*pedram* 21266 ارسال شده در 23 آذر، 2012 دانشگاه ما فکر کنم یه 20 هزار نفری دانشجو داشته باشه اما یه نفرم اینجا نیست.... 11
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 23 آذر، 2012 شما کجا میخونی؟راسش تاپیک رو بالا پایین کردم چیزی ندیدم... منم دوست دارم بدونم ایشون کجا میخوننااااااااااااااااااااااا...................... 6
bermy 255 ارسال شده در 23 آذر، 2012 صنعتی جندی شاپور (دزفول) لیسانس آزاد اهواز آزاد خمینی شهرم بودم (مهمان) 11
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 24 آذر، 2012 کاردانی تهران غربکارشناسی باراجینِ قزوین تهران غرب کجا میشه؟ 7
VINA 31339 ارسال شده در 2 دی، 2012 آزاد رودهن خوش فکرم همونجاست که آزاد همدان مرمت گر جوونم اونجاست صنعتی اصفهان ورودی 82 سن بابامو داریااااا من اون موقع راهنمایی بودمبعد میگه 22 سالمه 8
+پویا 2049 ارسال شده در 2 دی، 2012 بابا همه که شدین دانشگاه آزادی!باز میگن مملکت پر از نخبه هست!پس کوش!حتما تو دانشگاه آزاد رفتن که آمارشونو نگیرن!!! بابا بچه های دانشگاه سراسری و غیر انتفاعی کجا هستن پس؟؟؟ 5
VINA 31339 ارسال شده در 2 دی، 2012 بابا همه که شدین دانشگاه آزادی!باز میگن مملکت پر از نخبه هست!پس کوش!حتما تو دانشگاه آزاد رفتن که آمارشونو نگیرن!!! بابا بچه های دانشگاه سراسری و غیر انتفاعی کجا هستن پس؟؟؟ هر چی نباشه ازاد از غیر انتفاعی بهتره که ازاد قزوین غوله 7
+پویا 2049 ارسال شده در 2 دی، 2012 از اسمش پیداست که غوله!!!:ws28:حالا بعضی از دانشگاهها خوبن!مثل دانشگاه(اسمشو ببین)شمال آمل که غیرانتفاعیه!آزاد که تو همه جا داریم!البته با پرفسورهای بدون کنکور تازه من شندیم امسال برا ارشد هم داره بدون کنکور دانشجو میگیره 3
VINA 31339 ارسال شده در 2 دی، 2012 از اسمش پیداست که غوله!!!:ws28:حالا بعضی از دانشگاهها خوبن!مثل دانشگاه(اسمشو ببین)شمال آمل که غیرانتفاعیه!آزاد که تو همه جا داریم!البته با پرفسورهای بدون کنکورتازه من شندیم امسال برا ارشد هم داره بدون کنکور دانشجو میگیره چرا میخندی؟من کاملا جدی ام نه به نظر من بچه های ازاد مخصوصا ازاد تهران و قزوین خیلی سوادشون خوبه ، اینو میشه از برنده شدنشون تو خوارزمی و مسابقات دیگه هم فهمید 5
+پویا 2049 ارسال شده در 2 دی، 2012 چرا میخندی؟من کاملا جدی امنه به نظر من بچه های ازاد مخصوصا ازاد تهران و قزوین خیلی سوادشون خوبه ، اینو میشه از برنده شدنشون تو خوارزمی و مسابقات دیگه هم فهمید من منکر دانشگاهای خوب تو تهرات و قزوین نمیشم!دانشگاه آزاد قائمشهر و ساری و گرگان هم خیلی خوبن!ولی قبول کن که تو 90% دانشگاه های آزاد فقط تنبلیه!اخه من رفتم به چند تا از دانشگاهها تو چند تا شهر و استان و سطح کلاساشو دیدم!بخدا سطح کلاسشون خیلی خیلی پایینه!من نمیگم همه ولی 90%واقعا با پول دارن مدرک میدن!ولی ما داریم مثل ....درس میخونیم و مدرکمون میشه عین اونا!!! 3
parsamir 596 ارسال شده در 2 دی، 2012 تربیت معلم سبزوار که الان شده حکیم سبزواری بودم چه زود دیر میشود 3
vahid88 9651 ارسال شده در 2 دی، 2012 یادش بخیر من هم دانشگاه آزاد تبریز بودم حتی نرفتم مدرکم رو بگیرم الان نزدیک دو ساله 6
+پویا 2049 ارسال شده در 2 دی، 2012 یادش بخیر من هم دانشگاه آزاد تبریز بودم حتی نرفتم مدرکم رو بگیرم الان نزدیک دو ساله همین بهتره که نگرفتی!بگیری هم فایده ای نداره!!!!!!!!!!! 4
ارسال های توصیه شده