آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ سلام دوستای عزیز این تاپیکو زدم که بهتر و اسونتر دوستای قدیمی همدیگرو پیدا کنن، شاید دوست دبستان یا راهنمایی من یا شما که باهاشون کلی خاطره خوب داریم تو این انجمن هست و خودمون خبر نداریم، در حالی که همیشه دوست داشتیم بعد اینهمه مدت ببینیمش:hapydancsmil: من فک میکنم واسه اینکه شاید کسی نخواد از جزئیات درس و مدرسه و سال تحصلش بقیه اطلاع پیدا کنن فقط اسم مدارسشو بگه ، یا اگه دوست خاصی مد نظرشه اسم مدرسه و اینکه کلاس چندم تو اون مدرسه بوده( دبستان، راهنمایی یا دبیرستان ) دوستان من تاجایی که تونستم واسه این تاپیک اطلاع رسانی کردم شمام لطفا به دوستاتون بگین اینجا سر بزنن شاید زودتر دوستا همو پیدا کنن:hapydancsmil: ایشالا دوستامونو اینجا پیدا کنیم 42 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ مرسی فاطمه جوون ... خیلی کار خوبی کردی :hapydancsmil: من دبستانم ...حضرت رقیه (س) راهنماییم حضرت زینب (س) دبیرستان هم مطهره بودم خیلی دوران خوبی بود مخصوصا راهنمایی و دبیرستان ... خیلی بچه ها شیطون بودن ولی من همیشه اروم اروم بودم 14 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ از اول ابتدایی تا سوم راهنمایی نمونه شاهد بودم اول دبیرستان رفتم فضیلت دوم دبیرستان رفتم غیرانتفاعی اندیشه سوم دبیرستان دوباره برگشتم فضیلت پیش دانشگاهی پروین اعتصامی بودم بعد رفتم دانشگاه چالوس اونجا... بسه دیگه 15 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ اول تا دوم دبستان بدر سوم تا پنجم شکوه راهنمایی معلم سال اول دبیرستان نساء سال دوم و سوم هم هنرستان صنایع شیمیایی 13 لینک به دیدگاه
aghakbar 141 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ چه حافضه ای دارید، من که غیر از اسم دبیرستانم( اونم سال دوم و سوم) بقیشو یادم نیست. 11 لینک به دیدگاه
parisa.na 1558 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ دبستان بهشتی.راهنمایی مدرسه نمونه فروغ.دبیرستان فرزانگان(تیزهوشان) 10 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ اءءءء چه باحاله اینجا :hapydancsmil: من دبستان سیمای بهاران بودم راهنمایی بهشتی دبیرستان اندیشه پیش دانشگاهی شاهد دانشگاهم ... دانشگاه آزاد:icon_pf (34): 9 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ چه حافضه ای دارید، من که غیر از اسم دبیرستانم( اونم سال دوم و سوم) بقیشو یادم نیست. کاملا مشخصه شما حافظه نداری 8 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ من آمادگی تا سوم دبستان امالبنین بودم، چهارم سما، پنجم 13 آبان ، راهنمایی 22 بهمن، اول و دوم دبیرستان شاهد( و فاطمه زهرا(س) )، سوم دبیرستان آذر،( و فاطمه زهرا(س) ) پیش راه زینب. خودمونیما رکورد زدم 8 تا مدرسه مختلف رفتم دانشگام آزاد 7 سال( کامپیوتر و شهرسازی) 8 لینک به دیدگاه
aghakbar 141 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ کاملا مشخصه شما حافظه نداری نذاشتن حافظه برای ما بمونه. 5 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ دبستان ==========> آئین روشن(منطقه 3) راهنمایی ==========> شهید رحمانی (منطقه 1) دبیرستان ==========> فدکـــــــــ (منطقه 1) هنرستان ==========> امام حسن مجتبی (ع)(منطقه 1) بهترین مدرسه هام در دوران زندگیم==========> آئین روشن - امام حسن مجتبی(ع) 11 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ چه قدر کم مدرسه عوض کردین اگر بخوام بگم سرتون گیج میره :icon_pf (34): خلاصه می کنم اونایی که یک ماه بودم رو نمی گم اول ابتدایی ..... گوهرشاد دوم .................حجاب بقیه ابتدایی ...... الزهرا راهنمایی ..... اولی و دومی یادم نیست . بنت الهدی دبیرستان و پیش دانشگاهی .....حضرت معصومه ، سمیه ، الزهرا 12 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ ابتدایی:شهید افراسیابی راهنمایی:الزهرا دبیرستان:حضرت مریم از دبیرستانمون متنفر بودم و هستم ولی راهنمایی خوب بود. 9 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ من مهد نرفتم چون تو یه شهر ترک زندگی میکردیم خیلی کم فارسی بلد بودن!!!!!! بعد برگشتیم دیار خودمون ابتدائی: 4 سال شاهد:icon_pf (34): ابتدائی:وحدت راهنمایی:معصومیه.............:vahidrk: اول دبیرستان: رضا زاده-اسم فرد خیر- دوم و سوم دبیرستان: غیر دولتی سوره:connie_24::shad::icon_pf (19): پیش دانشگاهی هم بنت الهدی ولی من نرفتم فقط امتحان پایان ترم رو میرفتم میدادم دانشگاه هم ربطی به تاپیک نداره چون اسم مدرسه خواستین!!!! کلا فقط دوسالی که سوره بودم خوش گذشت و خیلی خوب بود.اگر دقت کنین میبینین مدرسه زیاد عوض کردم چون من یه عنصر ناراضی بودم... الان حسرت به دلم مونده چرا بقیه مدرسه ها رو تست نکردم 12 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ فک کنم من رکورد زدم تو تعویض مدرسه.. دبستان..شکوفه راهنمایی..شکوفه دبیرستان..شکوفه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 15 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ ابتدایی :اندیشه راهنمایی:هدی دبیرستان :سعادن - - - Updated - - - فک کنم من رکورد زدم تو تعویض مدرسه.. دبستان..شکوفه راهنمایی..شکوفه دبیرستان..شکوفه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 چجوری اینجوری شده؟ 11 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ ابتدایی :اندیشه راهنمایی:هدی دبیرستان :سعادن - - - Updated - - - چجوری اینجوری شده؟ به راحتی.. 10 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ چه تاپیک جالبی:girl_in_dreams: اول دبستان خلیج فارس دوم تا پنجم پروین اعتصامی راهنمایی : شهید مهشاد شیرازی دبیرستان : حکمت 10 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ تاپیک جالبی بود فاطمه جون اما از کجا بفهمیم بچه ها واسه کدوم شهرن؟خب اسم مدرسه ها بعضیاشون تو شهرای مختلف مشترکه. اول تا چهارم ابتدایی : 7 تیر پنجم : شهید عسگری راهنمایی : غیر دولتی پروین اعتصامی دبیرستان : شاهد پیش دانشگاهی : الزهرا یادش بخیر... چه روزایی بود... 9 لینک به دیدگاه
ماتینا 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ جالب هست من هم ابتدایی=============شهیدضیایی راهنمایی============نفیسه دبیرستان============نبوت. 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده