آریودخت 43941 ارسال شده در 18 آذر، 2012 سلام دوستای عزیز این تاپیکو زدم که بهتر و اسونتر دوستای قدیمی همدیگرو پیدا کنن، شاید دوست دبستان یا راهنمایی من یا شما که باهاشون کلی خاطره خوب داریم تو این انجمن هست و خودمون خبر نداریم، در حالی که همیشه دوست داشتیم بعد اینهمه مدت ببینیمش:hapydancsmil: من فک میکنم واسه اینکه شاید کسی نخواد از جزئیات درس و مدرسه و سال تحصلش بقیه اطلاع پیدا کنن فقط اسم مدارسشو بگه ، یا اگه دوست خاصی مد نظرشه اسم مدرسه و اینکه کلاس چندم تو اون مدرسه بوده( دبستان، راهنمایی یا دبیرستان ) دوستان من تاجایی که تونستم واسه این تاپیک اطلاع رسانی کردم شمام لطفا به دوستاتون بگین اینجا سر بزنن شاید زودتر دوستا همو پیدا کنن:hapydancsmil: ایشالا دوستامونو اینجا پیدا کنیم 42
judyabott 8886 ارسال شده در 18 آذر، 2012 مرسی فاطمه جوون ... خیلی کار خوبی کردی :hapydancsmil: من دبستانم ...حضرت رقیه (س) راهنماییم حضرت زینب (س) دبیرستان هم مطهره بودم خیلی دوران خوبی بود مخصوصا راهنمایی و دبیرستان ... خیلی بچه ها شیطون بودن ولی من همیشه اروم اروم بودم 14
Strelitzia 17128 ارسال شده در 19 آذر، 2012 از اول ابتدایی تا سوم راهنمایی نمونه شاهد بودم اول دبیرستان رفتم فضیلت دوم دبیرستان رفتم غیرانتفاعی اندیشه سوم دبیرستان دوباره برگشتم فضیلت پیش دانشگاهی پروین اعتصامی بودم بعد رفتم دانشگاه چالوس اونجا... بسه دیگه 15
Farnoosh Khademi 20025 ارسال شده در 19 آذر، 2012 اول تا دوم دبستان بدر سوم تا پنجم شکوه راهنمایی معلم سال اول دبیرستان نساء سال دوم و سوم هم هنرستان صنایع شیمیایی 13
aghakbar 141 ارسال شده در 19 آذر، 2012 چه حافضه ای دارید، من که غیر از اسم دبیرستانم( اونم سال دوم و سوم) بقیشو یادم نیست. 11
parisa.na 1558 ارسال شده در 19 آذر، 2012 دبستان بهشتی.راهنمایی مدرسه نمونه فروغ.دبیرستان فرزانگان(تیزهوشان) 10
honey memar 2377 ارسال شده در 19 آذر، 2012 اءءءء چه باحاله اینجا :hapydancsmil: من دبستان سیمای بهاران بودم راهنمایی بهشتی دبیرستان اندیشه پیش دانشگاهی شاهد دانشگاهم ... دانشگاه آزاد:icon_pf (34): 9
آریودخت 43941 سازنده ارسال شده در 19 آذر، 2012 چه حافضه ای دارید، من که غیر از اسم دبیرستانم( اونم سال دوم و سوم) بقیشو یادم نیست. کاملا مشخصه شما حافظه نداری 8
آریودخت 43941 سازنده ارسال شده در 19 آذر، 2012 من آمادگی تا سوم دبستان امالبنین بودم، چهارم سما، پنجم 13 آبان ، راهنمایی 22 بهمن، اول و دوم دبیرستان شاهد( و فاطمه زهرا(س) )، سوم دبیرستان آذر،( و فاطمه زهرا(س) ) پیش راه زینب. خودمونیما رکورد زدم 8 تا مدرسه مختلف رفتم دانشگام آزاد 7 سال( کامپیوتر و شهرسازی) 8
setare.blue 23086 ارسال شده در 19 آذر، 2012 دبستان ==========> آئین روشن(منطقه 3) راهنمایی ==========> شهید رحمانی (منطقه 1) دبیرستان ==========> فدکـــــــــ (منطقه 1) هنرستان ==========> امام حسن مجتبی (ع)(منطقه 1) بهترین مدرسه هام در دوران زندگیم==========> آئین روشن - امام حسن مجتبی(ع) 11
- Nahal - 47858 ارسال شده در 19 آذر، 2012 چه قدر کم مدرسه عوض کردین اگر بخوام بگم سرتون گیج میره :icon_pf (34): خلاصه می کنم اونایی که یک ماه بودم رو نمی گم اول ابتدایی ..... گوهرشاد دوم .................حجاب بقیه ابتدایی ...... الزهرا راهنمایی ..... اولی و دومی یادم نیست . بنت الهدی دبیرستان و پیش دانشگاهی .....حضرت معصومه ، سمیه ، الزهرا 12
victoria_r 7682 ارسال شده در 19 آذر، 2012 ابتدایی:شهید افراسیابی راهنمایی:الزهرا دبیرستان:حضرت مریم از دبیرستانمون متنفر بودم و هستم ولی راهنمایی خوب بود. 9
3Tilla 3844 ارسال شده در 19 آذر، 2012 من مهد نرفتم چون تو یه شهر ترک زندگی میکردیم خیلی کم فارسی بلد بودن!!!!!! بعد برگشتیم دیار خودمون ابتدائی: 4 سال شاهد:icon_pf (34): ابتدائی:وحدت راهنمایی:معصومیه.............:vahidrk: اول دبیرستان: رضا زاده-اسم فرد خیر- دوم و سوم دبیرستان: غیر دولتی سوره:connie_24::shad::icon_pf (19): پیش دانشگاهی هم بنت الهدی ولی من نرفتم فقط امتحان پایان ترم رو میرفتم میدادم دانشگاه هم ربطی به تاپیک نداره چون اسم مدرسه خواستین!!!! کلا فقط دوسالی که سوره بودم خوش گذشت و خیلی خوب بود.اگر دقت کنین میبینین مدرسه زیاد عوض کردم چون من یه عنصر ناراضی بودم... الان حسرت به دلم مونده چرا بقیه مدرسه ها رو تست نکردم 12
Valentina 13665 ارسال شده در 19 آذر، 2012 فک کنم من رکورد زدم تو تعویض مدرسه.. دبستان..شکوفه راهنمایی..شکوفه دبیرستان..شکوفه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 15
jonny depp 8297 ارسال شده در 19 آذر، 2012 ابتدایی :اندیشه راهنمایی:هدی دبیرستان :سعادن - - - Updated - - - فک کنم من رکورد زدم تو تعویض مدرسه.. دبستان..شکوفه راهنمایی..شکوفه دبیرستان..شکوفه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 چجوری اینجوری شده؟ 11
Valentina 13665 ارسال شده در 19 آذر، 2012 ابتدایی :اندیشه راهنمایی:هدی دبیرستان :سعادن - - - Updated - - - چجوری اینجوری شده؟ به راحتی.. 10
*Cloudy sky* 22513 ارسال شده در 19 آذر، 2012 چه تاپیک جالبی:girl_in_dreams: اول دبستان خلیج فارس دوم تا پنجم پروین اعتصامی راهنمایی : شهید مهشاد شیرازی دبیرستان : حکمت 10
An@hita 8666 ارسال شده در 19 آذر، 2012 تاپیک جالبی بود فاطمه جون اما از کجا بفهمیم بچه ها واسه کدوم شهرن؟خب اسم مدرسه ها بعضیاشون تو شهرای مختلف مشترکه. اول تا چهارم ابتدایی : 7 تیر پنجم : شهید عسگری راهنمایی : غیر دولتی پروین اعتصامی دبیرستان : شاهد پیش دانشگاهی : الزهرا یادش بخیر... چه روزایی بود... 9
ماتینا 4434 ارسال شده در 19 آذر، 2012 جالب هست من هم ابتدایی=============شهیدضیایی راهنمایی============نفیسه دبیرستان============نبوت. 8
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری