رفتن به مطلب

اسم دانشگاه شما جیه ؟؟؟؟ یا چی بوده ؟؟؟ کدوم شهر ؟؟؟

dp_poone

ارسال های توصیه شده

هر چی نباشه ازاد از غیر انتفاعی بهتره که:banel_smiley_4: ازاد قزوین غوله

آزاد و غیر انتفاعی یکی اند!:ws3:

حالا قزوین هم باشه !!!!!!!!!!خوبه من جزوه ها و رفرنساشونم دیدم:w000:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 145
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

آزاد و غیر انتفاعی یکی اند!:ws3:

حالا قزوین هم باشه !!!!!!!!!!خوبه من جزوه ها و رفرنساشونم دیدم:w000:

ببین من جزوه های بچه های صنایع قزوینو دیدم به جرات میتونم بگم خیلی قوی کار میکنن حالا باقی درساشونو نمیدونم اما صنایعش که قوی بود:w02:

• Like 3
لینک به دیدگاه
خوش فکرم همونجاست که:w02:

مرمت گر جوونم اونجاست:ws3:

سن بابامو داریااااا من اون موقع راهنمایی بودم:ws28:بعد میگه 22 سالمه:whistles:

بچه جان تو میگی 22 سالته نه من:vahidrk: ، برو یه بار دیگه بخون:icon_razz: گفتم روندش کردی پایین خیلی:vahidrk:

• Like 3
لینک به دیدگاه
ببین من جزوه های بچه های صنایع قزوینو دیدم به جرات میتونم بگم خیلی قوی کار میکنن حالا باقی درساشونو نمیدونم اما صنایعش که قوی بود:w02:

کلا دارم میگم چون یه دانشگاهی مثل قزوین بودجه تحقیقاتیش حدودا بالاست دلیل نمیشه دانشگاه خوب یا دانشجوهای پرباری داشته باشه:whistle:

معذرت میخوام خیلی رکم.من چند تا آزاد که میگن تاپن رو رفتم ,جزوه هاشونم دیدم....دانشگاه فقط جزوه و استاد نیست که امکانات رفاهی دانشجو هم مهمه در کنار بار علمی .

در مجموع بخوایم بگیم آزاد و غیر انتفاعی مثل دولتی ها-البته نه همشون-مایه نمیزارن.بماند که جو فرهنگی-سیاسی بچه های دولتی خیلی بهتره .....

:a030:دوستان آزادی و غیر انتفاعی ناراحت نشن از صراحت لهجم!!!!

• Like 2
لینک به دیدگاه

من پیام نوری بودم! دی...نیمه نخبه بودم!:ws3:بعدشم برای فوق اومدم ازاد غیر اسلامی اراک خوندم!

البته زمان ما ارشد فقط 14 نفر میگیرفت مثل الان نبود که شوهر همکارم یه دونه تست هم نزده...تکمیل ظرفیت رفته ثبت نام کرده!:icon_razz:اصن یه وضیه!:banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
من پیام نوری بودم! دی...نیمه نخبه بودم!:ws3:بعدشم برای فوق اومدم ازاد غیر اسلامی اراک خوندم!

البته زمان ما ارشد فقط 14 نفر میگیرفت مثل الان نبود که شوهر همکارم یه دونه تست هم نزده...تکمیل ظرفیت رفته ثبت نام کرده!:icon_razz:اصن یه وضیه!:banel_smiley_4:

:w58:

خوشبحالش :sigh:

لینک به دیدگاه
خوش به حال کی!!!! ارشد بدون اینکه تست بزنی!؟ پره هم کارشناسی هم ارشد...دکتراشم یکی دو سال دیگه همینجوری میشه!:icon_razz:

با این کاراشون دیگه چیزی تو مملکت نمونده که ارزش داشته باشه!این وضع درس خوندن و مدرک دادنشون... این وضع کار و پارتی بازیشون...

این وضع جوونای بینوا....:icon_razz:

• Like 3
لینک به دیدگاه

با این کاراشون دیگه چیزی تو مملکت نمونده که ارزش داشته باشه!این وضع درس خوندن و مدرک دادنشون... این وضع کار و پارتی بازیشون...

اگه بگم دکترای بیکار میشناسم باورتون شاید نشه!!!!:icon_pf (34):

لینک به دیدگاه

جزوه چیه...؟؟!!!

بار علمی به جزوه و نمره نیست....

برین کتاب هارو نگاه کنید...

ببینید چندتا کتاب تخصصی (توهر زمینه ای) داریم؟

تو منابع دانشگاه ها چقدر از کتاب های خودمون استفاده میشه؟

همه منابع تخصصی از کتاب های خارجی و ترجمه شده اند

من پیام نور میخونم...کتاب های ترجمه شده ما هم...همون ترجمه نمیشد بهتر بود

• Like 2
لینک به دیدگاه
جزوه چیه...؟؟!!!

ترجمه کتابهای پیام نور که به درد هیچی نمیخوره جز سوزوندن....خدا صبرتون بده....:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه

:sigh: یارا از دل ما میگویی:a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه
جزوه چیه...؟؟!!!

:w58: پیام نور پلیمر داره اونوقت؟!!!

:icon_pf (34)::icon_pf (34): اصلا کل فلسفه پیام نور رو بردن زیر سوال یادمه اولا که اومده بود میگفتن واسه رشته های علوم انسانیه.

برق نداره پیام نور؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 4
لینک به دیدگاه

:icon_pf (34)::icon_pf (34): اصلا کل فلسفه پیام نور رو بردن زیر سوال یادمه اولا که اومده بود میگفتن واسه رشته های علوم انسانیه.

بله...پلیمر...هوافضا...نفت...برق...مهندسی پزشکی و....

ما اولین کسایی هستیم که رشته های مهندسی رو تو پیام نور میخونیم...

الان (ترم سوم) خدایی استادای خوبی اومدن ولی باز هم مشکلاتی هست

• Like 6
لینک به دیدگاه

تازه پیام نو تو رشته ای معماری و عمران و شهر سازی و هزار تا رشته مهندسی هم داره دانشجومیگره!آخه یکی نیست بگه این کلاساشون کجاست؟؟؟؟؟؟:w02:

• Like 3
لینک به دیدگاه
دانشگاه خوارزمی کرج

روانشناسی

دانشگاه خوارزمی تهران:icon_gol:

من آخر نفهميدم تهران يا كرج:ws52:؟!آخه مي خواستم بپرسم كرج غير از دانشگاه آزاد و هنر و پيام نور و كشاورزي تهران دانشگاه ديگه اي ام داره؟:ws52:

بابا همه که شدین دانشگاه آزادی!باز میگن مملکت پر از نخبه هست!پس کوش!حتما تو دانشگاه آزاد رفتن که آمارشونو نگیرن!!!:ws3:

بابا بچه های دانشگاه سراسری و غیر انتفاعی کجا هستن پس؟؟؟

همينجا:626gdau:سراسري...اگه گفتين؟!

:ws3:

تازه پیام نو تو رشته ای معماری و عمران و شهر سازی و هزار تا رشته مهندسی هم داره دانشجومیگره!آخه یکی نیست بگه این کلاساشون کجاست؟؟؟؟؟؟:w02:

همين دانشگاه پيام نور كرج،اين مهندسيا رو داره!فاميل مدير گروه ما هم همونجا مهندسي شهرسازي مي خونه؛با پارتي بازي ميومد سر كلاساي ما ميشست:banel_smiley_4:!!!مفت و مسلم:banel_smiley_4:!!!آآآآآآآآآيييييي حرص مي خورديم ما:w000:!!!درساي كارگاهي رو باهاشون تئوري كار مي كردن:w58:...حالا خودتون بقيه شو حساب كنيد ديگه!!!:banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه

جوش نزن دختر جان، اینا که خوبن اونایی که پول میدن مدرک میخرن پس چی:icon_pf (34):

• Like 6
لینک به دیدگاه

همين دانشگاه پيام نور كرج،اين مهندسيا رو داره!فاميل مدير گروه ما هم همونجا مهندسي شهرسازي مي خونه؛با پارتي بازي ميومد سر كلاساي ما ميشست:banel_smiley_4:!!!مفت و مسلم:banel_smiley_4:!!!آآآآآآآآآيييييي حرص مي خورديم ما:w000:!!!درساي كارگاهي رو باهاشون تئوري كار مي كردن:w58:...حالا خودتون بقيه شو حساب كنيد ديگه!!!:banel_smiley_4:

برای ما که اینجوری نیست...یا ارائه نمیشه یا درست ارائه میشه...

• Like 2
لینک به دیدگاه
کلا دارم میگم چون یه دانشگاهی مثل قزوین بودجه تحقیقاتیش حدودا بالاست دلیل نمیشه دانشگاه خوب یا دانشجوهای پرباری داشته باشه:whistle:

معذرت میخوام خیلی رکم.من چند تا آزاد که میگن تاپن رو رفتم ,جزوه هاشونم دیدم....دانشگاه فقط جزوه و استاد نیست که امکانات رفاهی دانشجو هم مهمه در کنار بار علمی .

در مجموع بخوایم بگیم آزاد و غیر انتفاعی مثل دولتی ها-البته نه همشون-مایه نمیزارن.بماند که جو فرهنگی-سیاسی بچه های دولتی خیلی بهتره .....

:a030:دوستان آزادی و غیر انتفاعی ناراحت نشن از صراحت لهجم!!!!

:w58:

شما دانشگاه آزاد قزوین اومدید؟

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...