کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۱ راستش رژیمش خیلی راضی نبودم ازش یه مدت اجرا کردم بعد نکه بخوام ول کنم شرایط روحیم ریخت بهم بیخیال شدم الانم باز به نظرم فایده ای واسم نداره حالا اینجا مینویسمش ببین آره بنویس ببینم چطوریه خواستی یکی من برات می نویسم 2 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۱ سپیده شاید پرکاری تیروئید داری که زیاد غذا میخوری ولی چاق نمیشی یه آزمایش بده 4 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۱ شنبه: صبحانه: نان 50 گرم مغز گردو 5 عدد پنیر 2 قالب 30 گرمی چای 1 لیوان شکر 1 ق.غ نهار: برنج 11 ق خورشت 240 گرم سالاد 100 گرم ماءالشعیر 1 لیوان شام: مثه نهار یکشنبه: صبحانه: نان 50 گرم - تخم مرغ 2 عدد - کره 1 قالب 10 گرمی - چای شیرین نهار: نان 60 گرم - مرغ سوخاری 3 قطعه 50 گرمی - مخلفات 100 گرم - کره روی غذا 1 قالب 10 گرمی - سالاد 100 گرم شام : مثه نهار با 50 گرم نان دوشنبه: صبحانه: نان 50 گرم - کره 2 قالب 10 گرمی - عسل 2 ق.غ - چای 1 لیوان نهار:برنج 11 ق - گوشت 100 گرم - کره روی غذا 1 قالب 10 گرمی - ماءالشعیر 1 لیوان- سالاد 100 گرم شام : مثه نهار با 10 ق برنج سه شنبه: صبحانه:مثه شنبه نهار: نان 60 گرم- کتلت 3 عدد 60 گرمی- ماءالشعیر 1 لیوان - سالاد 100 گرم شام : مثه نهار با 50 گرم نان چهارشنبه: صبحانه: نان 50 گرم - عسل 2 ق.غ- خامه 3 ق.غ- چای شیرین 1 لیوان نهار: ماکارونی 300 گرم - کره 1 قالب 10 گرمی - ماءالشعیر 1 لیوان - مایه ماکارونی 100 گرم - سالاد 100 گرم شام: مثه نهار پنجشنبه: صبحانه: مثه یکشنبه نهار: برنج(لوبیا پلو) 11 ق- سالاد 100 گرم - کره 1 قالب 10 گرم - ماءالشعیر 1 لیوان شام : آزاد جمعه: صبحانه: مثه دوشنبه نهار: مثه شنبه شام: مثه نهار 5 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۱ پانی تیروئیدم مشکل نداره آزمایش دادم اینام هست: قند یا خرما 10 عدد در روز میوه جات 500 گرم در روز لبنیات پرچرب 2 لیوان در روز 15 دقیقه بعد از شام تنقلات... روزی 3 عدد مخمر آبجو (من روزی یه دونه میخورم از گشنگی زمینو گاز میزنم) شربت مینادکس روزی 3 بار 1 ق.چ نیم ساعت بعد از غذا روزانه یه مشت آجیل: نخود -کشمش -توت خشک -مغز بادام -انجیر خشک -پسته و فندق روزانه 1 عدد قرص فرفولیک نیم ساعت قبل غذا 5 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۱ سپیده جان با این برنامه چاق میشی ولی احتمال اینکه این برنامه متعادل چاقت کنه کمه چاقی شکمی میاره وقتی هم که شکم چاق بشه یهویی پوست رو میکشه و این خوب نیست احتمال برگشت هم هست که این دیگه فاجعه ست چون پوستت ترک می خوره 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۱ امان از دست شما دختر ها که همش دنبال لاغریو چاخی هستید مماخ عمل کردن یادم رفت اما موندم چه حسی هستش بین ادم ها لاغر ها ارزوی چاغی دارن و چاغ ها ارزوی لاغری بخدا تو چاغی چیزی نیست ارزو نکنید 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۱ تحرک زیاد مثه پیاده روی مداوم و طولانی باعث میشه ادم لاغر بمونه البته من خودم وقتی ذهنم خیلی درگیر مسئله ای باشه کلا اشتهام نابود میشه من برای لاغری پیاده روی رو به شدت پیشنهاد میکنم 5 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۱ منو همه میگن مناسبم، ولی خودم اصن راضی نیستم! همش تو رژیمم:icon_pf (34): ولی تا کمی لاغر میکنم مناسب که میشم ذوق میکنم فرتی چاق میشم! یه 3_4 کیلویی هست رو هواست بی هیچ دلیل منطقی هی از من کم و زیاد میشه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۱ سپیده جون ایین رژیم غذاییت سه برابر غذای منه نهار 11 قاشق من با دو ماه ورزش و رژیم ، الان یکم سایز کم کردم خدایا این عدالته ؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۱ تو توضیحاتش نوشته بین وعده های غذایی چیزی نخورم بعد بخوام 3 تا مخمر بخورم من میمیرم از گشنگی بین وعده های غذایی یکمم تحرک بهش اضافه شه زمینو دیگه گاز میزنم 4 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۱ سپیده جون ایین رژیم غذاییت سه برابر غذای منه نهار 11 قاشق من با دو ماه ورزش و رژیم ، الان یکم سایز کم کردم خدایا این عدالته ؟؟ 11 قاشق چیه آخه 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۱ 11 قاشق چیه آخه کمه یهنی؟؟ من قبل رژیمم هم 11 قاشق نمی خوردم فکر کنم سوخت و ساز بدنت خعلی بالاست.دقیقا عکس من هستی.چون منم آزمایش دادم تیروئیدم نرماله 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۱ من فقط شکم دارم بقیه بدنم لاغر چیکار کنم 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۱ بچه ها باور کنین همش به حساسیت برمیگرده! هرچی روش حساس تر باشی بدتره! 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۱ کمه یهنی؟؟ من قبل رژیمم هم 11 قاشق نمی خوردم فکر کنم سوخت و ساز بدنت خعلی بالاست.دقیقا عکس من هستی.چون منم آزمایش دادم تیروئیدم نرماله اوهوم 11 تا خیلی کمه فقط میسوزه ... جایی رو نمیسازه :دی 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۱ اوهوم 11 تا خیلی کمه فقط میسوزه ... جایی رو نمیسازه :دی آخی واسه ما فقط می سازه 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ من یه معجزه پیدا کردم واسه کسایی که سالمن و اشتها ندارن واسه باز شدن اشتها یکیش خوردن قرص ویتامین b1 100 یکی دیگشم اگه اجازه بدن و اسم دارو موردی نداشته باشه بهم اطلاع بدین بگم بهتون 4 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ من ارزو به دلم مونده توپلویم توپلو رو واسه مامانم بخونم :girl_in_dreams: 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ من ارزو به دلم مونده توپلویم توپلو رو واسه مامانم بخونم :girl_in_dreams: منم آرزو به دلم مونده یکی واسم بخونه: یه مانکنه یه مانکنه نگاش نکن مال منه یا اینکه یه دل سیر لوبیاپلو بخورم!!! دائما تو رژیمم. پ ن: چاق نیستم متوسطم. رژیمو ول کنم رفتـــــــــــــم!!! 3 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ منم آرزو به دلم مونده یکی واسم بخونه:یه مانکنه یه مانکنه نگاش نکن مال منه یا اینکه یه دل سیر لوبیاپلو بخورم!!! دائما تو رژیمم. پ ن: چاق نیستم متوسطم. رژیمو ول کنم رفتـــــــــــــم!!! متوسطی خوش باش دیگه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده