Saba Heidari 14145 ارسال شده در 22 آذر، 2012 واقعا این برداشت عالی بود ، به نظر من هم بخشش ولی خودم به شخصه کسی تو زندگیم هس که هنوز نبخشیدم و آرامشو ازم گرفته اره خوب بعضیا هستن که ادم نمیتونه فراموششون کنه اما من خودم دوست دارم ، نذارم هیچ کس و هیچ چیزی ارامشمو ازم بگیره. 4
victoria_r 7682 ارسال شده در 22 آذر، 2012 بخشش که واقعا عالیه ولی نه در همه ی مواقع. در مقابل آدمایی که میخوان زورگویی کنن یا عادت کردن از بخشش دیگران استفاده کنن و اشتباهاتشونو تکرار کنن باید ایستاد. 4
Farnoosh Khademi 20025 ارسال شده در 22 آذر، 2012 بخشیدن که عالیه اما گاهی وقتا مواردی پیش میاد که آدم نمیتونه ببخشه.در این صورت واقعا نمیتونم ببخشم ولی مقابله به مثل نمیکنم فقط سعی میکنم که فراموش کنم 3
Avenger 19334 ارسال شده در 22 آذر، 2012 سلامتو روابط اجتماعی با دیگران دوست- آشنا- خانواده :هر نوع موضوعی که باشه به نظرتون : باید همیشه بخشید؟ یا مقابله به مثل کرد؟:vahidrk: چرا هر قدر خوبی کنی قدر خوبی و زحمات رو نمیدونن؟ ولی اگه مغرور باشی همه حساب میبرن ازت؟:icon_razz: چون از قدیم گفتن خوبی زیاد خاری میاره 3
آرتاش 33340 ارسال شده در 22 آذر، 2012 تلافی کردن اصلا خوب نیست هرچند بعضی مواقع خودمم تلافی میکنم ولی کم اینکارو انجام میدم بخشش خوبه خیلیم خوه اما بخشش زیادی اصلا خوب نیست زمانی باید ببخشی که طرف متوجه اشتباهش شده باشه و بخشش شما باعث نشه لطف مکرر بشه و دوباره اشتباه کنن.نه افراط نه تفریط 2
Alireza Hashemi 33393 ارسال شده در 22 آذر، 2012 به شرایط بستگی داره اغلب اوقات با یه خوبی طرف فراموش میکنم و دوباره اعتماد میکنم و در صورت تکرار یه کار اشتباه در صدد تلافی تا نشون بدم که همه میتونن اون آدم بده باشن خوب بودنه که سخته 8
EOS 14529 ارسال شده در 22 آذر، 2012 به نظرم یکی از قوی ترین آدما اونایی هستن که زمان انتقام گیری از حقشون نمی گذرن (کاش من هم این قدر قوی بودم ) خوبی زیاد نکبت میاره ؛ وقتی به آدما زیادی خوبی می کنی می ذارن به پای وظیفت یا احمق فرضت می کنن راستی راستی توهم برشون می داره که اشتباه از تو بوده که ازشون گذشتی !!!!! :icon_pf (34): به نظر من اونایی هم که اشتباهات دیگران رو فراموش میکنن بدترین راه رو انتخاب می کنن چون باعث می شه دوباره همون چوب رو بخورن 3
.FatiMa 36560 ارسال شده در 22 آذر، 2012 من هیچ وقت نمی تونم تلافی کنم نمی شه آخر سر این دلم نمی ذاره سعی می کنم فراموش کنم حتی اگر نبخشم دیگه بهش فکر نمی کنم 5
Ice Dream 472 ارسال شده در 22 آذر، 2012 به نظرم یکی از قوی ترین آدما اونایی هستن که زمان انتقام گیری از حقشون نمی گذرن (کاش من هم این قدر قوی بودم )خوبی زیاد نکبت میاره ؛ وقتی به آدما زیادی خوبی می کنی می ذارن به پای وظیفت یا احمق فرضت می کنن راستی راستی توهم برشون می داره که اشتباه از تو بوده که ازشون گذشتی !!!!! :icon_pf (34): به نظر من اونایی هم که اشتباهات دیگران رو فراموش میکنن بدترین راه رو انتخاب می کنن چون باعث می شه دوباره همون چوب رو بخورن آره واقعا 2
Lean 56970 ارسال شده در 23 آذر، 2012 به نظرم یکی از قوی ترین آدما اونایی هستن که زمان انتقام گیری از حقشون نمی گذرن (کاش من هم این قدر قوی بودم )خوبی زیاد نکبت میاره ؛ وقتی به آدما زیادی خوبی می کنی می ذارن به پای وظیفت یا احمق فرضت می کنن راستی راستی توهم برشون می داره که اشتباه از تو بوده که ازشون گذشتی !!!!! :icon_pf (34): به نظر من اونایی هم که اشتباهات دیگران رو فراموش میکنن بدترین راه رو انتخاب می کنن چون باعث می شه دوباره همون چوب رو بخورن اینطوری فقط خود آدم اذیت میشه ، حیف عمر ، زندگی و احساس که بخاطر کینه و انتقام جویی هدر بره 3
EOS 14529 ارسال شده در 25 آذر، 2012 اینطوری فقط خود آدم اذیت میشه ، حیف عمر ، زندگی و احساس که بخاطر کینه و انتقام جویی هدر بره نه دیگه ! اصلش هم اینه : هر عملی را عکس العملی ست! اونی که این قدر قویه که می تونه انتقام بگیره که خودش رو دیگه درگیر نمی کنه ... فقط حواسش هست که جواب های هوی ه 4
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری