- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ باور کنید زندگی آدم گاهی لَنگ می شود .. لنگ کمی دلگرمی !! فقط کمی . 10 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ هنگامی دستم را دراز کردم که دستی نبود هنگامی لب به زمزمه گشودم که مخاطبی نداشتم و هنگامی تشنه آتش شدم، که در برابرم دریا بود و دریا و دریا ...! 6 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ بــــاران ! آرام تر ببـــار تنهـــایی من سقف ندارد...!!! 7 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ آرام و آهــــسته از تـ ـو مــے گــویَــم تــآ هیــچ کــَس نآم تـــو رآ نشــنَوَد...! آرام و آهــــسته بآ خیــــآل تـ ـو رآه مــے رَوَم و مــے پـــندآرَم دَر کــــنآرَم خــوآهــــے مآنـ ـد...! و تـ ـ ــــ✘ـــو... آرام و آهـــــسته از مــَن مـ ـے گـــُذرے بــے آنڪــﮧ از مَــــن بپــــُرسـ ـے آیـ ـآ بــه بودَنــَت نیـ ـآز دآرَم؟؟ 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ دیگه خستگی و گم شدن بین آدما شده یه عادت همیشگی واسم سردرگمی هم که دوست همیشگیمه 8 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ نگران نباش اگر جواب خوبی هایت بدی ست !!! اشــــک پاداش کسیست که دستهایش نمک ندارند...! 7 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ هی تو؟! از اینکه امروز مورد توجه هستی خوشحال نباش! تیتر اول روزنامه امروز کاغذ باطله فرداست... 9 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ آقا خسته ام بببببببببد! خواب و خوراک ام شده خاکی که از زمین به شوق نشستن در نفس من بلند می شه! من خسته ام از این همه خاک که از او هستم و از او فراری ام.... نفسم خسته است...هوا کم.... 6 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۱ سقراط گفت نميدانم ارشميدس گفت يافتم و ما نميد انيم يافتهايم يا يافتهايم كه نميدانيم 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۱ کمی دورتر آن جا گرگ ها بچه هایشان را شیر می دهند . گلاویز شدن دو تا قو با هم بودن دو آهو و هجی حروف عین و شین و قاف معنی می شود. ... نسیم پیشواز چکامه و نی لبک می آید و قاصدک به لهجه ی گیاه پرنده ها را به میهمانی درخت دعوت می کند میش ها را به رقص علف . ... چقدر جای من خالی ... (کوروش شیوا) 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ کم طاقتی عادت آن روزهایت بود این روزها برای گرفتن خبری از من عجب صبور شده ای .......! 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۱ تاب و تحمل دارد روح و روانم...اما جسم را چه کنم... خ س ت ه است... به عینیتِ آنچه جدا جدا نوشته ام برای فرار از سَرهَم بودنش.. 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۱ زن بودن کار مشکلی است مجبوری مثل یک بانو رفتار کنی مثل یک مرد کار کنی مثل یک دختر جوان به نظر برسی و همانند یک خانم مسن فکر کنی. 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ اینروزها ... این روزها بدجور بی رَحم اند این "هیچکس"هایی که دردت را نمیفهند! شاعر:سید مهدی موسوی 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ خسته ام! خسته ام از این نزدیکی های دور بگذار احساس در فاصله ی میانِ من و تو حجمی سازد به عمق خویش تا کوه غرور ویران شود در سلام! تا تو مرا در آغوشت ببینی و من تو را در ویرانه ی دلم!! "پژمان روشن طبری" 5 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ نه به پدرم رفته ام! نه به مادرم! من چندیست ... بر باد رفته ام!!! 3 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ تقــویمِ امـسال هـــم.. بـا تقـــویــمِ پــارسال.. هیـــچ فــرقـی نمیـــکند.. وقتـی: زنـــدگی.. تــا اطّـلاعِ ثــانــوی .. تعــطــــــیل اسـت ! 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ خــــســـتــه م .......خ ه س ت ه فقط همین 4 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ از من نرنــــــــــج… نه مغــــــرورم نه بی احســـــاس… فقط خســــته ام… ... خسته از دوری تو ... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده