رفتن به مطلب

بخشش یا تلافی!؟

tar$

ارسال های توصیه شده

واقعا این برداشت عالی بود ، به نظر من هم بخشش ولی خودم به شخصه کسی تو زندگیم هس که هنوز نبخشیدم و آرامشو ازم گرفته:sigh:

اره خوب بعضیا هستن که ادم نمیتونه فراموششون کنه اما من خودم دوست دارم ، نذارم هیچ کس و هیچ چیزی ارامشمو ازم بگیره.:ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه

بخشش که واقعا عالیه ولی نه در همه ی مواقع.

در مقابل آدمایی که میخوان زورگویی کنن یا عادت کردن از بخشش دیگران استفاده کنن و اشتباهاتشونو تکرار کنن باید ایستاد.

• Like 4
لینک به دیدگاه

بخشیدن که عالیه

اما گاهی وقتا مواردی پیش میاد که آدم نمیتونه ببخشه.در این صورت واقعا نمیتونم ببخشم

ولی مقابله به مثل نمیکنم

فقط سعی میکنم که فراموش کنم

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام

تو روابط اجتماعی با دیگران دوست- آشنا- خانواده :هر نوع موضوعی که باشه

به نظرتون :

باید همیشه بخشید؟:sigh:

یا مقابله به مثل کرد؟:vahidrk:

چرا هر قدر خوبی کنی قدر خوبی و زحمات رو نمیدونن؟:w000:

ولی اگه مغرور باشی همه حساب میبرن ازت؟:icon_razz:

چون از قدیم گفتن خوبی زیاد خاری میاره:a030:
  • Like 3
لینک به دیدگاه

تلافی کردن اصلا خوب نیست هرچند بعضی مواقع خودمم تلافی میکنم ولی کم اینکارو انجام میدم:hanghead:

بخشش خوبه خیلیم خوه اما بخشش زیادی اصلا خوب نیست زمانی باید ببخشی که طرف متوجه اشتباهش شده باشه و بخشش شما باعث نشه لطف مکرر بشه و دوباره اشتباه کنن.نه افراط نه تفریط:a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه

به شرایط بستگی داره اغلب اوقات با یه خوبی طرف فراموش میکنم و دوباره اعتماد میکنم و در صورت تکرار یه کار اشتباه در صدد تلافی تا نشون بدم که همه میتونن اون آدم بده باشن خوب بودنه که سخته:a030:

• Like 8
لینک به دیدگاه

به نظرم یکی از قوی ترین آدما اونایی هستن که زمان انتقام گیری از حقشون نمی گذرن (کاش من هم این قدر قوی بودم :4564:)

خوبی زیاد نکبت میاره ؛ وقتی به آدما زیادی خوبی می کنی می ذارن به پای وظیفت یا احمق فرضت می کنن :banel_smiley_4: راستی راستی توهم برشون می داره که اشتباه از تو بوده که ازشون گذشتی !!!!! :icon_pf (34):

به نظر من اونایی هم که اشتباهات دیگران رو فراموش میکنن بدترین راه رو انتخاب می کنن چون باعث می شه دوباره همون چوب رو بخورن :hanghead:

• Like 3
لینک به دیدگاه

من هیچ وقت نمی تونم تلافی کنم نمی شه آخر سر این دلم نمی ذاره

سعی می کنم فراموش کنم حتی اگر نبخشم دیگه بهش فکر نمی کنم

• Like 5
لینک به دیدگاه
به نظرم یکی از قوی ترین آدما اونایی هستن که زمان انتقام گیری از حقشون نمی گذرن (کاش من هم این قدر قوی بودم :4564:)

خوبی زیاد نکبت میاره ؛ وقتی به آدما زیادی خوبی می کنی می ذارن به پای وظیفت یا احمق فرضت می کنن :banel_smiley_4: راستی راستی توهم برشون می داره که اشتباه از تو بوده که ازشون گذشتی !!!!! :icon_pf (34):

به نظر من اونایی هم که اشتباهات دیگران رو فراموش میکنن بدترین راه رو انتخاب می کنن چون باعث می شه دوباره همون چوب رو بخورن :hanghead:

آره واقعا:sigh:

• Like 2
لینک به دیدگاه

اینطوری فقط خود آدم اذیت میشه ، حیف عمر ، زندگی و احساس که بخاطر کینه و انتقام جویی هدر بره:w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه
اینطوری فقط خود آدم اذیت میشه ، حیف عمر ، زندگی و احساس که بخاطر کینه و انتقام جویی هدر بره:w16:

نه دیگه !

اصلش هم اینه : هر عملی را عکس العملی ست!

اونی که این قدر قویه که می تونه انتقام بگیره که خودش رو دیگه درگیر نمی کنه ... فقط حواسش هست که جواب های هوی ه

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...