tar$ 1162 ارسال شده در 20 آذر، 2012 سلام تو روابط اجتماعی با دیگران دوست- آشنا- خانواده :هر نوع موضوعی که باشه به نظرتون : باید همیشه بخشید؟ یا مقابله به مثل کرد؟:vahidrk: چرا هر قدر خوبی کنی قدر خوبی و زحمات رو نمیدونن؟ ولی اگه مغرور باشی همه حساب میبرن ازت؟:icon_razz: 16
Ehsan 112349 ارسال شده در 20 آذر، 2012 نه نباید همیشه بخشید، یکسری جرم ها بخشش ندارن، چون به بخشی از افکار طرف آسیب میزنن. ولی دلیل نمیشه کسی که برای دزدی رفت زندان، پس از بازگشتش باز هم بهش توهین بشه، مگر اینکه دزدی مجدد کنه. من فقط به یک چیزی رسیدم توی زندگیم، برای هر کسی هر کاری در جهت تخریبش بکنی، چه حق داشته باشی چه نداشته باشی، یک روزی همین کار رو عینا یا بدتر دیگران برایت خواهند کرد. بهتره آدم تو زندگیش بیخیال تر باشه. 7
tar$ 1162 سازنده ارسال شده در 20 آذر، 2012 عنوان تاپیک هاتون اگر متناسب با محتوا باشه به نظرم بهتره. نه نباید همیشه بخشید، یکسری جرم ها بخشش ندارن، چون به بخشی از افکار طرف آسیب میزنن. ولی دلیل نمیشه کسی که برای دزدی رفت زندان، پس از بازگشتش باز هم بهش توهین بشه، مگر اینکه دزدی مجدد کنه. من فقط به یک چیزی رسیدم توی زندگیم، برای هر کسی هر کاری در جهت تخریبش بکنی، چه حق داشته باشی چه نداشته باشی، یک روزی همین کار رو عینا یا بدتر دیگران برایت خواهند کرد. بهتره آدم تو زندگیش بیخیال تر باشه. خب ما هم کار دیگران رو به خودشون برمیگردونیم چرخه تکرار بشه 4
کهربا 18091 ارسال شده در 20 آذر، 2012 تقریبا هیچ وقت پیش نیومده که کاری رو تلافی کنم برای بخشش و گذشتن هم طرف مقابلم مهمه گاهی شخصی که اشتباه می کنه برام عزیزه خب اون موقع می بخشمش هر چند اشتباه بزرگی کرده باشه به خاطر تمام لحظات خوبی که با هم داشتیم اما اگه آدمی باشه که نسبت بهش بی تفاوت باشم یا چندان جایگاهی نداشته باشه پیشم چیزی نمی گم فقط ارتباطمو باش کم می کنم و اگه کارش خیلی بد باشه کلا از زندگیم حذفش می کنم همیشه سعی می کنم به خودم کمترین آسیب روانی رو بزنم. 6
Mr.101 27037 ارسال شده در 20 آذر، 2012 منم از تلافی کردن خوشم نمیاد چون هم کینه ای میکنه ادما هم تنشا زیاد میکنه ولی به کسی که نخوام ببخشمش محل نمیزارم .این خودش بدتر از تلافی کردنه 8
tar$ 1162 سازنده ارسال شده در 20 آذر، 2012 بخشیدن خیلی لذت بخش تره هااااااااااااااااااااااا همیشه لذت بخش نیست بعضی وقتا میگی پس حق من چی میشه این وسط! 3
judyabott 8886 ارسال شده در 20 آذر، 2012 تا جایی که میتونم سعی میکنم ببخشم ... ولی دیگه ی جاهایی میشه که اگه ببخشم دیگه خودم چی میشه ... 3
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 20 آذر، 2012 همیشه لذت بخش نیستبعضی وقتا میگی پس حق من چی میشه این وسط! اره خوب، من خیلی وقتا لجم میگیره از اینکه بخشیدم اما زود به قسمت لذت بخشش نگاه میکنم. 3
tar$ 1162 سازنده ارسال شده در 20 آذر، 2012 بعضی مواقع که در حال تلافی کردن هستی دیگران هم هستن! اون موقع اطرافیان میگن این چرا اینطوری کرد! ولی چیکار نظر دیگران در مورد خودمون داریم؟ یا کلا تلافی رو بیخیال شیم؟ کدومش تلافی نکنیم خودمون رو چه طوری آروم کنیم؟ فراموش کنیم ؟نه زوده ببخشیم؟تا کی باید ببخشیم؟ افراد آشنا تو زندگی منظورمه:icon_razz: 3
tar$ 1162 سازنده ارسال شده در 20 آذر، 2012 منم از تلافی کردن خوشم نمیاد چون هم کینه ای میکنه ادما هم تنشا زیاد میکنه ولی به کسی که نخوام ببخشمش محل نمیزارم .این خودش بدتر از تلافی کردنه تو رابطه فامیلی نمیشه محل نذاشت! 4
.Yaprak 15749 ارسال شده در 20 آذر، 2012 اگر نتونی طرفتو ببخشی میشه کینه ،کینه ای که همیشه تو قلبته و اذیتت میکنه... 5
vergil 11695 ارسال شده در 20 آذر، 2012 هر کس بخاطر ظلمی که بهت کرده، مستحق مجازاته، اگه ببخشیش اونو از حقش محروم کردی! 8
moein.s 18985 ارسال شده در 20 آذر، 2012 نبخشیدید هم نبخشیدی... تلافی لازم نیست....مقابله به مثل لازم نیست... اصلا تو دل نگه داشتن و کینه شدن نیازی نیست..... بابا اینکه بزاری تو دلت بشه یک غده که میشی چوب دو سر سوخت!!!... هم الان می سزوزی با شعله ی بالا...همون در طول زمان با شعله ی کم.....کاملا مغز پخت می شی...که با کوچکترین حادثه ولو می شی تو صحنه ی زندگی... خواستی ببخش...خواستی نبخش....ولی نزار تو دلت...... مقابله به مثل نکن....چون هم رنگش می شه.....حالا اگه هم رنگشی که هر جور راحتی..... والا!!!! خودت رو بچسب.... 9
EOS 14529 ارسال شده در 20 آذر، 2012 تلافی ....... ؛ این چیزیه که همیشه می خوام انجام بدم، اما متاسفانه در عمل همیشه بخشیدم :icon_pf (34): گاهی حالم از دخالت های بیجای "دلم" توی هر کاری به هم می خوره 7
parisa.na 1558 ارسال شده در 21 آذر، 2012 به نظرم بخشش همیشه خوب نیست چون بعظیا ارزش بخشیده شدن رو ندارن واگه ببخششیشون رودار میشن! 3
Matin H-d 18147 ارسال شده در 21 آذر، 2012 نه میخوام ببخشم ،نه میخوام تلافی کنم .................... فقط میخوام فراموش کنم تویه زندگی مم همینجور بودم و هستم، نمیدونم این خوبه یا نه اما کلا همه چی رو میسپارمش به فراموشی ،یا شایدم خودمومیزنم به بیخیالی: یکی از همین دوتا 4
Ice Dream 472 ارسال شده در 21 آذر، 2012 گاهی باید بخشید گاهی هم نه.... در کل من می گم تا جایی باید بخشید که بخشندگیتو به حساب حماقت و (ببخشید)خریتت نذارن اما در عمل خیلی وقتا آدم دلش نمی ذاره که نبخشه! تو رابطه فامیلی قضیه سخت می شه اما از من می شنوی ظلمی که دیگری بهت می کنه رو خودت مضاعف نکن... اگه نمی تونی واقعا واقعا ببخشی و فراموش کنی پس بفهمونش... یه جوری خودتو خالی کن و به طرف هم بفهمون که ناراحتت کرده... اگه شعور و درک داشت و عذر خواست بهتر اگه نه رابطه تو باهاش کمرنگ کن چون چنین آدمی قطعا بیشتر و بیشتر باعث آزارت می شه و فامیلش بودن هم فقط رنج و عذابه...! من تجربه شو داشتم که می گم... بعضیا جنون دیگرآزاری دارن!:184: 4
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 22 آذر، 2012 درسته که خیلیا ارزش بخشیده شدن رو ندارن اما خود ما ارزش ارامشو داریم. 3
Lean 56970 ارسال شده در 22 آذر، 2012 درسته که خیلیا ارزش بخشیده شدن رو ندارن اما خود ما ارزش ارامشو داریم. واقعا این برداشت عالی بود ، به نظر من هم بخشش ولی خودم به شخصه کسی تو زندگیم هس که هنوز نبخشیدم و آرامشو ازم گرفته 3
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری