رفتن به مطلب

سقوط کامل ارزش پول یک کشور چه پیامدهایی دارد؟

ارسال های توصیه شده

چرا مردم

علت مشکل دست مردم نیس

همکاری مردم انتخاب موسوی بود سال 88 با اون رای بالا که بهترین فرصت برا نجات کشور بود از خیلی چیزا

دیگه نه مردم به اینا اعتماد می کنن نه به نامزدهای آتی شون

مردم دارن یه رفتار طبیعی انجام میدن برای حفظ سرمایه هاشون

تو زمینه یارانه ها کلی همکاری کردن مصرف بهینه نون , برق , گاز و ...

این وسط تازه به دورتن رسیده های حکومتیه که هیچ فرقی به حالشون نکرده بلکه هر روز دارن سرپاتر و زبون داز تر میشن

چن روز پیش برا خرید رفته بودم یه سوپری

خلوت خلوت

یکی دو نفر بودن مثل خودم که اومده بودن برا خرید مایحتاج ورزانه شون مثل ماست و پودر و .

ولی یه اقای ریشوی یقه اهاری با یه ماشین شاسی بلند اومد تو

همراهش یه مرد هم بود به نظر راننده اش

از این زنبیل های فروشگاه چار تا شو پر کرد پولشو با کارت پرداخت کرد و رفت تیپ و قیافه نشون میداد از چه رده ای بود

مردم دیگه چه همکاری بکنن؟ برن بمیرن ؟ تا آقایون به گندکاری هاشون راحت تر برسن ، بعضی از دوستان بدون اینکه اطلاع داشته باشن از خودشون نظر ساطع میکنن ، این تز های دانشجوییتون رو بهتره سرکلاسا مطرح کنید آقا یا خانم senaps واقع بین باش بالایی ها متوهمن کافیه دیگه

• Like 3
لینک به دیدگاه
مردم دیگه چه همکاری بکنن؟ برن بمیرن ؟ تا آقایون به گندکاری هاشون راحت تر برسن ، بعضی از دوستان بدون اینکه اطلاع داشته باشن از خودشون نظر ساطع میکنن ، این تز های دانشجوییتون رو بهتره سرکلاسا مطرح کنید آقا یا خانم senaps واقع بین باش بالایی ها متوهمن کافیه دیگه

از من نقل قول گرفتی به یکی دیگه گفتی :icon_pf (34):

• Like 1
لینک به دیدگاه
از من نقل قول گرفتی به یکی دیگه گفتی :icon_pf (34):

پیداش نکردم حوصله گشتن هم نداشتم:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

البته من دو تا پست بالاتر از ایشون بودم!!!!

دوست عزیز، یه مثال ساده میزنم....:

مامانم همیشه میگفت گوشت مرغ دیگه نمی‌خریم!! چون هم بدمزه‌هستش.... هم به درد نمیخوره... همون قرمز میخریم.... بعد تا گفتن اقا گرون شده، اومده بود خونه داد و بیداد کنان که چرا نمی‌رید تو صف؟!!!

ما که زیر بار نرفتیم، ولی خودش تقریبا یه 10-15 تایی مرغ گرفت تو مدت یه هفته‌ی مربوطه...!!!

مردم اهواز بود یا خرمشهر یا ابادان که 4 ساعت تو صف وایساده بودن برا مرغ....

وقتی شب میخوابی مرغ کیلویی 2 تومنه و صبح بیدار میشی میبینی مرغ کیلویی 6 تومن یا 4 تومن یا 2200 تومنه، عقل حکم نمیکنه در اعتراض به افزایش قیمت،نخری؟!!! مردم ما رفتن تو صف واسه بیشتر خریدن.... خو هر کسی حتی یه احمق مطلق هم باشه وقتی سطح شعور مردم رو میبینه(مادر خودم هم شاملش!!!!) معلومه که قیمت رو همونجوری نیگر میداره دیگه...

وقتی ماشین 8 میلیونی رو میاره میفروشه 20 میلیون و مردم براش صف میگیرن، خو کارخونه دار مغز خر خورده بیاد قیمت رو بیاره پایین؟!!

وقتی قیمت سکه یه ذره میره بالا، چرا ملت باید برن تو صفش؟!!!!

یادمه پارسال تو سایت بالا تر ین لینک داده بودن به عنوان لینک ماه!! که اقا برای ضربه زدن به این حکومت، برین تا میتونین پولتون رو از بانک بکشین بیرون و چینج کنین به دلار!!!

خوب نتیجه‌ی این طرح چی میشه؟!!! همونجوری که یه بازیکن خیکی با کمک دلال ها قیمتش میره رو 1 میلیارد، دلار هم میره رو 3 تومن!!!!

ما الان تو مملکتمون چی داره تولید میشه؟! بجز ساختمون؟ خداشاهده من این دستگاه‌های کوچیک تو دستشویی که توش مایع میریزی برا کنار روشویی خریدم روش نوشته مید این چاینا!!!

خوب کشوری که تا اون جنس رو از چین میاد وارد میکنه، معلومه که اقتصادش شکست میخوره...

اونی هم که شاسی بلند داره، هر چی اوضاع اقتصادی بدتر بشه، پول اون بیشتر میشه!!!!

• Like 8
لینک به دیدگاه

تا دولت نخواد از سرمایه ها و صنعت ها در داخل ایران حمایت کنه همینه

برای مثال دوران هاشمی یا خاتمی, که با کمک دولت قیمت ارز ثابت شد, بعد همه ما شاهد راه افتادن بزرگترین کارخونه ها بودیم

مثل خودروسازی کرمان و ...

اگه یادتون باشه اواخر دوره خاتمی ما به خودکفایی گندم رسیده بودیم اما الان دوباره چند ساله که داریم گندم رو وارد میکنیم.

شما که میگی ظرف مایع دستشویی , من برات یه چندتا مثال دیگه میزنم

واردات ماش, و عدس, و..., بادام درختی, و ...

واردات گوساله (این خبر رو خودم تو روزنامه خونده بودم) برای تامین گوشت

و تقریبا همه چیز ...

همه اینها از چین

حتی چاقوی زنجان هم زده made in china :icon_pf (34):

• Like 5
لینک به دیدگاه

مامانم همیشه میگفت گوشت مرغ دیگه نمی‌خریم!! چون هم بدمزه‌هستش.... هم به درد نمیخوره... همون قرمز میخریم.... بعد تا گفتن اقا گرون شده، اومده بود خونه داد و بیداد کنان که چرا نمی‌رید تو صف؟!!!

ما که زیر بار نرفتیم، ولی خودش تقریبا یه 10-15 تایی مرغ گرفت تو مدت یه هفته‌ی مربوطه...!!!

وقتی شب میخوابی مرغ کیلویی 2 تومنه و صبح بیدار میشی میبینی مرغ کیلویی 6 تومن یا 4 تومن یا 2200 تومنه، عقل حکم نمیکنه در اعتراض به افزایش قیمت،نخری؟!!! مردم ما رفتن تو صف واسه بیشتر خریدن.... خو هر کسی حتی یه احمق مطلق هم باشه وقتی سطح شعور مردم رو میبینه(مادر خودم هم شاملش!!!!) معلومه که قیمت رو همونجوری نیگر میداره دیگه...

وقتی ماشین 8 میلیونی رو میاره میفروشه 20 میلیون و مردم براش صف میگیرن، خو کارخونه دار مغز خر خورده بیاد قیمت رو بیاره پایین؟!!

یادمه پارسال تو سایت بالا تر ین لینک داده بودن به عنوان لینک ماه!! که اقا برای ضربه زدن به این حکومت، برین تا میتونین پولتون رو از بانک بکشین بیرون و چینج کنین به دلار!!!

خوب نتیجه‌ی این طرح چی میشه؟!!! همونجوری که یه بازیکن خیکی با کمک دلال ها قیمتش میره رو 1 میلیارد، دلار هم میره رو 3 تومن!!!!

ما الان تو مملکتمون چی داره تولید میشه؟! بجز ساختمون؟ خداشاهده من این دستگاه‌های کوچیک تو دستشویی که توش مایع میریزی برا کنار روشویی خریدم روش نوشته مید این چاینا!!!

خوب کشوری که تا اون جنس رو از چین میاد وارد میکنه، معلومه که اقتصادش شکست میخوره...

طوری که شما حرف زدی من برداشت کردم که مردم با دولت همکاری کنه ، ولی این توضیحی که دادی یعنی همکاری مردم با مردم ، من با این نوع همکاری موافقم متاسفانه ملت با هم متحد نیستن و حکومت به راحتی ازشون سواری میگیره ، تو این 8 سال کشور 20 سال به عقب برگشت ، افراد متوهم و نان به نرخ روز خور ها با تبلیغات دروغین عوام و افراد ساده لوح رو با خودشون همراه کردن و متاسفانه این افراد ساده لوح در اکثریت هستند

• Like 5
لینک به دیدگاه

این از اون حرفها بود، این مدل افکار نیاز به آموزش داره، یعنی زمانی که مردم متوجه بشند که دولت نیازمند مردم هست نه مردم نیازمند دولت که خیلی ها حرفش را می زنند ولی اعتقاد ندارند. این وسط به ngo نیاز هست که خدا را شکر اصلا اجازه نمی دن که ngo ای تشکیل بشه، چه برسه به فعالیت، الان کدوم سازمان اعلام کنه که نرین مرغ بخرین تا مردم متحد بشن، مثل اتفاقی که در آلمان افتاد، ngo ها بلافاصله بعد از گرانی شیر خودشون هماهنگ شدن و به مردم ایمیل نخریدن شیر دادن( این طور شنیدم) که نتیجه فاسد شدن شیر بود و دولت آلمان دو روز بعد قیمت شیر را به قیمت قبلی برگردوند، تو این کشور هر کسی هر لحظه به نفعش هست اون موقع میشگه که باید فلان چیز را تحریم کرد.

در درجه بعد هم چیزی که به من ثابت شده این هست که ملت شکم پرستی داریم، حاضرند برای شکم عقاید انسانیشون را زیر پا بزارند.

خوب دیگه از مردم فعلی ایران که خوم عضوشون هستم بیش از این هم انتظار نمیره.

p254.jpg

13910308175542811_PhotoL.jpg

90916_715.jpg

• Like 5
لینک به دیدگاه

در پست ها دیدم که بعضی از دوستان در مورد منفعت پایین اومدن ارزش پول داخلی در مقابل ارز صحبت می کردم و مثال چین را هم یکی از دوستان زده بود!!!

در کمال تعجب باید خدممتون عرض کنم این مدل اقتصاد ها فقط به قدرتمند شدن اقتصاد دولتی یک کشور کمک می کنه ولی دردی از دردهای مردم جامعه دوا نمی کنه، این سیستم یک سیستم برده داری پیشرفته هست، همان چین را مثال می زنم، کاگری که کار می کند دستمزدی که می گیرد اصلا ارزش اعتباری بالایی ندارد و به زور امور روزانه خود را می گذراند، در این نوع اقتصاد بیشترین قشری از جامعه که ضرر می بینند متوسط و فقیر هستند و غنی ها هستند که به داراییشان افزوده می شود، امیدوارم که روزی به چین سفر کنید و از نزدیک ببینید که چینی ها در چند شهرشون خیلی پیشرفته هستند ولی در همان شهر ها هم مردم متوسط روزی نزدیک به 12 ساعت جان می کنند تا درآمد کافی داشته باشند. ولی متاسفانه در بقیه شهر ها مردم از توان مالی پایینی برخوردارند، همانطور که گفتم این اقتصاد بزرگترین ضرر را برای قشر ضعیف و متوسط داره (مخصوصا ضعیف). حال به آمریکا که بریم شاهد شعاری خواهیم بود که از ابتدای تشکیل آمریکا خواست مردم بود " رویای آمریکایی" . رویای آمریکایی رویایی هست که منجر به افزوده شدن تعداد قشر متوسط جامعه هست در حالی که توان این قشر هم برای خرید بالا میره، اتفاقی که اوجش در زمان بیل کلینتون بود و مردم داشتن به رویاشون نزدیک می شدند که بوش گندزد بهش، برای همین هم هست که هنوز که هنوزه بیل کلینتون محبوبیت 70 درصدی بین مردم آمریکا داره، با افزایش مالیات قشر سرمایه دار تا حد متناسب، و ثابت نگه داشتن مالیات قشر متوسط باز هم به هدفشون نزدیک تر شدند، این یعنی اینکه مردم در آمریکا دوست دارند زندگی کنند نه زنده باشند مثل چین ، برای همین دولت آمریکا هیچوقت زیر بار نخواهد رفت که ارزش دلارش پایین بیاد، چون با 400 میلیون انسان روبه رو میشه.

اگه بیاد داشته باشید تا همین 6 سال پیش رتبه های اقتصادی به صورت آمریکا- کره جنوبی - چین بود و خیلی جالب بود که رئیس جمهور چین گفت اگر کره 30 دقیقه توقف گردش اقتصادی داشته باشد( کشورش تعطیل بشه،چیزی که ما زیاد داریم) ما در رتبه دوم خواهیم بود، و رئیس جمهور کره خیلی پاسخ جالبی بهش داد، گفت اگر هزینه هایی که دولت های کره صرف فرهنگ سازی و رفاه مردمش کرده است چین بخواهد بکند، در رتبه 10 هم نخواهد بود. به واقع که درست می گفت و نتیجش را حالا می بینید.

• Like 6
لینک به دیدگاه
در پست ها دیدم که بعضی از دوستان در مورد منفعت پایین اومدن ارزش پول داخلی در مقابل ارز صحبت می کردم و مثال چین را هم یکی از دوستان زده بود!!!

در کمال تعجب باید خدممتون عرض کنم این مدل اقتصاد ها فقط به قدرتمند شدن اقتصاد دولتی یک کشور کمک می کنه ولی دردی از دردهای مردم جامعه دوا نمی کنه، این سیستم یک سیستم برده داری پیشرفته هست، همان چین را مثال می زنم، کاگری که کار می کند دستمزدی که می گیرد اصلا ارزش اعتباری بالایی ندارد و به زور امور روزانه خود را می گذراند، در این نوع اقتصاد بیشترین قشری از جامعه که ضرر می بینند متوسط و فقیر هستند و غنی ها هستند که به داراییشان افزوده می شود، امیدوارم که روزی به چین سفر کنید و از نزدیک ببینید که چینی ها در چند شهرشون خیلی پیشرفته هستند ولی در همان شهر ها هم مردم متوسط روزی نزدیک به 12 ساعت جان می کنند تا درآمد کافی داشته باشند. ولی متاسفانه در بقیه شهر ها مردم از توان مالی پایینی برخوردارند، همانطور که گفتم این اقتصاد بزرگترین ضرر را برای قشر ضعیف و متوسط داره (مخصوصا ضعیف). حال به آمریکا که بریم شاهد شعاری خواهیم بود که از ابتدای تشکیل آمریکا خواست مردم بود " رویای آمریکایی" . رویای آمریکایی رویایی هست که منجر به افزوده شدن تعداد قشر متوسط جامعه هست در حالی که توان این قشر هم برای خرید بالا میره، اتفاقی که اوجش در زمان بیل کلینتون بود و مردم داشتن به رویاشون نزدیک می شدند که بوش گندزد بهش، برای همین هم هست که هنوز که هنوزه بیل کلینتون محبوبیت 70 درصدی بین مردم آمریکا داره، با افزایش مالیات قشر سرمایه دار تا حد متناسب، و ثابت نگه داشتن مالیات قشر متوسط باز هم به هدفشون نزدیک تر شدند، این یعنی اینکه مردم در آمریکا دوست دارند زندگی کنند نه زنده باشند مثل چین ، برای همین دولت آمریکا هیچوقت زیر بار نخواهد رفت که ارزش دلارش پایین بیاد، چون با 400 میلیون انسان روبه رو میشه.

اگه بیاد داشته باشید تا همین 6 سال پیش رتبه های اقتصادی به صورت آمریکا- کره جنوبی - چین بود و خیلی جالب بود که رئیس جمهور چین گفت اگر کره 30 دقیقه توقف گردش اقتصادی داشته باشد( کشورش تعطیل بشه،چیزی که ما زیاد داریم) ما در رتبه دوم خواهیم بود، و رئیس جمهور کره خیلی پاسخ جالبی بهش داد، گفت اگر هزینه هایی که دولت های کره صرف فرهنگ سازی و رفاه مردمش کرده است چین بخواهد بکند، در رتبه 10 هم نخواهد بود. به واقع که درست می گفت و نتیجش را حالا می بینید.

به شدت موافقم ، شرایط حاکم بر جامعه فقط امکان زنده بودن رو فراهم کرده نه زندگی کردن ، مسلما علی رغم تبلیغات دروغین و مفتضحانه رسانه های داخلی شرایط ما بسیار تاسف بار تر از شرایط سایر کشور هاست ، اقدام اخیر کانادا در قطع رابطه با ایران باعث شده این کشور هم به لیست سایر کشور هایی که روزانه در رسانه های داخلی از وضع فلاکت بارشون داد سخن میدن اضافه بشه ان درحالیه که بسیاری از دوستان و آشنایان خودم که ساکن اونجا هستن شرایط رو برعکس دروغ های داخلی میدونن

• Like 3
لینک به دیدگاه

يك تاپيك داشتم در حدود 1 سال پيش كه در اونجا گفته بودن چطور مردم مي تونن به اقتصاد كشور كمك كنند و در چه مسيري بايد وارد بشيم كه در روزهاي اين چنيني ضربه نخوريم.دوستان لطف كردند و اكثرا خنديدند ولي امروز مي بينيم كه اون پيش بيني ها درست بود .

كشوري كه در تامين قوت مردم خود وابسته به ساير ملل باشد نمي تواند چندان ايستادگي نمايد.اقتصاد ما پايه ندارد و بر اب بنا شده است.

ما در اقتصاد دريايي داريم به عمق يك ميليمتر و اي كاش استخري مي ساختيم با عمق بي نهايت.

كماكان اعتقاد دارد كوتاهترين مسير براي نجات از بحران هاي اقتصادي هدايت نيرو و سرمايه به سمت كشاورزي است و توصعه ي علم محور اين بخش از اقتصاد .

----------------

دوستي از خودكفايي در توليد گندم صحبت كرد .به عنوان كسي كه در كشارزي دست دارم مي گويم آن دستاورد به قيمت نابودي بسياري از محصولات بود .

موفق باشيد.

• Like 1
لینک به دیدگاه

من با چند تا چینی صحبت کردم، همه از وضع بد اقتصادیشون گفتن و نیازی هم به سفر به اون کشور نیست و همون سایت های گیزمودو و انگجت در خصوص خودکشی کارکنان شرکت فاکسکان(تولید کننده‌ی ایفون و ایپد های جناب اپل!!) صحبت کرده بود به طوری که این شرکت مجبور شده بود شیشه‌های ساختمونش رو با نمونه‌ی محکم تری تعویض بکنه!!

ولی این مسئله، ارزش پول منظور بنده به این صورت هستش که کالا ها در کشور خودت، با قیمت کمتری نصبت به اونچیزی که به عنوان معادل یه خارجی برای خرید همون کالا مصرف میکنه پرداخت بشه.....

مثلا اگر من پسته میخرم کیلویی 5 هزار تومن، یه خارجی مجبور باشه همون پسته رو بخره 10 دلار....

فک کنم تو پست قبلیم، یه خورده برعکس گفته بودمش..... باید قیمت ها در داخل به قیمت کمتری و در خار از کشور گرون تر فروخته بشه و اگر مردم حمایت بکنن و کشور کالایی برای صادر کردن داشته باشه،میتونه خیلی راحت تو صادرات از این روش استفاده بکنه!

• Like 1
لینک به دیدگاه

در کمال تعجب باید خدممتون عرض کنم این مدل اقتصاد ها فقط به قدرتمند شدن اقتصاد دولتی یک کشور کمک می کنه .

این مدل اقتصادی نیست و یک تکنیک و یا سیاست اقتصادی هستش.این سیاست بعضی مواقع برای رشد صادرات انجام میشه . و کشورهای دارای اقتصاد سرمایه داری هم گاهی از این سیاست استفاده میکنند.مثلا امریکا هم از این سیاست استفاده کرده و فکر کنم الان هم اینکارو کرده وبخاطر رقابت اقتصادی با چین امکان داره باز هم از این روش استفاده کنه. معمولا سایر کشورها در مقابله با کاهش ارزش پول یک کشور سریعا واکنش نشون میدن.

ولی این کاهش ارزش پول کم وکنترل شده هستش و درمجموع مزایای خاص خودشو داره وکاملا با کاهش لجام گسیخته ارزش پول یک کشور فرق میکنه.

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...