کنم ببینم گرون شده صبح برم دانشگاه موقع برگشت ببینم کرایه ها از ظهر گرون شده و ....

خدایا کی جنگ میشه خلاص شیم:sigh:

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...