Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ جنگ اگه بشه که مثل اون موقع ها نیس.همش موشک و بمبه من که دخترم نمیذارن برم بجنگم. ولی کلا دوست دارم شهید شم 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ جنگ اگه بشه که مثل اون موقع ها نیس.همش موشک و بمبه من که دخترم نمیذارن برم بجنگم. ولی کلا دوست دارم شهید شم شهید زن کم نداریم ، خیلی از زن ها هم جنگیدن ، ولی سیاست نظام ربطی به استراتژی جنگ نداره سیاست نظام فقط کشته سازیه 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ شهید زن کم نداریم ، خیلی از زن ها هم جنگیدن ، ولی سیاست نظام ربطی به استراتژی جنگ نداره سیاست نظام فقط کشته سازیه بله شهید زن هم زیاد داشتیم من منکر این نمیشم. ولی کلا نمیتونیم مثل مردهای اون موقع وسط میدان جنگ قرار بگیریم و کارهای عملیاتی انجام بدیم. قبول کنید که زن ها در جنگ بیشتر نقش پشت صحنه رو دارندکه البته این نقش کمی نیست 4 لینک به دیدگاه
senaps 121 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ بستگی داره.... خودم رو به عنوان دیوار گوشتی جلوی موشک ها قرار نمیدم.... ولی برای عملیات های چریکی و اینا حاضرم اموزش ببینم و فعالیت بکنم و بترکونم و بترکم!!!! الان هم تلاشم قبول شدن تو دانشگاه امام حسین هستش که برم تو گروه های تکاوری سپاه کار کنم... 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ بستگی داره....خودم رو به عنوان دیوار گوشتی جلوی موشک ها قرار نمیدم.... ولی برای عملیات های چریکی و اینا حاضرم اموزش ببینم و فعالیت بکنم و بترکونم و بترکم!!!! الان هم تلاشم قبول شدن تو دانشگاه امام حسین هستش که برم تو گروه های تکاوری سپاه کار کنم... :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ الان همه دنبال يه لقمه نونن اگه پسر احمدي نژاد و امسالهم - ميدونيد كه x و y رو ميگم رفتن منم بهش فكر ميكنم اگه نه كه اونايي كه شكمشون سيره بايد برن - اونايي كه هي ميگن تحريم اثر نداره يعني ايقدر بهشون ميرسن كه تحريم اثر داره ولي اونا اثرشو احساس نميكنن همون اونا برن - ما هم دعا ميكنيم 11 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ الان همه دنبال يه لقمه نونن اگه پسر احمدي نژاد و امسالهم - ميدونيد كه x و y رو ميگم رفتن منم بهش فكر ميكنم اگه نه كه اونايي كه شكمشون سيره بايد برن - اونايي كه هي ميگن تحريم اثر نداره يعني ايقدر بهشون ميرسن كه تحريم اثر داره ولي اونا اثرشو احساس نميكنن همون اونا برن - ما هم دعا ميكنيم :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
aminvo1 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ جنگ، من اگه تفنگ به دستم برسه به خودی و غریبه رحم نمی کنم، از مهاجم گرفته تا آقازاده ها، همه را به رگبار می بندم. دو تا سلاح هم بیشتر نمیخوام، یک shotgun و یک gatling. 3 لینک به دیدگاه
aminvo 346 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ منم چادر سر می کنم :scared9::w127: من هم شلوار ورزشی می پوشم، این طوری حتما دشمن شکست می خوره!!!!! 3 لینک به دیدگاه
aghakbar 141 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ دوست ندارم برم برای اینا بمیرم اما چون معافی زمان صلح دارم به زور میان ببرنم و منم قبلش فرار کردم. 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ نه............................ 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ :scared9::w127:من هم شلوار ورزشی می پوشم، این طوری حتما دشمن شکست می خوره!!!!! شما باید چفیه داشته باشی شک نکن شکست می خوره 3 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ مرتبط با تاپیکه - همشو دیدم - جالبه ببینید حالا ما میگیم نمیریم - چون دلمون پره - چون میدونیم نیروی انسانی نقش پررنگی نداره ولی پای وطن وسط باشه بحث فرق میکنه - فرقشو که میدونید قسمت اول برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام قسمت دوم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام قسمت سوم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام قسمت چهارم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام قسمت پنجم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام قسمت ششم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دانلودش کنید کیفیتش بیشتره 3 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ نمیدونم. اما با این شرایط هممون چه بخوایم چه نخوایم شیمیایی میشیم 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ بخاطر وطن و شرافت ممکنه بجنگم ولی هیچوقت بخاطر شخص خاص یا نظر یه گروه خاص نمیجنگم 6 لینک به دیدگاه
somayeh mech 2005 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ خارج كه نمي تونم برم همين جا ميمونم يا ميميرم يا اينكه ميمونم و بعدا ميميرم 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ فکر نکنم برم جنگخدا کنه جنگ نشه فرمانده سپاه که گفته جنگ غیرقابل اجتنابه فقط زمانش مشخص نیس :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده