Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ همیشه هم به بند پ نیاز نداره واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کدوم ارگان دولتی به بند پ نیاز نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کدوم ارگان دولتی به بند پ نیاز نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ماکه در خفن ترین ارگان( از نظر گزینش و هفت خوان و....) مشغولیم مثل آب خوردنم رفتیم 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ ماکه در خفن ترین ارگان( از نظر گزینش و هفت خوان و....) مشغولیم مثل آب خوردنم رفتیم :banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ :banel_smiley_52: تو که در جریانی آبجی 3 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ ماکه در خفن ترین ارگان( از نظر گزینش و هفت خوان و....) مشغولیم مثل آب خوردنم رفتیم جدی میگی؟ خب به سلامتی 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ جدی میگی؟ خب به سلامتی :gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ من کار دولتی رو ترجیح میدم مثل شرکت نفت پتروشیمی بانک معلمی هم دوست دارم حقوقش خیلی کمه ولی برای خانما عالیه چون بی دردسر ه، همیشگیه ، شرایطش خوبه مرخصی و بیمه و بازنشستگی و...هم داره ولی کار دولتی وجود دارد آیا؟ ا گه وجود داشت بدون بند پ میشه استخدام شد آیا؟؟ 5 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ تو که در جریانی آبجی میشه منم در جریان باشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:ws28: 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ به نظر من داشتن کار آزاد در کنار کار دولتی خیلی خوبه... ولی اگه آدم خودش سرمایه داشته باشه بزن تو کار آزاد خیلی بهتره...چون اینجوری آقای خودتی... 5 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ من کار دولتی رو ترجیح میدم، روندشو دوست دارم، نظمی که داره مطمئن تره به نظرم و خیال آدم راحت تره ، البته اگه رسمی باشه که خیلی خوبه لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ من کار دولتی رو ترجیح میدم، روندشو دوست دارم، نظمی که داره مطمئن تره به نظرم و خیال آدم راحت تره ، البته اگه رسمی باشه که خیلی خوبه :there: 2 لینک به دیدگاه
AmirVet 695 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ به خیلی چیزا بستگی داره مثلا برای رشته من کار دولتی تقریبا وجود نداره.خیلی کم ولی در کل کار دولتی خوبه به شرطی که بعد از چند سال که تجربت رفت بالا بتونی در کنارش یه کار آزاد هم داشته باشی.نیازی هم نیست حتما سر اون کار آزاد هم وایسی...چند نفرو میذاری سرکار/ از دور هم میشه روش نظارت کرد 2 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ سلام کار دولتی خوبه .... ولی باید ببینی چه اداره ای هست ... مثلا شرکت نفت که دولتی هم نیست خیلی خوبه ... کار ازاد هم که بستگی داره ... و مشورت با ادم های اقتصادی و با تجربه 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ کار پاره وقت از همه نوع شغل بهتره مخصوصا پیمانکاری 5 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ برای من لذت بردن از کاری که انجام میدم مهمه فقط. حالا هرچقدر بزرگ باشه یا کوچیک..... حتی طراجی کارت ویزیت! 7 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ برای من لذت بردن از کاری که انجام میدم مهمه فقط.حالا هرچقدر بزرگ باشه یا کوچیک..... حتی طراجی کارت ویزیت! اونوقت شکم بچه تو با چی سیر میکنی؟ کرایه خونه، پول قبض آب، برق، گاز و....... 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ اونوقت شکم بچه تو با چی سیر میکنی؟ کرایه خونه، پول قبض آب، برق، گاز و....... ضرورت کار کردن و پول دراوردن یه بحثه، کار کردن برای تفریح و بیکار نبودن و درآوردن پول اضافه بدون نیاز حیاتی ی بحث دیگه البته در مورد خانوما ! اگه یه زن ، تو زندگی مجبور باشه کار کنه دیگه اهمیت علاقه کمتر میشه، اما در حالت عادی ، من تمایل دارم کارای مورد علاقم که میتونه درآمد هم برام ایجاد کنه رو انجام بدم. - - - Updated - - - اونوقت شکم بچه تو با چی سیر میکنی؟ کرایه خونه، پول قبض آب، برق، گاز و....... ضرورت کار کردن و پول دراوردن یه بحثه، کار کردن برای تفریح و بیکار نبودن و درآوردن پول اضافه بدون نیاز حیاتی ی بحث دیگه البته در مورد خانوما ! اگه یه زن ، تو زندگی مجبور باشه کار کنه دیگه اهمیت علاقه کمتر میشه، اما در حالت عادی ، من تمایل دارم کارای مورد علاقم که میتونه درآمد هم برام ایجاد کنه رو انجام بدم. 5 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ اونوقت شکم بچه تو با چی سیر میکنی؟ کرایه خونه، پول قبض آب، برق، گاز و....... ضرورت کار کردن و پول دراوردن یه بحثه، کار کردن برای تفریح و بیکار نبودن و درآوردن پول اضافه بدون نیاز حیاتی ی بحث دیگه البته در مورد خانوما !اگه یه زن ، تو زندگی مجبور باشه کار کنه دیگه اهمیت علاقه کمتر میشه، اما در حالت عادی ، من تمایل دارم کارای مورد علاقم که میتونه درآمد هم برام ایجاد کنه رو انجام بدم. . تجربه ثابت کرده ،آدما اگر به کاری که انجام میدن علاقه داشته باشن در اون کار خیلی موفقتر خواهند بود. ضمن اینکه روند زندگی هم براش لذت بخش خواهد بود. 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ تجربه ثابت کرده ،آدما اگر به کاری که انجام میدن علاقه داشته باشن در اون کار خیلی موفقتر خواهند بود. ضمن اینکه روند زندگی هم براش لذت بخش خواهد بود. به نظر من عاقلانه ترین کار در شرایط فعلی داشتن یک کار دولتیه به عنوان پشتوانه و در کنارش کار کردن در حیطه علاقه و تخصصت 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ کار دولتی: مطمئن هست حقوق ثابت بدون ریسک امکان ترقی نداره کار آزاد: امکان ایجاد در امد نا محدود امکان ورشکستگی داره روند ثابتی نداره روی اعصاب تاثیر میزاره و..... هر کسی باید ببینه که چه زندگی می خواد و بنا به نیازش شغلش رو هم انتخاب کنه مثلا خیلی از افراد بلند پرواز نیستن و به یه حقوق بخور نمیر اکتفا می کنن اینجور افراد میتونن کار دولتی رو انتخاب کنن البته کار دولتی فرق هم داره با هم دیگه و اون بستگی داره در چه اداره یا سازمانی فعالیت کنی! ولی شغل آزاد ممکنه امروز درآمد نداشته باشی فردا سه میلیون در امدت باشه!درآمدت دست خودته با اوضاع اقتصادی جامعه اکثر افراد روی آوردن به شغل آزاد چون کارمند بودن دیگه نمیتونه اون احتیاجات اولیه یه زندگی رو برآورده کنه! مهم نیست شغلت چی باشه هر کسی تو هر کاری که میره میتونه بهترین باشه و از شغلش لذت ببره 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده