EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ شخصا با این که از یه خانواده تقریبا پر جمعیت هستم اما از طرف پدری و مادری هر دو جانب رو تونستم تجربه و مقایسه کنم زندگی مادرم که از یه خانواده کم جمعیت بوده با زندگی پدرم که از یه خانواده و فامیل پر جمعیت بوده هنوز در شرایطش قرار نگرفتم اما به طور قطع اگر روزی قرار باشه فرزندی داشته باشم اولا تک فرزندی دوم تک فرزندی سوم تک فرزندی و در شرایط خیلی خاص شاید 2 فرزند! بچه داری واقعا مسئولیته سنگینیه به نظرم اگر بعضی ها به غیر از لذت یه شبه به این فکر می کردن که با این بچه ای که عامل به وجود اومدنش هستن چه مسئولیتی رو قراره بر عهده بگیرن و پایه گذار یه نسل جدید هستن مطمئنا یه کم محتاط تر عمل می کردن بچه ای که به وجود میاد هم باید رفاه معنوی داشته باشه هم رفاه مادی ؛ یعنی پدر و مادر باید و باید پایه های زندگی خودشون اون قدر محکم باشه که بخوان یه بچه رو زیر سقفش بیارن این بچه فردا بزرگ می شه . رسیدگی می خواد . وارد جامعه می شه و حامی می خواد ...... از همه این ها گذشته پدر و مادر خودشون هم حق زندگی دارن و زندگی می خوان با این وظایف سنگین اگر پدر و مادر قرار باشه چندین بچه رو اداره کنن نه خودشون از زندگی لذتی خواهند برد و نه بچه ها به اون گونه که شایسته است پرورش پیدا می کنن البته تک فرزندی گاهی برای بچه سخته ، به خصوص اگر پدر و مادر توی سن بالا ازدواج کرده و بچه دار شده باشن که در این صورت به نظرم دو فرزندی گزینه خوبیه اما نه بیشتر 8 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ شخصا با این که از یه خانواده تقریبا پر جمعیت هستم اما از طرف پدری و مادری هر دو جانب رو تونستم تجربه و مقایسه کنم زندگی مادرم که از یه خانواده کم جمعیت بوده با زندگی پدرم که از یه خانواده و فامیل پر جمعیت بوده هنوز در شرایطش قرار نگرفتم اما به طور قطع اگر روزی قرار باشه فرزندی داشته باشم اولا تک فرزندی دوم تک فرزندی سوم تک فرزندی و در شرایط خیلی خاص شاید 2 فرزند! بچه داری واقعا مسئولیته سنگینیه به نظرم اگر بعضی ها به غیر از لذت یه شبه به این فکر می کردن که با این بچه ای که عامل به وجود اومدنش هستن چه مسئولیتی رو قراره بر عهده بگیرن و پایه گذار یه نسل جدید هستن مطمئنا یه کم محتاط تر عمل می کردن بچه ای که به وجود میاد هم باید رفاه معنوی داشته باشه هم رفاه مادی ؛ یعنی پدر و مادر باید و باید پایه های زندگی خودشون اون قدر محکم باشه که بخوان یه بچه رو زیر سقفش بیارن این بچه فردا بزرگ می شه . رسیدگی می خواد . وارد جامعه می شه و حامی می خواد ...... از همه این ها گذشته پدر و مادر خودشون هم حق زندگی دارن و زندگی می خوان با این وظایف سنگین اگر پدر و مادر قرار باشه چندین بچه رو اداره کنن نه خودشون از زندگی لذتی خواهند برد و نه بچه ها به اون گونه که شایسته است پرورش پیدا می کنن البته تک فرزندی گاهی برای بچه سخته ، به خصوص اگر پدر و مادر توی سن بالا ازدواج کرده و بچه دار شده باشن که در این صورت به نظرم دو فرزندی گزینه خوبیه اما نه بیشتر به شدت موافقم 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ یا هیچی یا چند تا...یه دونه بی انصافی به اون بچه س...حرفِ منو گوش کنین 5 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۱ اینکه بماند من در بحث های این تالار دعوت نمیشم، اشکال نداره ،اما خودم در بحث ها شرکت میکنم و در صورتی که نظری داشتم اعلام میکنم...... (با عرض پوزش از استارتر محترم ،در صورت نقل قل گرفتن از اینجانب ،لطفا منو با واژه بانو خطاب نکنید......) دراین دوره هم مرد وهم زن ساعات بسیاری رو در بیرون از منزل(سرکار) سپری میکنند وبرای بودن درکنار فرزندانشون ، وقت کمی رو دارند. خیلی از افراد میتونن بین این دومسائله تعادل ایجاد کنند، اما واقعا سخت هستش ،درسته این سختی ها در زمان قدیم هم بوده ، اما مادر خانواده در خانه حضوری پررنگ تری داشته .......... من هم درخانواده ای بزرگ شدم که شامل 2فرزند هستش......... در دوران زندگیم دعواهای زیادی با برادرم داشتم، اما چون فاصله سنی ما یک سال بود همبازی خوبی برای هم بودیم........میتونم بگم تقریبا همو درک میکردیم........ امان از وقتی که باهم جور میشدیم...................:ws3: درسته فرزند اول ،همیشه نسبت به فرزند دوم و سایر فرزندان بعدش حس حسادت داره..........اما میتونم بگم چند فرزند بودن به مراتب اثراتش بهتر از تک فرزند بودنه.......... چند سالی هستش که برادرم پیش ما نیست......... گه گاهی بهمون سر میزنه ، تنهایی رو کاملا حس میکنم..............وقتی که بود ،همش میگفتم ،تو حسودی ............... یا بی مورد گیر میدی............. اما حالا که نیست،به خودم میگم،کاش بودی اشکال نداشت ،حتی اگه دعوا میکردیم، حتی اگه بابا بیشتر به تو توجه داره.......... :4chsmu1: حتی اگه نظراتمون متفاوت هستش........ _ من هم دوفرزند رو،با فاصله سنی کم ( 2- 3سال نهایتا 5سال) میپسندم..............اما تربیت هرکدام از این فرزندان بسیار مهم هستش...... باید توانایی زوج رو هم سنجید ........... بعضی مادر پدرها تحمل همون یک فرزند رو هم ندارن...........قرار هم نیست با ازدواج فرزندی هم باشه و این کاملا قیاس اشتباهیه که با دوستی قیاس بشه و گفته میشه پس هرکسی ازدواج کرد باید حتمی بچه دار بشه.........بچه دار شدن بخشی از ازدواجه نه همش...... من هم دوست دارم،اگه یه زمانی ازدواج کردم ،این حس رو تجربه کنم،هرچند آدم سخت گیری هستم...... 4 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۱ سلام. من به شخصه دوست دارم خونواده پر جمعیت باشه، خودم 6 تا بچه رو دوست دارم. 4 تا پسر و 2 تا دختر. بچه باید هم بازی داشته باشه 4 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۱ سلام. من به شخصه دوست دارم خونواده پر جمعیت باشه، خودم 6 تا بچه رو دوست دارم. 4 تا پسر و 2 تا دختر. بچه باید هم بازی داشته باشه خوب دیگه؟............... صبا نمیخوای بری سرکار؟ :JC_thinking: اصلا خانه دارم باشی، چطوری تربیتشون میکنی؟ نه بابا شوخی میکنی............ 3 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۱ خوب دیگه؟............... صبا نمیخوای بری سرکار؟ :JC_thinking: اصلا خانه دارم باشی، چطوری تربیتشون میکنی؟ نه بابا شوخی میکنی............ نه بابا جدی میگم. تازه از 16 تا به 6 تا رسیدما 2 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۱ نه بابا جدی میگم. تازه از 16 تا به 6 تا رسیدما آره خوب باشه.......... تو این اوضاع که حوصله خودمونم گاهی نداریم 6تا فرزند حتمی لازمه...................... کم اسپم کنیم ، پیمان بیاد وقتش هدر میره واسه پاک کردن اسپم های ما................... 4 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۱ آره خوب باشه.......... تو این اوضاع که حوصله خودمونم گاهی نداریم 6تا فرزند حتمی لازمه...................... کم اسپم کنیم ، پیمان بیاد وقتش هدر میره واسه پاک کردن اسپم های ما................... اره الان صاحبش میاد اما ستاره فکر کن بهش خوبه ها. هی این صدات کنه مامان، هی اون صدات کنه، سرسام بگیری از دستشون الهی قربونشون برم 3 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۱ به نظرم دو تا کافیه. تو این شرایط به نظرم سخت پیدا میشن کسایی که بتونن بیشتر از دوتا فرزندو تو تمام مراحل زندگی از لحاظ مالی پشتیبانی کنن. و از نظر تربیتی هم به نظرم دوتا فرزند خوبه.نه تنهاست که لوس بشه و تنها بمونه و... و نه اینکه انقد تعداد زیاده که اصلا نشه به شرایط روحی و اخلاقی و... توجه کرد. اینطوری والدین هم فرصت دارن به وضعیت درسی و روحی فرزندان نظارت و رسیدگی کنن. به نظرم تک فرزندی باعث میشه که تنها بمونه یا همه ی توجه ها به اون باشه و لوس بشه و نتونه از پس زندگی خودش بربیاد. بازم بستگی به زندگی والدین و توانایی هاشون داره.واسه بعضیا یه دونه هم زیاده هم از نظر نیاز های روحی که نمیتونن بر طرف کنن هم مالی. بعضیا هم همه جوره میتونن 10تا بچه رو تامین کنن. 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۱ جالبه امروز فک میکردم تا چند وقت دیگه ممکنه عمو عمه خاله و دایی دیگه وجود خارجی نداشته باشن 3 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۱ جالبه امروز فک میکردم تا چند وقت دیگه ممکنه عمو عمه خاله و دایی دیگه وجود خارجی نداشته باشن واقعا امکانش هست که همین طوری بشه.و این خیلی بده. 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۱ نه بابا جدی میگم. تازه از 16 تا به 6 تا رسیدما فکر دنیا اوردنشونو کردی؟ لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۱ سلام. من به شخصه دوست دارم خونواده پر جمعیت باشه، خودم 6 تا بچه رو دوست دارم. 4 تا پسر و 2 تا دختر. بچه باید هم بازی داشته باشه آخی این دخمل بابا عجب ایده هایی داره ها آورین آورین 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۱ بنظرم با تو جه به شرایط کنونی با تک فرزندی مجبوریم که موافق باشم. خودم فقط یه خواهر دارم که7 سال ازش بزرگترم .احساس میکنم اگه فاصله سنی مون کمتر بود درگیری های کمتری داشتیم و نتیجه کلی اینکه 2 تا بچه خوبه به شرطی که فاصله سنی شون زیاد نباشه. 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۱ البته اگه شرایط مناسب باشه داشتن خواهر و برادر خیلی خوبه ، ما خودمون 5 تاییم و منم آخریم همیشه حمایت های خواهرا و برادرم رو داشتم و این خیلی خوبه:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۱ بچه یکی نهایتا 2تا... بدنیا آوردنش, بزرگ کردنش, برآورده کردن نیازهای مالی و عاطفی, سر وسامون دادنش, همش مکافاته. نیاز به صرف وقت وهزینه داره. 2 لینک به دیدگاه
mahboobeyeshab 1399 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۱ به نظر من شرایط اقتصادی خیلی مهم هست به همون میزان شرایط فرهنگی هم مهمه...لازم و ملزوم هم هستند بنابر این با توجه به این شرایط زوجین بهتره دقت زیادی کنند.... البته چند فرزندی بخصوص 3 غرزند خیلی خوب و ایده ال هست. ... ولی هیچ کس شرایطش رو نداره....پس بهتره تا میشه فرزند نیاورد و بعدش هم یه دونه کفایت میکنه.... بیچاره میکنه همون یکی ادم رو 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده