*Cloudy sky* 22513 ارسال شده در 11 آذر، 2012 نمونه 1 : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام *********************************** نمونه 2 : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام *********************************** نمونه 3 : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام *********************************** نمونه 4: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام *********************************** نمونه 5 : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 16
nice-arch 469 ارسال شده در 14 آذر، 2012 دستتون درد نکنه ولی ایکاش دانلود میشد به گمونم شما فرمت مستقیم dwgرو آپلود میکنید پرشین گیگ این فرمت رو ساپورت نمیکنه کاش فشرده کنید بعد آپ کنید تا ما هم بتونیم استفاده کنیم 5
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 14 آذر، 2012 دستتون درد نکنه ولی ایکاش دانلود میشد به گمونم شما فرمت مستقیم dwgرو آپلود میکنید پرشین گیگ این فرمت رو ساپورت نمیکنه کاش فشرده کنید بعد آپ کنید تا ما هم بتونیم استفاده کنیم من با IDM دانلود میکنم. قبلا فرمت DWG رو اضافه کردم به فرمت هایی که ساپورت میکنه، الان بصورت مستقیم دانلود میکنه. مسیر زیر رو در پنجره اصلی IDM دنبال کن، درست میشه: Downloads--->Options--->File Types در این زبونه شما باید DWG رو بصورت دستی اضافه کنید 3
nice-arch 469 ارسال شده در 17 آذر، 2012 من با IDM دانلود میکنم.قبلا فرمت DWG رو اضافه کردم به فرمت هایی که ساپورت میکنه، الان بصورت مستقیم دانلود میکنه. مسیر زیر رو در پنجره اصلی HDM دنبال کن، درست میشه: Downloads--->Options--->File Types در این زبونه شما باید DWG رو بصورت دستی اضافه کنید ولی سه تای آخری با IDM نشد :5c6ipag2mnshmsf5ju3 4
*Cloudy sky* 22513 مالک ارسال شده در 19 آذر، 2012 ولی سه تای آخری با IDM نشد :5c6ipag2mnshmsf5ju3 چک کردم مشکلی نداشت ! باشه همه رو فشرده میکنم دوباره آپلود میکنم 4
emotion11 12 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 سلام من هر کدوم از فایل ها رو سیو کردم فقط همون نمونه دوم برام اومد!:viannen_38: 2
setare.blue 23086 ارسال شده در 8 مرداد، 2013 سلام،ممنون از فایل هایی که برای دانلود گذاشتین،اما نمونه 3 و نمونه 4 یکی هستن، در واقع فایل نمونه 4 موجود نیست. نمونه 4: 1
arasharad 13 ارسال شده در 13 مرداد، 2013 با تشکر فایلی که قرار دادین قابل دانلود نیست دوست عزیز به این فایل نیاز دارم اگه ممکنه فایل فشرده کنید. مرسی 2
*Cloudy sky* 22513 مالک ارسال شده در 13 مرداد، 2013 با تشکر فایلی که قرار دادین قابل دانلود نیست دوست عزیز به این فایل نیاز دارم اگه ممکنه فایل فشرده کنید. مرسی لینک های دانلود اصلاح شد 2
ارسال های توصیه شده